vibe tv logo mini

NEDELjNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 11 DO 17. 07 2022 - OVA DVA ZNAKA upašće u jako turbunlentan period!

Nedeljni horoskop, pogledajte vaš detaljni nedeljni horoskop, šta vam kaže horoskop za ovu nedelju.

Pred nama je nešto toplija sedmica a planete na predviđaju sledeće!

OVAN

Posao

Tokom ove nedelje imate vremena da uradite ono što ste planirali. Ako ste već dogovorili neke poslove sa strancima, sada bi trebalo da sve počne da se odvija bez većih problema. Mogući su poveći iznosi novca i nekakve uplate. Imate smisla za bisnis i ta vaša osobina dolazi do punog izražaja. Iskoristite ovaj period jer se posle okolnosti mogu promeniti i može doći do nesporazuma, loših procena, neodgovornog ponašanja saradnika i slično. Naravno, trebate u obzir uzeti i vašu sopstvenu subjektivnost i nerealna očekivanja.

Zdravlje  

Bez značajnijih problema, dobro se osećate.

BIK

Posao

Ovo je nedelja u kojoj pravite razne vrste dogovora, kombinacija, tražite najbolje rešenje za sebe ali i za kolege. U ovom period možete mnogo da postignete, naravno ako budete veoma oprezni i pažljivi. Nemojte mnogo da se oslanjate na pomoć prijatelja ili nekoga iz vaše okoline. Pouzdajte se samo u sopstveni zdrav razum, ali i u intuiciju. Uvek imajte u vidu vaš prvi utisak. Takođe, postoje šanse da promenite radno mesto. Ako dobijete neku vanrednu uplatu, bićete više nego oduševljeni.

Zdravlje

 Grlo vam je najosetljivije, pripazite.

BLIZANCI

Posao

 Većina vaših saradnika se ne slaže sa vašim idejama i to konačno treba da prihvatite kao nešto normalno. Što se pre adaptirate na ovakvu situaciju i uslove, to će vam biti lakše. Tokom ovog perioda treba da odradite sve one sitnice koje su vam od ranije ostale i da raščistite sa nekim situacijama. Krajnje je vreme da to uradite. Došao je momenat da se angažujete na poslu koji bi mogao biti više nego isplativ. Ako pokušate da se dogovarate sa Devicom i pri tom joj namećete svoje uslove, od posla neće biti ništa. Sa Vagom i Strelcem međutim, moguć je sjajan dogovor i konkretan aranžman u vezi sa službenim putem. Obnovite znanje stranih jezika, ma čime da se bavite.

Zdravlje

  Pripazite na ishranu i na kosti.

 RAK

Posao 

Veoma ste aktivni na svim poljima i to nailazi na prilično čuđenje okoline. Izuzetno ste spremni da se uključite u neke nove poslove. Ne budite skromni niti pasivni, ne očekujete od drugih da pokažu inicijativu, vi treba da budete ona strana koja daje impuls i podsticaj. Potrudite se da date svoj maksimum, koliko god da vam je to teško. Tempo jeste prilično težak, zahtevi su veliki, a vi osećate da vam tenzija raste. Pokušajte da se umirite i skoncentrišete, samo tako možete da budete sigurni da nećete da pogrešite. Pre svega, razmislite šta je u ovom trenutku primarno, a šta je manje značajno. Imate jaku konkurenciju.

Zdravlje

Obratite pažnju na povrede na radnom mestu.

LAV

Posao

 Promene koje će se dešavati tokom ovog perioda mogu biti pozitivne, koliko god se vama činilo da je drugačije. Na svu sreću i sami ćete to shvatiti. Poseban uspeh predstoji Lavovima koji se bave umetnošću ili su na bilo koji način vezani za neku od umetničkih delatnosti. Međutim, period može donekle da bude i naporan za one svojeglave Lavove koji drže do sebe i svog ponosa. Što ste mlađi to vam se više čini da imate mogućnost da se istaknete u nekom privatnom projektu koji biste radili takođe sa mladim saradnicima. Nekome je veoma stalo da se sa vama dogovori o svim opcijama koje su vam na raspolaganju jer postoji mogućnost paralelnih poslova koji bi bili veoma dobro plaćeni.

Zdravlje

Pojačajte imunitet.

  DEVICA

Posao

 Ovaj period vam donosi nove mogućnosti za zaradu. Trudite se da budete maksimalno praktični i da ne dozvolite da vas ponesu osećanja nego ćete biti krajnje racionalni. Device još uvek rade takvim tempom da se i same sebi čude kako sve to izdržavaju. Sada ste sigurno svesni toga koliko u stvari posedujete energije. Zato je nemojte trošiti uzaludno, već se skoncentrišite na one stvari koje su stvarno bitne u vašem životu. Ne rasplinjavajte se u detaljima koji trenutno nisu značajni za vas. Neko će pokušati da manipuliše vama, da vam obećava nešto što neće moći da ispuni ali vi ćete ipak biti u prilici da nađete rešenje za svoj problem. Mogući dobici preko hartija od vrednosti.

Zdravlje

 Opustite se maksimalno, previše ste napeti.

VAGA

Posao

 Imate razne mogućnosti na profesionalnom planu. Jedan izuzetno uzbudljiv period, kada su poslovni odnosi u pitanju, koji vam donosi veoma mnogo pozitivne energije koju samo treba da iskoristite na pravi način. Kreativni ste i imate mnogo ideja koje u ovom periodu možete da realizujete. Ipak, trudite se da što više radite sami, jer okolina može da vas na neki način koči, a ne treba ni pričati koliko bi mogao da vas razočara negativan stav mnogih od njih. Mogući su susreti sa ljudima visokog ranga, sa onima na koje možete da računate i koji će takođe imati veliko poverenje u vas. Dobijate ponude o kojima drugi mogu samo sa sanjaju.

Zdravlje

Smanjite obroke i okrenite se prirodi.

  ŠKORPIJE

Posao

 Škorpionima predstoji izuzetan radni period ali i mnogo okolnosti koje mogu da ih odvuku od najznačajnijih stvari. Zato je veoma važno da budete skoncentrisani na ono što vam je sada najbitnije i da budete dovoljno realni da biste mogli da procenite šta možete da postignete, a šta ne. U ovom periodu treba da budete izuzetno odgovorni i spremni da se borite za nešto što vam je veoma bitno, moguće da se radi o statusu ili o nekom poslu koji bi mogao značiti da ćete vi od sebe očekivati principijelnost a drugi će biti kritički nastrojeni i spremni da vas opstruiraju.

Zdravlje

Mogući reumatski bolovi.

  STRELCI

Posao

Trudite se da nađete najbolji način da iskažete sebe, svoje talente i potencijale, ali ono što će vašu okolinu najviše oduševiti to je vaš entuzijazam koji dugo unazad niste pokazivali bar ne u nekoj zavidnoj meri. Mogli biste se upoznati sa nekim ko će vas povezati sa stranim firmama ili sa nekim predstavništvom u okviru koga će vam pomoći da realizujete svoje sposobnosti. Pomalo ste nesigurni, a ovo je trenutno osećaj koji sebi ne biste smeli da dozvolite. Nemojte se povlačiti, to je ionako netipično za vas. Finansijska dobit koju očekujte će možda kasniti, ali budete strpljivi, isplatiće vam se. Ako se bavite umetnošću, očekuje vas povoljan period.

Zdravlje

  Više se bavite rekreacijom.

  JARAC

Posao

 Vama za sada sve ide od ruke, ali je situacija i dalje takva da možete da se oslonite samo na sopstvene snage. Namojte da se oslanjate ni na kakvu i na bilo čiju pomoć. Međutim, vama pomoć i nije potrebna, imate energije i volje na pretek, ali morate da se malo prestrojite, prvo u mentalnoj, a zatim i u socijalnoj i finansijskom sferi. Da sami sa sobom raščistite sa svojim iluzijama, da shvatite šta želite od sebe i svog života i šta je to što ste zanemarili a trebalo je da tom segmentu svog života date više prostora. Uticajne osobe od ugleda imaju o vama visoko mišljenje, više nego vi sami o sebi. Prihvatite ponudu poslovnog partnera.

Zdravlje

Vitalni ste, ali potreban vam je odmor.

   VODOLIJE

Posao

Postoje neke poslovne situacije na koje vi nikako ne možete da utičete, a upravo od njih zavisite. Morate jednostavno da budete strpljivi i verujete u najbolji mogući ishod. To ponekad nije lako, ali je itekako izvodljivo. Možete dobiti poziv da se sretnete sa nekim ko živi u nekoj dalekoj zemlji. Vaše ambicije su velike a vi ćete biti u prilici da se posvetite ostvarenju svojih planova sve dok imate dobru ekipu saradnika. Ne potcenjujete mudrost jednog Ovna i Škorpije čak i ako vam njihovi predlozi ne odgovaraju. Vaga bi mogla biti veoma dobar saradnik, jer vam je privržena i daje vam uvek pravi savet.

Zdravlje

Na vaš imunitet najsnažnije deluje vaše psihičko i emotivno stanje.

RIBE

Posao

  Mnoge Ribe se nalaze u značajnoj odlučujućoj fazi, kada razmišljaju da li će skupiti hrabrosti i ući u novi poslovni projekat ili će se mučiti plivajući malo uzvodno malo nizvodno. Neke promene ne bi trebalo izbegavati, a na vam je da odlučite i razmilsite dobro o svemu, šta je najbolje za vas. Dobro se slažete sa Jarcem i Škorpijom. Imponuju vam zbog mnogo čega, naročito kada je u pitanju njihovo iskustvo i spremnost da se posvetite nekom zajedničkom projektu. Osećate se dobro u društvu osoba koje vas podstiču da realizujete svoje ideje i verovatno ćete prihvatiti ponudu koja bi mogla značiti česta putovanja van zemlje. U finansijskom pogledu prvi dani perioda su odlični.

Zdravlje

  Dobro se osećate, ali više fizičkih aktivnosti vam ne bi smetalo.

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS