vibe tv logo mini

Oslobodite prostor za uspeh i sreću u 2024 - URADITE OVE ČETIRI STVARI DO 31.12.2023!

Do kraja 2023 godine ostalo je nedelju dana. Razni svetski ali i naši stručnjaci savetuju da je od velikog značaja da do 32 decembra uradimo OVE četiri stvari!

Za većinu nas Nova godina je praznik povezan sa svođenjem rezultata za proteklu kalendarsku godinu, željama za iduću, rešavanjem starih problema i sticanjem novih iskustava. Predstavljamo jednostavan sistem od 4 koraka, zahvaljujući kome možete ne samo uspešno da dočekate kraj godine, već i radosno da uđete u novu kako bi se sve vaše namere ostvarile, piše portal Econet.ru.

Korak 1 – Rezimiranje stare godine

Počinjemo sabiranjem rezultata protekle godine.

Setite se dobrih stvari koje su vam se dogodile u tekućoj godini.

Prisetite se svih dobrih stvari koje su vam se dogodile u životu tokom godine. Svakog događaja. Šta je novo došlo u vaš život? Kako se vaš život promenio otkad se sve to pojavilo? Zahvalite Svemiru na svemu što vam je poslao u život.

Otpustite loše neka ide u zaborav!!!

Prisetite se svih loših stvari koje su vam se dogodile u životu ove godine. Ne terajte ih i ne opirite se. Dajte im prostor kao iskustvu koje ste već prošli. Učite iz toga kako vam se ne bi više ponovilo. Sada otpustite to i napravite mesta za nova pozitivna iskustva.

Korak 2 – Zahvalnost

Zahvalite Svemiru i Majci Zemlji – Gospodu i Svetiteljima ( U zavisnosti da li ste verujući ili ne ) za sve što vam daje: za život, za materijalno bogatstvo, za mogućnosti.

Zahvalnost svima koji su bili blizu vas i pomogli vam.

Zahvalite svim onim ljudima koji su bili uz vas ove godine i koji su vam pomogli u vašim poslovima, podržavali vas u teškim razdobljima vašeg života, delili vaše tuge i radosti. Možda su to bili vaši roditelji, možda prijatelji ili kolege, ili možda samo poznanici.

Zahvalnost neprijateljima i onima koji su vas povredili.

Zahvalite svima onima koji su vas povredili u protekloj godini, svima koji su vam pomogli da bolje upoznate sebe i naučite važne životne lekcije, svim svojim neprijateljima koji su vam pokazali nešto što vam je važno. Zahvalite se u sebi njima I nemojte im davati više prostora u svom životu, kako bi nesmetano mogli da uspešno koračate u bolje sutra.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. 12. 2023 - RAK će imati male poteškoće sa partnerom a OVOM ZNAKU se savetuje da uradi baš ovo!

uzdravlje.jpg

Korak 3 – Planovi i ciljevi za iduću godinu

Stvorite nameru. Neka sve vaše želje dobiju jasnoću i konkretan plan delovanja.Postavljanje i deklarisanje planova i ciljeva za sledeću godinu

Postavite ciljeve koje biste želeli da ostvarite u sledećoj godini. To moraju biti specifični ciljevi. Navedite svoje planove za postizanje ovih ciljeva. Možete imati nekoliko vrsta ciljeva. Mogu postojati stvarni i nerealni ciljevi, veliki i mali. Međutim, čak i kada se krećete prema nerealnim i velikim ciljevima, moći ćete da postignete mnogo više ako ostvarite samo 30 odsto njih nego ako postignete 100 odsto malih ciljeva.

Dogovor sa podsvešću

Naša podsvest često gradi naš život i životne okolnostiu skladu sa našim namerama i programima koje imamo. Uspostavite kontakt sa njom i dogovorite se da sledeće godine svoje životne okolnosti posložite tako da se svi zacrtani ciljevi i planovi ostvare. Zamolite je da zaobiđe sva vaša unutrašnja ograničenja, strahove i druge prepreke koje vas sprečavaju da krenete prema svojim ciljevima.

Korak 4 – Novogodišnje želje

Svim prijateljima i dragim osobama poželite sve najbolje u Novoj godini i ispunjenje namera, planova, želja i ostvarenje ciljeva. Ali prilikom želje da svima njima bude dobro i uspečno, uradite to iskreno i iz srca.

redakcija portala oko nas

Redakcija:

Dragi naši verni pratioci i čitaoci portala ali i svi vi koji niste uvek uz nas, od srca vam želimo uspešnu, zdravu i punu pozitivne energije u novoj 2024 godini.

Hvala vam što ste uz nas.

 

OkO NaS