vibe tv logo mini

FUDBALER IGOR KOJIĆ pod lupom astronumerologa Zorana Šumadinca: ROĐEN ZA NEUSPEHE!

U zadnjih par nedelja aktuelan je fudbaler Igor Kojić, bivši suprug pop zvezde Severine Vučković.

Igor je naime postao zanimljiv zbog pomirenja i veoma bliskog odnosa sa takođe bivšim Sevinim suprugom Milanom Popović.

Zamolili smo našeg vrhunskog astronumerologa i ezoteričara Zorana Šumadinca da nam otkrije šta to zvezde govore o Igoru. Jedan od glavnih razloga to što smo baš Zorana zamolili je taj što je Šumadinac u jednom članku pre par godina predvideo krah ovom braku.

Ovako planete vide Igora!

  • Igor Kojić ima veoma specifičan odnos sazviježđa i planeta. Retroaktivni Merkur je na vreme ga pokrenuo jer da je malo zakasnio, Igorov put bi išao drugim pravcem. Igor je u znaku Lava sa podznakom u Vagi i njegov domicil je Sunce sa prirodnim elementom Vatrom.
  • Podznak Vaga donosi mu jednu vrstu harmonije, ljupkost, odanost, ali i jako loš osećaj za pravdu. Teži lepim i vrlo profinjenim stvarima u životu. Po svaku cenu izbegava bilo kakvu neugodnost. Igorova intuicije nije jako razvijena i najčešće upravo zbog toga teži ka tome da ima nekog sigurnog pored sebe, veoma brzo pada. Ima puno prijatelja, jer vrlo lako sklapa prijateljstva i opušteno se druži sa ostalim ljudima. Manje je srećan ako živi sam ili se potpuno odvoji od drugih stoga teži da uvek neko iskusniji bude uz njega. Kao što rekoh veoma brzo sklapa prijateljstva ali su ta prijateljstva loša i niskih frekfencija, što dovodi do raznih krahova.

Deo teksta od pre pet godina gde je Šumadinac jasno stavio do znanja
da brak ne može da uspe i da se kraj već na samom pšočetku bliži!
  • Često se njegove ideje kao i mišljenja menjaju sa raspoloženjem. Prijateljstva, partnerstva, saradnje i brak su ključne reči njegove prirode i svoj puni potencijal ne može postići bez toga.
  • Ako je na istoku u trenutku Igorovog rođenja bilo sazvežđe Vage, onda ima tendenciju da stremi ka istom polu jer Vaga mu daje pitku i finu energiju koju on potiskuje duboko u sebi. Samo pravi i siguran korak mu donosi blagi preobražaj ali i dalje želje ostaju. Venera u Lavu nam daje informaciju da teži ka starijem i iskusnijem partneru jer u partneru vidi jednog od roditelja i samim tim je mnogo sigurniji… Igor je više posmatrač nego akter u igri života.

Možda vas zainteresuje i ovaj naslov!

https://okonas.online/blizanci-veliki-mesecni-horoskop-za-oktobar-novi-poslovi-ili-unapredjenja-na-vidikuvideo/
  • Na žalost planeta Merkur u Vagi donosimu sve osim harmonije i kvalitretnog uspeha. Koliko god Kojić želeo postići više, jednostavno zbog aspekta koji vlada njegovim natalom ne uspeva niti ima tendencije da će uspeti nešto više.

Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS