vibe tv logo mini

BIK - Veliki mesečni horoskop za oktobar - Posao veoma nestabilan!(VIDEO)

Pogledajte Vaš mesečni horoskop za oktobar mesec ! Poslušajte šta vam zvezde kažu!

Posao

Moraćete dosta toga da raščistite i rešite iz prošlosti, da izađete na kraj sa mnogim obavezama koje su zaostale i da napravite drugačije dogovore sa sadašnjim saradnicima, jer postajete svesni da trenutni ne daju prave rezultate. Imaćete osećaj da stvari počinju jače da se pokreću oko polovine meseca, ali ćete ubrzo shvatiti da ništa ne možete preko noći da pokrenete, jer za svaki dogovor ili odnos sa saradnicima biće vam potrebno da uložite dosta truda i napora. Kraj meseca može doneti veću aktivnost konkurencije, može doći do nekih iznenađenja i naglih preokreta i u tom biste periodu trebali da kontrolišete svoje nastupe prema drugima, da pazite šta ćete reći.

Ljubav

Zauzeti Bikovi će pokušavati da nadoknade propušteno kada su njihovi partneri u pitanju, trudiće se da obnove bliskost, razumevanje, pa i strast. Problema u odnosima će definitivno biti, jer vaš partner će biti sklon da svoje interese stavi na prvo mesto, naročito tokom prvog dela meseca. Izgledaće kao da vas dvoje ne uspevate da pronađete zajednički jezik, da dolazi do određenog distanciranja, ali ovo treba shvatiti kao jednu prolaznu fazu i ne dozvoliti da se ovo udaljavanje nastavi. Tokom drugog dela meseca voljena osoba će imati više sluha za sve vaše potrebe i želje i u suštini ćete vi u tom periodu ipak konce dešavanja preuzeti u svoje ruke. Ako ste slobodni, ovog meseca počinju da se dešavaju zanimljive stvari u vašem emotivnom životu. Moguće je da će se u početku odnos sa osobom koja vam je privlačna odvijati daleko od radoznalih očiju. Nadajmo se samo da ovo nije iz razloga što je druga strana zauzeta ili što još uvek nije završila sa prethodnom emotivnom pričom.

Zdravlje

 Pad energije i imuniteta može biti vidljiv. Imaćete potrebu da se rešite nekih štetnih navika, vezanih za ishranu, ali i cigareta i alkohola.

Vašu detaljniju astro prognozu pogledajte na postavljenom linku!

https://youtu.be/aUbF2sG8CQ0

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS