vibe tv logo mini

OVAN - Veliki mesečni horoskop za oktobar - Emotivna strana dolazi do komplikacija!(VIDEO)

Pogledajte Vaš mesečni horoskop za oktobar mesec ! Poslušajte šta vam zvezde kažu!

Posao

 Ovaj period biste trebali da iskoristite da kroz ličnu inicijativu i delovanje proširite svoje saradnje, da ih učvrstite dodatno, ali i otvorite neke nove, dugoročne projekte i poslove i tako realizujete svoje ideje koje su vam trenutno u fokusu. Kasnije je moguće da vaša situacija postaje nestabilnija i moguće je da ćete nailaziti na prepreke da biste ostvarili planirano. Posebnu pažnju obratite na vaše finansija, koje će biti dosta promjenljive, moguće da će neki dugovi doći na naplatu, a trebali biste da vodite računa da se dodatno ne zadužujete, jer će uslovi biti nepovoljni po vas.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi, vama je potrebno više slobode u odnosu, što partner trenutno ne može i ne želi da razume. To ne znači da ćete flertovati sa strane niti koristiti slobodno vrijeme za neko ludovanje, već znači da ste dovoljno okupirani ličnim i poslovnim problemima i ne želite da vas još i voljena osoba opterećuje i non stop vam ide na živce. Neka forma distanciranja, udaljavanja, itekako će biti prisutna tokom ovog perioda, naročito u drugoj polovini. Ni vi ni druga strana nećete se osećati dobro zbog ovoga, pa bi svakako bilo potrebno da se potrudite da nađete neki kompromis i zajednički jezik. Slobodni Ovnovi se mogu dosta zagrejati za osobu koja ima neki emotivni x teret na sebi ili je možda zauzeta. Moguće je čak da u početku neće biti u potpunosti iskrena prema vama, ali će ono što skriva vrlo brzo izaći na videlo. Neko od bivših emotivnih partnera može postati posebno aktivan u drugom delu meseca i u prvom trenutku možete biti povučeni onim što se dešava, ali budite pažlji

Zdravlje

 Malo ćete se boriti sa stresom zbog poslovnih obaveza i može biti aktuelan povremen umor, bezvoljnost i gubici energije. Ali, ono neće duže uticati na vaš zdravstveni status.

Vašu detaljniju astro prognozu pogledajte na postavljenom linku!

https://youtu.be/xZDdDTdQ9Eg

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS