vibe tv logo mini

VRŠNjAČKI BLOG - NA PUTU RAZVOJA I ODRASTANjA DECE U PUBERTETU!

Na putu odrastanja svi prolazimo kroz brojne promene. Prelazak iz deteta u odraslog čoveka ponekad je vrlo težak kako za tog mladog čoveka tako i za njegovo okruženje.

Najbolje za dete tokom ovog perioda jeste da roditelji ili staratelji budu uz njega i podržavaju jer tada dete ima raznih problema i ponekad rešavanju nekih nedostataka. Najčešće tokom ovog perida detetu je potrebna svaka psihicka "nega".

Ali i detu je laše kada ima sa nekom osobom da podeli neki svoj problem i da pokuša samostalno ili uz nečiju pomoć da reši neke prepreke kroz pubertet.

Najviše u vreme puberteta deca dobijaju razne ideje i počinju planirati sa čime će se baviti u životu, baš zbog toga bi bilo najbolje da roditelji - staratelji ima značajnu ulogu u svemu tome, kako bi još više olakšali razvoj svog deteta – štićenika.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, nedoumice, strahove ili imate neki problem slobodno možete pisati našoj redakciji na mail ili na viber - WhatsApp na broj - 061/3029140 i naši saradnici od kojih je i Ivan u što kraćem roku će vam odgovorti.

Ivan Petrović

OkO NaS