vibe tv logo mini

VELIKI LjUBAVNI HOROSKOP DO 18.09. 2022 - OVA dva znaka očekuju emotivne čari dok OVAJ znak suze i očajanje!

Planete su jako razigrane ove nedelje, tri zodijaka imaće veoma naporne dane. Ali svakako ne gubite veru u ljubav, jer ljubav se pojavi kad se najmanje nadamo.

OVAN

Postoji mogućnost komplikacija u odnosima u vašoj porodici ako ste nedelikatni. Kao i Ovnovi, i Bikovi u ovom periodu treba da paze šta izgovaraju i vode više računa o tuđim emocijama. Ne zaboravite – upornost i strpljenje su uvek nagrađeni! Iskreno govorenje o tome kako se osećate moglo bi da promeni stvari brže nego što mislite, jer će partner ceniti vašu otvorenost i direktnost. Emotivne probleme ćete rešiti ako reagujete tek nakon detaljne analize. Slobodni Bikovi, šta god da odlučite da uradite, mogli biste primetiti da se vaši planovi stalno menjaju, posebno ako ste se odlučili za nešto neobično. Trenutak je idealan za putovanje u društvu prijatelja.

BIK

Pripremite se za period ispunjen neprijatnim emocijama. Ispunjeni ste nadama i planovima u odnosu sa partnerom, od kojih je većina ostvariva i dovoljan razlog da se ne osećate neprijatno. Prikočite i oslonite se na partnera više nego inače, prepustite mu inicijativu – videćete da će to u ovom trenutku biti veoma plodonosno.  Slobodni Lavovi, posmatrajte šta se dešava, donesite prave zaključke o svom ličnom razvoju. Zvezde poručuju da je vrlo izvesno da u ovom periodu upoznate interesantnu osobu koja će zaokupiti vašu pažnju na najlepši način.

BLIZANCI

Planetarno poravnanje vas podstiče da izrazite kako se osećate, a ako ste potiskivali određene emocije, možda ćete otkriti da ih više ne možete zadržati ni na trenutak. Samo pripazite da ih partneru iskažete bez impulsivnosti, već mirno i staloženo, kako ne bi došlo do neželjenih reakcija. Sada je vreme i da se češće viđate sa rođacima i svima kojima niste mogli da se posvetite u prethodnom periodu. Zvezde poručuju da je trenutno nepoželjno putovati. Planovi za budućnost sada mogu biti nerealni i preambiciozni, pa sa partnerom porazgovarajte o alternativama. Slobodni Blizanci, planetarno poravnanje sugeriše da morate da poradite na maloj samoanalizi, koja će vam vrlo izvesno doneti otkrovenje. Pružite drugu šansu potencijalnom partneru i nemojte žaliti ako se i ona pokaže neuspešnom – znaćete da ste pokušali.

RAK

Da biste postigli ravnotežu sa svim bližnjima, nemojte se upuštati u nepotrebne razgovore i trošiti vreme na one za koje znate da su tu samo privremeno. Astralno poravnanje vas stavlja u veoma optimistično i pomalo nadrealno raspoloženje, pa ste raspoloženiji nego inače. To se povoljno odražava i na vaš odnos sa partnerom, s kojim uživate u svakom pogledu. Uživaćete i u zajedničkim planiranim putovanjima. Slobodni Rakovi, trenutno vam je potrebna privatnost da biste razumeli svoje probleme i smislili načine da ih rešite. Predstoje vam dugoročne promene, koje uključuju i novu osobu u vašem životu. Pokušajte da odolite trenutnim iskušenjima i budite pažljiviji i analitičniji. Pokušajte da se ne svađate sa onima koje volite.

LAV

Pripremite se za period ispunjen neprijatnim emocijama. Ispunjeni ste nadama i planovima u odnosu sa partnerom, od kojih je većina ostvariva i dovoljan razlog da se ne osećate neprijatno. Prikočite i oslonite se na partnera više nego inače, prepustite mu inicijativu – videćete da će to u ovom trenutku biti veoma plodonosno.  Slobodni Lavovi, posmatrajte šta se dešava, donesite prave zaključke o svom ličnom razvoju. Zvezde poručuju da je vrlo izvesno da u ovom periodu upoznate interesantnu osobu koja će zaokupiti vašu pažnju na najlepši način.

DEVICA

Slobodne Device, emotivnije ste više nego inače, ali u isto vreme stabilne. Uživate u uspehu u životu, ali je dobro da realno procenite situaciju sa novom osobom, koja vam izaziva nesigurnost. Ne dozvolite da se tako osećate i sa dotičnom osobom otvoreno porazgovarajte o tome. Ako se situacija ne bude promenila, nastavite dalje – ka boljem. Device u vezi, putovanje na koje ćete možda morati da krenete sa partnerom biće napeto i povezano sa neprijatnim razgovorima koje ćete morati da vodite. Vreme je da budete praktični na veoma pažljiv način, umesto da trošite vreme na smišljanje mnoštva nerealnih planova. Ne ide vam u prilog da menjate ustaljenost svog života. Verujte intuiciji jer je na vašoj strani.

VAGA

Predstoji period poteškoća u vezi sa partnerom, pa se ojačajte strpljenjem. Nije poželjno ni da putujete zajedno. Svako rešenje problema zahteva otvorenu, iskrenu, smirenu komunikaciju, pa pokušajte s tim. Nemate samo vi problem, već i vaš partner, pa budite uviđavni prema njegovim osećanjima. Slobodne Vage, budite oprezne, u toku ovog perioda imate tendenciju da dozvolite pristup onima koji to ne zaslužuju i koji samo hoće da vas iskoriste. Usmerite više pažnje na sebe i uverite se da ne zanemarujete lični rast. Budite otvoreni za dejting i pružajte šanse potencijalnim partnerima, ali samo vi znate kakvu selekciju treba da napravite.

ŠKORPIJA

Slobodne Škorpije, i dalje će nastaviti biti slobodne, ovo nikako nije period kada bvi upoznali nekog novog. Čak ni za jednu noć. Sztrogo obratite pažnju šta se dešava oko vas, jel mođda se desi da osoba iz prošlosti vam neda mira.

Škorpije u vezi, trenutni aspekt u igri mogao bi da otkrije pojedine nesigurnosti koje obično uspevate da držite bezbedno i diskretno skrivene. Lekcija ovog ciklusa za vas je da budete strpljivi i da ne pokušavate da se uhvatite ukoštac sa svime odjednom – zahtevima i očekivanjima partnera, porodice, prijatelja. Planete sugerišu da ćete se možda naći preplavljeni i zahtevima za izlete, pa izaberite one koji su vam najprijemčiviji i najpraktičniji. Budite oprezni, neprijatne vesti mogu vam radikalno promeniti život, pa se naoružajte strpljenjem i racionalnošću.

STRELAC

Ako razmišljate o pojedinim važnijim odlukama u pogledu odnosa sa partnerom, bolje je sačekati dok ne budete sigurni u sve činjenice. Ne zaboravite da delujete iz vere, a ne iz straha, jer samo tako ćete biti vođeni na putu ka emotivnom uspehu. Nemojte podleći emocijama jer rizikujete da pokvarite odnose sa poznanicima i prijateljima, a onda i kod kuće. Izbegavajte svađe u porodici, sukobe sa strancima, nova poznanstva. Budite oprezni ako putujete. Slobodni Strelci, planete vam daju priliku da zastanete i razmislite da li ste zaista povezani sa pravim ljudima. Radujete se korisnim promenama. Budite strpljivi!

JARAC

Teško vam je da savladate svoje emocije, koje prema partneru variraju od apsolutne ljubavi i strasti do nezadovoljstva. Znajući to, potrudite se da se više kontrolišete, pa se prepuštajte opuštajućim radnjama kako biste se smirili. Imaćete savršenu priliku da donesete konačnu odluku (ako je to potrebno), ali nemojte žuriti i pokažite staloženost. Ako ste imali velike planove za društveni izlet ili putovanje sa partnerom, idite samo ako ste prethodno o svemu otvoreno razgovarali. Izgradite svoje nove zajedničke planove. Slobodni Jarčevi, ako ste nedavno raskinuli vezu, dajte sebi dovoljno vremena da se oporavite – čak i ako izgleda da vas raskid nije mnogo povredio. Planete vam obećavaju odlično samopouzdanje i duhovnu harmoniju ako se setite da vam samoprocena koristi.

Verovatno vas interesuje i ovaj naslov. Ako neuđete, možda se pokajete!

https://okonas.online/ova-tri-znaka-ceka-prava-drama-na-svim-poljima-10-septembra-stize-nam-pun-mesec-u-ribama/

VODOLIJA

Slobodne Vodolije, u poslednje vreme prolaznost šteti vašem svakodnevnom životu. Emotivni ste i često ne razmišljate racionalno. Radite na tome tako što ćete se posvetiti sebi i praktikovati hobije i aktivnosti u kojima uživate. Bitno je samo da se pokrenete, i već će vam biti bolje. Vodolije u vezi, energija ovog ciklusa može stvoriti vrstu raspoloženja u kojem se nalazite hipnotisani. Partner vas oduševljava iznenađenjima za koja niste ni znali da je sposoban. Predstoje vam dugoročne promene. Ispunjeni ste nadama i planovima, od kojih je većina ostvariva i dovoljan razlog da se ne osećate neprijatno – radite na njihovom ostvarenju.

RIBE

Vaša osetljivost je previše izražena. Skloni ste da imate problem sa postavljanjem granica, što znači da pojedini slobodno mogu da “gaze” po vama. Ne dozvolite to. Iako ste pod jakim uticajem emocija, uvek je bolje da sačekate jutro pre nego što donesete bilo kakvu konačnu odluku. Ovde mislimo na vaš odnos sa partnerom, koji već izvesno vreme stagnira. Ako ste obavili sve neophodne razgovore, a ništa nije urodilo plodom, bolje je da ne mučite ni sebe, ni njega. Kako bi se delimično oporavili od toga, možda bi bila dobra ideja da se smirite uz putne brošure i isplanirate odmor negde na egzotičnom mestu. Slobodne Ribe, život je neprekidan niz promena i nikad se ne zna šta donosi. Prigrlite ga!

Astro World – Filip

OkO NaS