vibe tv logo mini

OVONEDELjNI LjUBAVNI HOROSKOP 18 NA 25. 07. 2022 – tri zodijaka očekuje letnji flert a OVA DVA zodijaka ostaju sami!

Vaš nedeljni ljubavnihoroskop za najtopliju nedelju pred nama. Dok će sunce biti nemilosrdno , planete će ipak za mnoge znakove još više podgrejati ljubavnim talasima!

OVAN

U ljubavi pokušavate da skrijete osećanja i možda da mnaipulišete partnerom – ovo neće doneti dobre voibracije. Ipak, ako nastavite da se trudite u polju karijere, uprkos preprekama, možete ostvariti značajan finansijski uspeh.

BIK

Na ljubavnom planu mogu se pojaviti problemi jer ćete teško nalaziti balans između ljubavi i posla. Imaćete izazove ako radite u timu, shvatićete da nekim ljudima ne možete da verujete.

BLIZANCI

Imate priliku da posetite neka nezaboravna mesta, da se sastanete sa davno zaboravljenim prijateljima. U vašem ličnom životu, promene će morati malo da sačekaju. Posao će doneti borbu, kao i situacije u kojima morate na najteži način da branite svoje mišljenje. Za vas će ovo biti prilika da prevaziđete sebe.

 RAK

Pazite se obmana i prevara od strane partnera. Slobodni rakovi mogu osetiti dobar flert, ali oprez sa time.

LAV

Na polju ljubavi moguće su svađe koje mogu pomeriti temelje veze. Slobodni Lavovi mogu upoznati nešto mlađu simpatiju koja kasnije može prerasti u nešto više.

DEVICE

Ako ste u vezi, postoji rizik od svađa, možda čak i raskida – potrudite se da pronađete zajednički jezik. Slobodne device i dalje će biti device!

VAGA

U odnosima će početi prevazilaženje negativnih trendova, postoje šanse da se sve vrati u normalu. Za one koji su napustili vezu, postoji period emocionalnog oporavka i šanse za romantični sastanak.

ŠKORPIJA

Usamljene Škorpije očekuju flert i sastanci. Porodične Škorpije biće iznenađene pojačanim znacima pažnje srodnih duša.

STRELAC

Ne zaboravite da budete strpljivi i priuštite sebi šetnju prirodom. Porodični Strelci će verovatno pokazati neku neozbiljnost u pogledu budžeta, može doći do spontane i nepotrebne potrošnje. Slobodni Strelci joiš malo će uživati u svojoj slobodi.

JARAC

Jarčevi koji su zauzeti čeka jako naporan period. Partner će se maksimalno truditi da vam sugeriše i vas kinji. Slobodni pripadnici znaka mogu krajem nedelje očekivati novu romansu.

VODOLIJA

Iako je izazovno, partner vam može pomoći da prevaziđete svaku krizu i vratite osmeh na lice. Spustite loptu malo slobodno, neće ništa da vas boli. Slobodne Vodolijeovaj period provešće više same.

RIBE

U porodičnom životu ćete pronaći mir, ali to će biti daleko od potpune harmonije. Dopustite ovakj period da partner malo dominira nebi li se strasti smirile i da konačno vidite dokle može da ide. Slobodne Ribe očekuje fina letnja avantura.

Vaš Astronumerolog – ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS