vibe tv logo mini

LjUBAVNI HOROSKOP DO 26. 09. VAS OČEKUJE NA NAŠEM PORTALU - Evo koji zodijaci plivaju u emocijama - Sad ili nikad!

Prva nedelja je sa velikim zahlađenjem što se vremena tiče ali OVI zodijaci izgoreće od ljubavi i strasti!

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu da očekuju pozitivne promene emotivnom planu, mnogi će biti na komunikativniji što će mnogim slobodnim pripadnicima znaka doneti veće šanse za nova poznanstva i veze. Osim tajnog fonda imate i tajnu ljubav ili simpatiju o kojoj nerado pričate bilo kome osim Jarcu, Škorpiji ili Ovnu. Ako ste svesni da je ta veza nemoguća, odustanite od maštanja. Ukoliko ste u braku, možete očekivati rasprave.

Veoma ste impulsivni i svađalački nastrojeni što ukazuje na problem koji tako možete da izazovete. Pokušajte da budete stabilniji i da situaciju ne gledate samo iz vašeg ugla i samo onako kako vama odgovara. Shvatite da ponekad niste u pravu i da je zbog ovoga bolje da ponekad postupate malo drugačije, koliko vam god to teško palo. Gledajte da održite skladne odnose sa partnerom i da obnovite emocije.

BIK

Bikovi će ove nedelje osećati potrebu da se posvete porodičnim dešavanjima, ali mogu biti zahtevniji prema partneru, pa će odnosi u vezi zavisiti od njihovog ponašanja. Strasti u vezi biće prilično naglašene. Nezadovoljni ste na emotivnom planu, što vas više boli nego problemi sa kolegama na poslu. Sumnjate u osećanja svoga partnera, jer je u poslednje vreme postao malo rezervisan prema vama.

Izgleda da je neki skorašnji razgovor doprineo tome i verovatno ste rekli nešto što niste trebali i što je povredilo vašeg partnera. Sedite i razmislite šta je u pitanju. Možda je i on nešto shvatio pogrešno. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati uzbudljiv susret, na putovanju ili preko posla. Veoma uticajna i ambiciozna osoba misli na vas, međutim, teško da će išta konkretno da uradi po pitanju vas dvoje, ili će možda susret maskirati poslovnim razlozima. Ako mislite na Škorpiju ili Jarca, moraćete da napravite prvi korak.

BLIZANCI

Imaćete uspeh i lep period, a naročito kraj nedelje može biti posebno romantičan. Ovo je nedelja u kojoj ćete imati mnogo lepih trenutaka i zadovoljstava. Možete očekivati više izlazaka i druženja sa prijateljima, kao i novih poznanstava, na nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti pripadnici znaka će od petka više da se posvete porodici, biće glavni organizatori u vezi koju će želeti malo više da dovedu u red.

Oni koji su slobodni, na pragu ste nove ljubavi ili pomirenja sa nekadašnjim partnerom. Ipak, ne obećavajte ono što ne možete da ispunite. Trebalo bi da budete postojaniji u svojim osećanjima jer ste skloni koketovanju i paralelnim vezama. Dobijate poziv za veliku zabavu. Čuvajte se tajne veze.

RAK

Rakovi u prvoj polovini nedelje mogu biti zadovoljni odnosima u ljubavnoj vezi, ali je u drugoj polovini nedelje moguć porast emotivne napetosti. Ipak, trzavice u vezi mogle bi uneti i više strasti u ljubavne odnose. Sve u svemu, odlično se osećate i dobre situacije podstiču dobra ljubavna dešavanja. Iskoristite ovo vreme, jer imate mogućnost nove veze, braka i prinove u porodici i nemojte da vas nešto od ovoga iznenadi.

Slobodni pripadnici znaka mogu biti raspoloženiji za druženje i komunikaciju. Očekujete mnogo od svog ljubavnog života. Dopada vam se osoba koja nosì neku vrstu uniforme ili radi u nekoj državnoj ustanovi.

LAV

Lavovi će ove nedelje dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom planu, biće komunikativniji i otvoreniji za nova poznanstva, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji i interesantniji za suprotni pol. Imaćete dosta ljubavnih mogućnosti, a šta ćete da uradite, zavisi isključivo od vas. U svakom slučaju imaćete dosta sreće na ljubavnom polju. Ponude su moguće čak iako ste u vezi ili braku, ali u tom slučaju budite oprezni. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati poboljšanje emotivnih odnosa sa partnerom.

Ako imate stalnog partnera, nemojte ga provocirati vašim smislom za humor, jer neće imati milosti prema vama. Pokušajte da unesete malo pozitivnih promena u vaš odnos. Ako ste slobodni, dobijate poziv za izlazak sa nekim ko je veoma popularan u svom društvu.

DEVICE

Device bi se ove nedelje mogle više truditi da uspostave pozitivnije odnose u svojoj emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Neki će biti puni novih ideja i optimizma. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koj može bit zauzeta. Ako ste slobodni, očekuje vas lepo poznanstvo preko posla koji radite. Izgleda da ćete suprotnom polu biti veoma interesantni u ovom periodu. Ni sami nećete verovati u ono što vas je snašlo.

Ne budite malodušni ako osoba koja vam se dopada ne bude imala dovoljno vremena za vas. Bilo bi dobro da joj se nađete pri ruci u vezi se nekim njenim poslovnim odlukama, posebno ako radi u privatnoj firmi ili je na odgovornom mestu.

VAGA

Situacija na emotivnom planu se znatno popravila, tako da ćete sada dosta vremena da rođenja provedete sa vašim partnerom, a moguća su i neka zajednička putovanja. Opustite se i uživajte u ovom divnom periodu. Ako i dođe do neke više emotivne napetosti u vezi, to će učiniti ljubavni odnos da bude još strastveniji. Slobodne Vage će ove nedelje mogu ući u razdoblje kada će biti raspoloženje za nove kontakte i poželeti da se više druže i izlaze. Biće više šansi za nova poznanstva, naročito preko prijatelja. Mlade Vage mogu se na prvi pogled zaljubiti u nekoga ko se sprema da napravi sjajnu karijeru. Može se dogoditi da saznate da ćete postati roditelj, ili ćete planirati brak. Ako ste u zrelim godinama i spremate se da putujete, očekuje vas uzbudljiva romansa.

ŠKORPIJA

Odlična nedelja u kojoj vas očekuju lepa dešavanja koja inače i priželjkujete. Sve će biti u znaku intimnih susreta, što je za vas izuzetno značajno. Škorpije mogu ozbiljno razmišljati o ozbiljnom vezivanju, a odnosi u emotivnoj vezi dobiće na značaju. Ako ste u braku, možda budete opterećeni pitanjima koja se odnose na nekretnine, ali nije trenutak da bilo šta po tom pitanju rešavate.

Slobodni pripadnici znaka biće zainteresirani da ostvare neke ozbiljnije kontakte koji bi mogli da prerastu u emotivnu vezu, ali će biti i onih koji bi mogli da se upuste u strasnu avanturu. Možete upoznati nekoga preko posla, ili preko prijatelja koji radi u nekom inostranom predstavništvu. Mnogi pripadnici ovog znaka mogu očekivati da im prošlost zakuca na vrata.

STRELAC

Prati vas neko nezadovoljstvo u partnerskom odnosu, a za to ste najverovatnije sami i krivi. Znate kako reagujete kada vas se u šali spomene vaš ljubavni život, a to može da povredi osobu koja je pored vas. Ne birate reči kada ste ljuti, a partner je nezadovoljan i vrlo temperamentan kada s vama raspravlja. Nemojte biti bezobzirni. Gledajte da donesete pozitivnije odnose u vezi, pa će i partner postati komunikativniji i otvoreniji za dogovore.

Ukoliko ste slobodni, a dopadne vam se energična i ambiciozna osoba, razmislite da li imate snage za nju. Dobro ćete se zabavljati ako se nađete na nekom putovanju gde je moguća i neka nova veza, a nekima se može dopasti osoba iz inostranstva. Niste rešili vezu iz prošlosti.

JARAC

Jarčevi ove nedelje mogu očekivati više napetosti u odnosu sa partnerom, pa bi kod nekih odnosi u vezi mogli bi da se zakomplikuju, ali to može uneti i više strasti u emotivne odnose. Nekim pripadnicima znaka može se dopasti bi osoba koja može biti zauzeta, pa su moguće i RAKTERIOSOBINE tajne veze.

Vrlo ste tajanstveni i malo ko može da pretpostavi šta se sve dešava u vašem domu, ukoliko ste u braku, ili u vašem ljubavnom životu u kojem ima mesta za više osoba istovremeno. Od svakoga uzmete ono najbolje, a intimno se osećate prilično usamljeno. Ako ste slobodni, neka osoba će biti zaslužna za sve lepo što vam se na ljubavnom polju bude dešavalo.

Ako ste propustili ovaj naslov, MI smo tu da vas podsetimo!

https://okonas.online/upozorenje-danas-su-nastupile-jake-kosmicke-negativne-energije-ovo-su-simptomi-koje-mozete-osetiti-u-narednih-24h/

VODOLIJA

Vodolije se ove nedelje nalaze u povoljnijem emotivnom periodu, kada mogu imati više novih poznanstava, a neke bi mogle da sretnu osobu u koju će se zaljubiti. Može se pojaviti neko ko će vam zaista pomrsiti konce. U pitanju je osoba koja nije iz vaše okoline i verovatno je na proputovanju vašim krajem, a to znači da će veza biti strasna i kratka, a to vama i najviše odgovara.

Zauzeti pripadnici znaka trudiće se da sa partnerom obnove pozitivan ljubavni odnos i pokazivaće više razumevanja za njega. Veoma ste omiljeni, ali svoju dušu gotovo nikome ne otvarate. Gledajte da manje analizirate i sebe i partnera, a u odnosima sa njim budite manje nestrpljivi, nestalni i manje hiroviti.

RIBE

Ribe ove nedelje mogu osećati kako je partner komunikativniji i ima neke nove i uzbudljive ideje, što može pozitivno da utiče na njihov odnos. Slobodnim pripadnicima znaka, pažnju bi mogla da privuče neka nova i neobična osoba, neki mogu biti skloni maštanju, ali i tajnim ljubavnim vezama. Osoba koja će se pojaviti možda neće moći da vam priušti ono što biste vi voleli jer je najverovatnije zauzeta.

Budite svesni toga koliko možete da očekujete i nemojte da tražite ništa više od toga. Tako nećete biti uznemireni, a ni razočarani. Mnogi misle da vodite dvostruki život i da imate neke tajne obožavaoce. Namerno ostavljate utisak tajanstvenosti, mnoge intrigirate i moguće je da se oni zaista i pojave. Taj neko bi mogao biti umetnik, ili osoba iz medija.

Vaš Astronumerolog FILIP - Astro World

OkO NaS