vibe tv logo mini

POD OSTROGOG JOŠ JEDNO ČUDO - Posle celivanja ćivota gluvo - nema devojčica progovorila.

Serafim Kasic, jeromonah Gornjeg manastira Ostroškog, šezdesetih godina dvadesetog veka svedoci zapisivaču Maksimu Jovoviću sledeće:

Sa mnogobrojnim poklonicima koji su u masama dolazili na sabor u Ostrog iz svih krajeva naše države, stigla je na Trojicin-dan 1951. jedna žena iz Foče, sa svojom trinaestogodišnjom devojčicom. Devojčica je bila gluvo-nemo od rođenja i nikada u svome životu nije izgovorilo ni jedne reči.

Mošti Svetog Vasilija Ostroškog

Dva puta je majka svoje dete privela k Svetom Ćivotu, gde joj je duhovnik čitao molitve za ozdravljenje. Posle drugog čitanja molitve, devojka je progovorila čistim tečnim razgovorom, na veliko zaprepašćenje i iznenađenje prisutnih. Ceo narod se nagledao ovog retkog čuda velikog i divio mu se, hvaleći Boga i čudotvornu moć Svetitelja.

Ukoliko ste propustili ovaj naslov, od srca vas podsećamo i na njega!

https://okonas.online/oce-pomagajte-moja-cerka-godinama-pati-od-aksioznosti-ali-medicina-joj-do-sada-nista-nije-pomogla-sve-je-gore-ima-li-crkva-leka-odgovor-oca-zosima/

Primećivalo se da devojka nije dobro čula, a da li joj se kasnije, po povratku kući, razvilo čulo sluha, nije mi poznato.“ Rekao je jeromonah Serafim.

OkO NaS