vibe tv logo mini

ZORAN ŠUMADINAC ŠOUMEN I NUMEROLOG OTKRIVA NAM U KAKVOM JE MILjANA STANjU I KADA SE BORBA ZAVRŠAVA - Zoran nam je otkrio detalje o ulasku u Z6!(FOTO)

Ovih dana region bruji o rijaliti Zvezdi Miljani Kulić koja je danima već životno ugrožena.

Tim povodom pozvali smo neke poznate astrologe i vidovnjake da nam daju tačnu informaciju i njihovo viđenje. Prvu izjavu vam prenosimo našeg najboljeg astronumerologa i zvanično najpriznatijeg ezoteričara na Balkanu Zorana Šumadinca.

Zoran je na našim prostorima najpoznatiji kao vrhunski šoumen ali u svetu ezoterije je već osam godina proglašen za najboljeg ezoteristu na balkanu i sedmog na evropskom nivou.

Pre par dana smo preneli njegove vizije od 2016 kada je u detalje tada opisao tragičnu smrt folk pevačice Jelene Marjanović, to je razlog zašto smo ga pitali i za ovaj slučaj.

Foto/PinkTV

Evo šta nam je Šumadinac preneo!

  • Hvala vam na poverenju – Ovoga puta što se Miljane tiče pogledao sam njenu numerološku kartu.

Miljana je rođena 25.09.1993 i njen životni broj ili kod je broj 11 (jedanajest).

Kada saberemo numeraciju brojeva rođenja numero karta govori sledeće. Moram napomenuti da Miksi u svom datuimu rođenja ima tri devetke, broj 9 je mistični broj ili misteriozni jer svaka devetka može biti šestica i obrnuto! Njena psihološka stanja su povezana sa brojem devet ali i duplim početkom njenim životnim kodom - brojem 11.

Foto/Mondo.rs

Jasno stoji u numero karti da su njenih tri godine jako teške i da će imati jako puno poteškoća ali i iskušenja jako velikih. Njene prve tri godine jako teške su od 27 do 30 godine njenog života a posle četvrte decenije broj 9 ukazuje na jako težak period života.

Numerizacija broja 29 koji se takođe nalazi u njenom zbiru rođenja govori da bi Miljana trebalo da ima četiri trudnoće ukupno. (Ovde ne govorim koliko će imati rođenih, već o trudnoći je reč).

Ali da ne zalazimo previše u njenu intimu, ja ne volim da otkrivam ,mnogo o privatnim stvarima, vratimo se na trenutno stanje.

Njen životni kod, broj 11 nam otkriva da će se uspešno izvući iz ovog stanja i to veoma brzo i što je najvaznije bez posledica daljih.  Ako pogledamo kroz ezoteriju onda jasno vidim da njeno stanje se poboljšava od 03.08 a potpuna normalizacija se očekuje 07. – 08. avgusta , dakle za par dana.

Tvrdi Zoran Šumadinac i dodaje da joj želi svu sreću ovoga sveta ali ne samo Miljani već i svima ostalima.

Foto/Kurir

Na pitanje da li ulazi u Zadrugu 6 on je kratko odgovorio!

  • Ne bilo kakav rijaliti zaista ne dolazi u obzir. Jednostavno takve energije nisu za mene. Ja sam pozitivna osoba, volim zabavu, muziku, smeh, pozitivu. Svađe i histerije jednostavno mi crpe energiju kao što ste imali priliku da vidite. Ako se bude pojavio takav format zabavni, rado bih ušao. Posetite sajt ovog vrhunskog ezoteriste i astronumerologa!

https://www.zokisumadinac.online/zoran.html

Slobodan Mančić

OkO NaS