vibe tv logo mini

JARAC - Veliki septembarski horoskop za 2022 - POSLOVNA STRANA NEĆE VAM IĆI NI MALO NA RUKU!(VIDEO)

Ovaj mesec možemo podeliti na dva segmenta – prva polovina će definitivno još uvek u velikoj meri “vući teške i komplikovane situacije i donositi nam prvenstveno težinu i nesigurnost, dok se u drugom delu energija menja, olakšava i konačno počinje da nam “sviće”…

Gledano na jedan drugi simbolički način, septembar je poslednji mesec u ovoj godini koji vuče toliku težinu. Od oktobra ulazimo u novu životnu fazu I nadamo se da će ona biti neuporedivo bolja nego vreme koje je za nama….

JARAC

Posao

Pomračenje Sunca je u vašem polju planova, ekspanzije, inostranstva. Pomračenje Meseca u polju komunikacije, dogovora, kraćih putovanja. Na sve ovo – vladar vaših poslovnih okolnosti i svakodnevice Merkur, ide sve do kraja druge dekade retrogradnim hodom. Kada sve saberemo i oduzmemo – pripremite svoje živce i strpljivost tokom većeg dela septembra.

Mogući su veći problemi sa stranim saradnicima, a definitivno morate obratiti pažnju na komunikaciju, papirologiju i bitne dogovore, jer sve pokazuje tendenciju da vas usporava ili da vam se u poslednjem trenutku izmakne iz ruku. Ono što je najbitnije jeste da pokažete veliku prilagodljivost i spremnost na kompromis. Jupiter jeste ušao u vaše polje karijere, ali ćete morati da budete mudri da biste na pravilan način iskoristili njegov uticaj. Stvari će polako početi da dolaze na svoje mesto u drugom delu meseca, a tada imate više nego dobre šanse da pokrenete sve ono što je bilo u zastoju. Finansije su u septembru vrlo promenljive, a naročito budite oprezni sredinom meseca, kada nije vreme za ulaganja, jer možete ostati na gubitku.

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima tokom septembra će komunikacija biti ključni problem. Od samog početka meseca stvari između vas i partnera neće krenuti baš najbolje, a evidentno je da ćete vas dvoje često dolaziti u sukobe i zbog najmanjih sitnica. Naročito je period do kraja prve polovine meseca komplikovan i trebaće dosta truda i sa vaše i sa strane voljene osobe da se ovo vreme pregura.

Pojedinim Jarčevima se druge osobe mogu mešati u odnos, a sigurno je i da će se povremeno javljati sumnja i ljubomora i kod vas i kod partnera. Doduše, neki od vas neće odoleti nekom tajnom flertovanju ili kratkotrajnoj avanturi….Ali bi bilo dobro da ovo zaobiđete, jer je više nego verovatno da će vas voljena osoba “nanjušiti”, što u najavi donosi velike probleme. Krajem meseca ćete naći potrebnu snagu da konačno stavite tačku na neke sukobe i da povratite stabilnost u svoje emotivne relacije. Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi tranzitiraće kroz polje karijere, pa je evidentno da ćete najviše emotivnih prilika imati kroz posao.

Neki mogu započeti aferu na poslu koju će hteti da sakriju od radoznalih očiju. Otvorene su vam i mogućnosti preko prijatelja ili društvenih mreža. Možda neke od ovih priča neće imati trajnu vrednost, ali će vam svakako pružiti uživanje…

Zdravlje

Pošto je vladar vašeg polja zdravlja Merkur, retrogradan tokom većeg dela meseca, obratite pažnju na hronične tegobe. Vreme je da se svom zdravlju posvetite malo više. Prva i druga dekada zahtevaju oprez prilikom fizičkih aktivnosti, ali i veće obraćanje pažnje u saobraćaju.

Pogledajte vašu detaljniju astro mesečnu prognozu na postavljenom linku!

https://youtu.be/hSDqsSwoKl4