vibe tv logo mini

NEDELjNI POSLOVNI HOROSKOP OD 18 DO 25. 07. 2022 - OVA ČETIRI znaka očekuje stresan period a OVAJ znak imaće najviše sreće!

Vaš nedeljni horoskop za najtopliju nedelju pred nama. Dok će sunce biti nemilosrdno , planete će ipak za mnoge znakove biti veoma blage!

OVAN

Posao

Na poslu će vam nedostajati kreativnosti. Vodite računa da vam kolege ne naprave spletke.

Zdravlje

Mogući problemi sa grlom.

BIK

Posao

Za mnoge Bikove ova nedelja će doneti povoljne promene. Bez mnogo truda, situacije će se okrenuti u vašu korist, a problemi će se sami rešavati. U stvari, ovo je prirodan rezultat prethodnih radova.

Zdravlje

Prilično stabilno.

BLIZANCI

Posao

Mnogi Blizanci baviće se prošlim iskustvima. Želećete da preispitate svoj život, ali ako živite u prošlosti, to vas može sprečiti da idete napred.

Pazite se alergija.

 RAK

Posao

Očekuje vas novi period u životu - sumiraćete rezultate prošle godine i postavljajući nove zadatke. Imaćete osećaj neke strepnje, težine od postojeće odgovornosti.

Posao će doneti dobre materijalne koristi, posebno onim Rakovima koji su na rukovodećim pozicijama ili su povezani sa finansijskim tokovima.

Zdravlje

Bolovi u kičmenom i vratnom delu.

LAV

Posao

Morate pronađi izlaz iz problema. Imaćete sjajne prilike i perspektive da izbegnete rizik.

U profesionalnom smislu, nedelja će doneti borbu sa konkurentama - motiviše vas takmičarski duh. Preporučljivo je da se uzdržite od rasprava na poslu - u timu ima onih koji mogu situaciju da okrenu protiv vas.

Zdravlje

Mogući stomačni problemi poput dijareje i sl. A kod Lavica ginekološki problemi!

DEVICE

Posao

Vreme je da završite važne stvari koje su nekada započete. Bićete testirani na snagu i samopouzdanje. Ponekad će vam se činiti da je teret odgovornosti prevelik i želite da ga odbacite, zaboravljajući na posledice. Ali ovo ne bi trebalo da radite. Ova sedmica nije povoljna za novi posao. Moguće su uspešne poslovne saradnje i službena putovanja.

Zdravlje

Posetite kardiologa i smanjite napetost.

VAGA

Posao

U poslu biste mogli da pronađete kolegu ili partnera sa kojim možete puno ostvariti. Prati vas i uzlazni trend kada je reč o novcu.

Posetićete neke nove događaje, ali i naučiti razne stvari.

Zdravlje

Moguća blaga ošamućenost ili glavobolja.

ŠKORPIJA

Posao

Morate preuzeti odgovornost za obećanja koja ste dali. Takođe, preporučljivo je da se u ovom periodu ne obavezujete novim obavezama.

Posao i finansije neće donositi probleme. Kreativni ste i to pokazujete novim idejama na svakom polju života.

Zdravlje

Nikad bolje.

STRELAC

Posao

Strelčevi će ove nedelje biti razočarani što će morati da odloži realizaciju planova, projekata i rešavanje dugogodišnjih pitanja. Sve će to biti urađeno, ali ne u bliskoj budućnosti. Zato ne treba trošiti energiju i emocije na nešto što je trenutno nemoguće dobiti.

U profesionalnom polju čekaju vas prijatne emocije, nagrade za prethodni rad i mogućnost da malo smanjite opterećenje.

Zdravlje

Mogući problemi sa donjim delom kičme, kukova i nogu.

JARAC

Posao

Jarčevi će osetiti neobičnu želju da meditiraju, pobegnu od zemaljskih problema i briga i urone u svet opuštanja, mira, radosti. Kada se pojave profesionalni problemi posvetićete se tome vrlo samouvereno. Ovo je sedmica kada jačate svoje sposobnosti, energiju i pronalazite neke davno sakrivene talente u sebi.

Zdravlje

Pripazite na ishranu. Mogući stomačni problemi i infekcija.

VODOLIJA

Posao

Moguće je da će vas ove nedelje pratiti blago nezadovoljstvo i loše raspoloženje.

Profesija i finansije neće mnogo trpeti, jer će profesionalno Vodolije moći da iznesu logiku i svoju izuzetnu inteligenciju u prvi plan. Ne plašite se da predstavite svoje ideje - moguće je da će se mnoge od njih pretvoriti u vredne projekte.

Zdravlje

Pripazite na psihu -  Neraspoloženje je sve veće.

RIBE

Posao

Ribe će biti pomalo svojeglave i nesigurne. Mogu se aktivirati nesvesne emocionalne reakcije na događaje koji su u toku, što Ribe ne mogu da objasne ni sebi ni drugima.

Rad će doneti nagrade zaslužene poštenim i odgovornim radom.

Zdravlje

Problemi sa glavom i očima.

Vaš Astronumerolog – ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS