vibe tv logo mini

LjUBAVNI HOROSKOP ZA NEDELjU PRED NAMA OD 11 DO 17. 07. 2022 - OVA TRI ZODIJAKA uživaće u ljubavnim činima a OVAJ ZNAK očekuje jak potres, mogući raskidi!

Vaš ljubavni horoskop za ovu nedelju. Šta vam horoskop ove nedelje govori  o ljubavi, šta vam zvezde savetuju i šta vam planete nagoveštavaju

 OVAN

 Ovnovi ove nedelje mogu početi da osećaju veću potrebu da se osame ili će biti skloni preispitivanju emotivnih odnosa, ali prema partneru neće biti naročito otvoreni. Neki se odnosi mogu zakomplikovati. Biće i onih koji bi mogli da se upuste u vrlo ozbiljnu, ali tajnu vezu. Vaš odnos sa partnerom može biti mnogo bolji ako ne dopustite mnogima da se mešaju u vašu vezu više nego što je potrebno. Povedite računa kojim ljudima vi i vaš opartner poklanjate poverenje. Mnogi ljudi oko vas su veoma zavidni i zato neka odnos između vas i vašeg partnera bude samo vaš.

    Oni koji su slobodni veruju da su im zvezde naklonjene i sa mnogo entuzijazma započinju flert, moguće sa dve ili tri osobe. Gde god se nađete koristite situaciju da sa nekim koketirate. Dopadate se mlađim osobama, moguće strancima ili ako negde putujete, možete očekivati interesantno poznanstvo koje vas neće ostaviti ravnodušnim, naprotiv.

BIK

  Ne emotivnom planu je sve onako kako bi trebalo da bude, ali vi ne možete da poverujte da je to tako. Bićete ove nedelje biti aktivniji u emotivnoj vezi i pokušavati da iz partnera izvučet neku reč. Gledajte da neki stari emotivni problemi ne isplivaju na površtinu, jer bi mogli da zakomplikuju odnose. Neki Bikovi mogu imati tajni susret sa osobom koju znaju preko posla.

    Dame Bikovi mogu biti zainteresovane za mlađe muškarce ali se razlika u godinama neće videti. Oni će biti mnogo odgovorniji i spremniji da uđu u nekakav aranžman, poslovno ljubavni tako da kreće interesantan period a ako ste muškarac Bik, prepustićete inicijativu partnerki, naročito ako se radi o Devici, Raku ili Jarcu.

 BLIZANCI

 Blizanci ove nedelje mogu osećati probleme u komunikaciji sa osobom do koje im je stalo, neki će delovati nervozno ili neće biti najbolje shvaćeni. Najbolje će proći oni kojim se u život može vratiti neka osoba od pre. Zauzeti će sa partnerom imati napetiji odnos. Partner će vas osetiti kao izuzetno zahtevnu osobu i koliko god se vama činilo da to nije tako, ipak jeste. Imajte u vidu da i on ima probleme i da je njemu potrebna pažnja i podrška.

    Slobodnim Blizancima se dopada dinamična, možda i pomalo neozbiljna osoba, neko ko je spreman da se bavi slobodnim zanimanjem, nekonvencionalna osoba koja ne trpi bilo kakva ograničenja. Nekome je veoma stalo da pridobije vaše poverenje. Ako vam se dopada ideja o vezi sa strancem, i to je veoma izvodljivo, potrebno je samo da date signal da ste raspoloženi za to.

RAK

 Nesigurni ste jer ne pružate vašem partneru onoliko pažnje koliko ste sami navikli da dajete. Koliko je ovo izraz ljubavi a koliko vaše nesigurnosti, to prosudite sami. Kada ovo učinite, ne bi bilo loše da nešto i promenite - kod sebe. Slobodni Rakovi bi ove nedelje mogli češće

sretati neke stare prijatelje, ali je moguć i susret sa osobom koja im je nekada značila baš u prijateljskom društvu. Neki mogu razmišljati i o obnavljanju stare veze. Neki pripdanici znak mogu biti skloni avanturama i tajnim vezama.

    Veza sa poslovnim partnerom može biti uzbudljiva ali ne i bez stresa, naročito ako ste dama Rak a dopadaju vam se Ovan ili Strelac. Trudite se da nađete najbolje rešenje za vas dvoje, naročito ako jedna strana nije slobodna. Moguća je romansa sa Bikom ili Devicom mada vas mnogo više privlače osobe koje su mnogo temperamentnije i komunikativnije.

LAV

   Lavovi ove nedelje sa partnerom mogu imati kvalitetniji odnos ukoliko se i sami više potrude, iako neki mogu svojim postupcima komplikovati emotivne odnose. Slobodni Lavovi će biti srećne ruke, imaće više šansi za nove susrete, a neki bi mogli upoznati osobu koja će im se dopasti i mnogo zaintrigirati. Čak i više od toga. Ne žurite, dajte joj dovoljno vremena i prostora, jer bi, u suprotnom, vaša energičnoat i entuzijazam mogli da je uplaše.

    Strastvena veza vas mnogo više privlači od neke romantične ili veze sa nekim koga poznajete preko posla a ko nije slobodan. Upravo takva osoba će vas u velikoj meri opterećivati svojim pozivima i neće lako odustati od vas, bez obzira da li ste slobodni ili ne. Strelac, Ovan ili Vodolija mogu biti za vas pravo rešenje, jer ćete se sjajno zabavljati naročito na putovanjima.

DEVICE

 Nemate mnogo vremena za ljubav, ali imate potpuno poverenje partnera i Device ove nedelje intenzivnije osećaju njegov uticaj, što će se u dužem periodu odzraziti na emotivne odnose mnogih pripadnika znaka, naročito ako su u dugoj vezi. I partner može biti obuzet sopstvenim poslom da jedva da primećuje bilo kakve nedostatke. Međutim, bitno je da nije u pitanju nikakvo otuđenje.Ovo može biti period preispitivanja i ozbiljnih promena.

    Raspoloženi ste za viđanje sa Ribama, Škorpijom i Devicom. Jarac će takođe biti mnogo uviđavniji i mnogo spremniji da vam po mnogim pitanjima ugodi. Trudie se da nađete zajednički jezik sa partnerom sa kojim se od nedavno u vezi ali nemojte biti previše konvencionalni i očekivati da ona druga strana napravi prvi korak.

VAGE

  Vage će ove nedelje biti u periodu povećane napetosti u emotivnim odnosima, iako kod onih koji žele da se pomire sa osobom koja im je pre značila ovo može dati i dobar ishod. Delujete pozitivno na partnera, uspevate da ga motivišete i da ga ubedite da treba da uradi ono što vi smatrate da je za njegovo dobro. Neke veze mogu nailaziti na prepreke, ali preko nečega morate da pređete, da zaboravite ako želite da nastavite bez trzavica i nerazumevanja. Ovo bi mogao biti i dobar period, ako ne dozvolite da vam se posao uplete u vezu.

    Nemojte opterećivati partnera sa problemima koji to u stvari i nisu, već samo vi to mislite tako. Slobodnim Vagama preko posla javlja se nekadašnji partner ili simpatija koja će želeti da sa vama obnovi odnos. Možete postavljati uslove kakve hoćete mnogo toga je na vašoj strani.

ŠKORPIJE

  Škorpije će ove nedelje biti u periodu kad će sa partnerom teže pronalaziti zajednički jezik, a oni sami mogu delovati neodlučno. Isuviše ste upućeni na posao i vaša veza može da trpi zbog toga. Ako biste bili bar malo otvoreniji i objasnili i približili partneru trenutnu situaciju, sigurno biste naišli na razumevanje. Vredi se potruditi. Oni koji imaju pred sobom važnu odluku mogu se više puta predomišljati, a susreti sa osobama iz prošlosti i obnavljanje starih kontakata biće češći. Postoji mogućnost veze sa nekim ko često ide na poslovna putovanja.

    Ako želite da se pomirite sa Vagom, Škorpijom ili Jarcem, od vašeg stava zavisi mnogo toga. Ne bi trebalo da se preterano opterećujete bilo kakvim događajima iz prošlosti, naročito ako ste sa mnogim pitanjima raščistili.

 STRELCI

   Ne emotivnom planu ne možetre da se pohvalite. Strelčevi ove nedelje mogu osećati veću napetost u odnosima sa partnerom i teško da će biti spremni na neki kompromis. Neki će pogrešno tumačiti partnerove želje, tako da će u vezi biti napetosti. Ni vi ni partner skoro da ne znate šta da mislite. Situacija bi mogla da počne ozbiljno da se komplikuje ako budete spremni na povratak na staro, i to na onaj deo iz vaše prošlosti koji bi svako mudar što pre zaboravio.

    Nemojte dozvoliti bilo kome da vas ucenjuje ili da vam na neki način zagorčava život bilo ucenama ili dosađivanjem. Treba da počnete da sa partnerom komunicirate kako treba, inače otuđenje može postati prilično snažno, da nećete imati šta da kažete jedno drugom. Potrudite se. Slobodni pripadnici znaka će teže sklapati nove kontakte. Osećate se dobro u društvu Blizanaca ili Vage.

JARAC

   Jarčevi ove nedelje osećaju veću napetost na privatnom planu, pa bi se partnerski odnosi mogli zakomplikovati, a kod nekih su moguće i razmirice. Neki pripadnici znaka mogli bi da sretnu osobu koja ih je nekada privlačila, ili bi mogli da obnove staru ljubavnu vezu. Treba da budete sigurni u svoja i u osećanja svoga partnera. Tako ćete se osećati slobodnim i negovaćete svoju vezu onako kako samo vi umete, sa punom pažnjom i posvećenošću. Uradite tako i nećete pogrešiti.

    Potreban vam je solidan, stabilan partner koji dobro zna koliko vredite i koji je spreman da vam pruži podršku u svakom pogledu. Nekome je stalo da vas impresionira i vi ćete verovatno želeti da se dogovorite sa nekim koga dovoljno dugo poznajete i ko bi mogao da bude za vas gotovo idealan partner.

  VODOLIJE

   Vodolije će ove nedelje prolaziti napete kroz emotivne situacije, a neki mogu i da se razočaraju. Neka osećanja držite u tajnosti, ali je pitanje da li od partnera ili od samih sebe. Narvano, postavlja se pitanje i zašto to radite i sa čim to niste spremni da se suočite? Ipak, iskrenija komunikacija, popraviće odnos sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka će se više družiti i izlaziti, pa bi neki mogli da upoznaju osobu koja ih privući.

    Trudite se da zavedete Vagu ili Strelca, a možete doneti pogrešan sud o osobi koja će vam se prvo predstaviti kao prijatelj da bi vam se u stvari približila. Vama će ta njena igra i te kako imponovati i verovatno ćete je prihvatiti. Moguća je romansa sa osobom koja radi u medijima.

RIBE

   Ribe će ove nedelje osećati nepovoljan uticaj okoline, što može imati veze sa komplikovanjem emotivnih odnosa, pa ovo svakao neće biti naročito povoljan ljubavni period. Ono što je prošlo ne može da se ispravi i zato se ne vraćajte na staro, osim kao na mudru lekciju iz koje trebate mnogo toga da naučite za budućnost. Nadajte se da će biti tako. Slobodne pripadnike znaka može ponovo da zainteresira stara ljubav.

    Dobijate ponude za izlaske ali vama je opsesija jedna osoba koja je raspoložena da se sa vama viđa ali bez nekih ozbiljnijih pretenzija. Ako ste spremni da uđete u vezu sa bar pet godina starijim partnerom u znaku Škorpije ili Jarca, a februarska ste Riba, možete očekivati da veza bude solidna i na duže staze. Nadate se susretu sa nekim koga su upoznali preko društvene mreže.

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS