vibe tv logo mini

NEDELjNI HOROSKOP ZA POSAO I ZDRAVLjE DO 11. 09. 2022 - ZA VEĆINU ZODIJAKA BIĆE VEOMA STRESAN I NAPORAN PERIOD!

Nova radna sedmica je ped nama, za mnpoge na žalost neće biti laka. Mnogi zodijaci imaće poteškoća što mna pšoslovnom, što na zdravstvenom polju!

OVAN

Posao

 Oni koji vas ne vole mogu biti prilično neprijatni prema vama, i verbalno i finansijski, pogotovo ako od njih na bilo koji način zavisite. Budite mudri u razgovorima sa Devicama, Vagama i Bikovima. Mnogo troškova i ulaganja neće se isplatiti tako brzo kako očekujete. Trebalo bi da se dogovorite sa Vodolijom o najpovoljnijim uslovima za zajednički posao. Ovnovima koji se bave trgovinom, marketingom ili bilo kojim vidom komunikacija, predstoje veoma pozitivne novine tokom ovog perioda. Mnogi od vas steći će saradnijke iz inostranstva.

Zdravlje

 Čuvajte se nepotrebnih uzbuđenja i nerviranja.

BIK

Posao

Očekuju vas interesantni obrti na poslu. Pazite da ne dobijete nepristojnu ponudu, prema kojoj nećete znati kako da se postavite. Nemojte dozvoliti da drugi upravljaju vašom karijerom. Jedan nepromišljen i pogrešan postupak mogao bi u ovom periodu da prouzrokuje niz teškoća sa kojim biste se veoma teško izborili. Takva iskušenja varn zaista nisu potrebna, zato dobro pazite da ne dođe do takve situacije. Mogući su poveć izdaci, ali nemojte se uzbuđivati, vrlo brzo ćete ih nadoknaditi, posebno uz pomoć Jarca. Ne uzimajte kredit.

Zdravlje

Pokrenite se odlaskom u prirodu.

BLIZANCI

Posao

 Nameće vam se tako mnogo novih odgovornosti da im vam se ponekad čini da snosite svu odgovornost ovog sveta. Ali, zaista vam se samo čini. Veoma spretno se nosite sa starim novim obavezama. Tako i treba da nastavite, ali sa manje brižnosti. To je jedino osećanje koje može u ovom trenutku da vas sputava. Rešili ste da napravite radikalan zahvat u karijeri da biste ostvarili bar jedan od svojih ciljeva. Pazite se konkurencije - spremni su na sve. Imate nečiju zaštitu. Mogući su iznenadni dobici preko rođaka iz inostranstva, ili poslovnih partnera koji sarađuju sa strancima.

Zdravlje

Snažno poslovno angažovanje može da prouzrokuje napetost. Potrebno vam je opuštanje, u prirodi, rekreaciji, u društvu.

Agencija/Astro World

RAK

Posao

 Naredni period je povoljan i u njemu biste mogli da izrazite sve ono što znate i umete, na najbolji način. Ukoliko ga ne iskoristite na pravi način, vaša sklonost ka samopotiskivanju, koja već postoji, može uzeti maha u takvoj meri da to zaista može negativno da se odrazi na vas. Nemojte da budete pasivni jer tada mnogo toga se odvija van vaše moč kontrole, što vas može dovesti u situaciju da se zapitate da li možete dalje da radite pod takvim uslovima. Poslovni partner ne otkriva u potpunosti sve detalje posla a trebalo bi. Ako ste u dužoj vezi ili braku bilo bi dobro da kontrolišete partnera i da mu date na znanje da novac troši na nepotreban luksuz. Bilo bi bolje da vi imate kontrolu nad novcem.

Zdravlje

Zdravlje vam je u zavisnosti od raspoloženja. Opustie se i rekreirajte, družite sa bližnjima i prijateljima.

LAV

Posao

 Neka nepredviđena dešavanja mogu snažno uticati na vašu poslovnost. Ne smete sebi to da dopustite, bz obzira koliko možete biti pod pritiskom. Vaše reakcije su sasvim prirodne, ali mnogi oko vas nisu spremni da to sagledaju na pravi način. Jednostavno rečeno, neki od vaših saradnika neće imati dovoljno razumevanja, a tada vas razočaranje neće mimoići. Svi u okolini za vas su potencijalni rivali. Tako doživljavate vaše okruženje, ne shvatajući da ste često autodestruktivni. Nedostaje vam poveća svota za nešto što odavno želite. Razmišljate o uzimanju kredita, ali se pre toga dobro preračunajte.

Zdravije

 Sve što vam se dešava prihvatajte smireno. Ne dopustite da vas bilo ko izbaci iz takta.

DEVICE

Posao

 Inovacije koje želite da uneste u svoju delatnost neće biti shvaćene na pravi način. A, samim tim, neće biti ni prihvaćene od drugih. Ne bi trebalo da odustajete, jer je ovo period kada vaša okolina nije spremna na ništa novo. Nemojte ovo odbijanje da doživite previše lično i ne obeshrabrujte se. Pribojavate se neprijatnih obrta na poslu, a u stvari imate zaštitu neke koleginice koja će vam se naći pri ruci kada se budete dvoumili u vezi sa odlukom koju morate samostalno da donesete. Dobro bi vam došla veća suma za odlazak u inostranstvo. Ako ste put već isplanirali, troškove svedite na razumnu meru.

Zdravlje

 Ne opterecujte se malim problemima.

VAGE

Posao

 Mnogi od vas se zapitkuju da li postoji bolje od ovoga. Vi ste već duže vreme veoma stabilni, a sada ćete imati i svu podršku okoline. Prepreka za vas kao i da ne postoje. Očekujte ponudu za posao u medijima, marketinškoj agenciji ili negde gde biste radili u velikom timu. Pazite dobro od koga ponuda dolazi, može se raditi o vrlo veštoj provokaciji konkurencije. Lako trošite, ali i lako dobijate. Pazite samo koliko trošite jer možete doći u situaciju da se zadužujete. Zdravlje - Čuvajte energiju, jer vam odlazi na nebitne poslove.

ŠKORPIJE

Posao

Škorpije su u iščekivanju veoma značajnih događaja na poslovnom planu. Svakog trenutka mogu se desiti promene koje će aktivirati sve vaše energije. Budite spremni s obzirom da ćete morati i veoma brzo da reagujete. Ma kog pola da ste, žene doživljavate kao najjaču konkurenciju. Za saradnike birate samo one koji mnogo zaostaju za vama, samo da biste bili dominantni. To se odnosi i na prijateljstvo. Razgovor sa Vodolijom. Imaćete izdatke, odnosno ulaganja u nešto što neće tako brzo doneti rezultat. Samo vi možete da procenite isplativost takvog poduhvata koji je prilično rizičan.

Zdravlje

 Ostavite sve poroke i obratite pažnju na ishranu.

STRELAC

Posao

 Bez obzira na sve povoljne periode koje ste prošli i stabilnost koju ste postigli, ovo je faza u kojoj bi trebalo da budete oprezni. Ne savetuju vam se veći finansijski ulozi, niti bilo kakvi drugi veliki poduhvati. Primirite se malo, jer su i okolnosti takve. Kraća putovanja doneće razna uzbuđenja, a krajem sedmice i konfliktnu situaciju koju ćete najverovatnije razrešiti uz nepotrebna uzbuđenja. Prilično ste netaktični. Imaćete dosta izdataka, moguće u vezi s nekim elektrouređajem, ili kupovinom kompjutera. Pazite šta kupujete, jer postoji mogućnost da vam prodaju korišćenu robu.

Zdravlje

 Bavite se rekreacijom što više.

JARAC

Posao  

Za Jarčeve je tipično da svaku situaciju pre bilo kakve akcije dobro prostudiraju. Sada ste u periodu koji ne dozvoljava da tako reagujete jer ćete odluke morati da donositi brzo, zbog čega možete biti više brižni nego što je za vas karakteristično. Uzmite u obzir svoju intuiciju u ovakvoj situaciji, ona će vam pokazati put kojim treba da idete. Na poslu možete da dođete u situaciju da reagujete potpuno neprimereno svom temperamentu, situaciji ili onome što se od vas očekuje. Nikakva rasprava, dokazivanje kolegama da nisu u pravu neće doneti rezultate. Veliki izdatak ili iznenadni veliki dobitak može biti ono što će u svakom slučaju izazvati iznenađenje. Trebalo bi da razmislite o ponudi za prelazak na bolje plaćeno radno mesto.

Zdravlje

Vreme je da napokon uzmete odmor.

VODOLIJE

Posao

Nezadovoljni ste situacijom u kojoj se nalazite. Ma šta svet mislio o vama, ma koliko da ste uspešni - nešto vam nedostaje. Ne dozvolite sebi da vam novac bude oružje a ni oruđe u obračunima s onima za koje ste emotivno vezani, ma ko to bio. Ovaj period vam nosi neizvesnost, ali onu koja ne iziskuje borbenost i energičnost, već naprotiv, čekanje i pasivnost. A to je ono što je vama najteže. Povedite računa, moguće su teškoće sa nekom vrstom dokumentacije.

Zdravlje

Smanjite nervozu zbog dodatnih poslova koje imate.

RIBE

Posao

 Ribe će se u ovom periodu, bez obzira čime se bave, osećati veoma kreativno. Moči ćete da izrazite svu svoju maštovitost i da ostvarite izuzetno pozitivnu komunikaciju sa svojim saradnicima. Konačno ste povratili veru, koja je u vašem slučaju najbitnija i predstavlja srž svega u vašem životu. Sve što ste planirali, uspećete da realizujete, imaćete izuzetno dobru komunikaciju sa poslovnim prijateljima. Poseban uspeh sledi onim Ribama koje se bave umetnošću. Imate neki stalni izvor prihoda, moguće da vam neko pomaže, ma koliko da imate godina. Vama to ne smeta, čak to smatrate normalnim.

 Zdravlje

 Pripazite na zdravlje, jer ste prilično skloni padu imuniteta.

Vaš Astronumerolog-Duhovni iscelitelj

Posetite i insta stranicu agencije AstroWorlda

https://instagram.com/astrologija.world?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Filip/ Astro World

OkO NaS