vibe tv logo mini

JA SAM MODERNA ŽENA 21 VEKA A NE MAMA I SLUŽAVKA - Zagrmela je Jovana Jeremić!(FOTO)

Ultra popularna i kontraverzna voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje sa dvosmislenim komentarima i postovima.

  • Moderna supruga 21.veka (to je tako kada si gazdina ćerka-moj otac Miodrag) – započela je Jovana
  • Izgradila sam karijeru rušeći tradicionalno uštogljena pravila. Nisam žena za modlu ili kalup. Niti sam za patrijarhalan odnos. Ja sam jaka žena 21.veka koja poštuje tradiciju, ali postavlja nova pravila koja reprezentuju modernu porodicu 21.veka.
  • U toj porodici Žena neće prati noge u lavoru mužu, neće mu kuvati, niti čistiti, niti peglati. Za to postoji osoba koja će sve to raditi. A za sve ovo, muškarac mora da bude uspešan i situiran, bas kao i žena, da bi zajedno gradili imperiju od temelja i uživali u svojoj ljubavi, kao i ljubavi prema svojoj deci. Nikada neću trošiti vreme na kuću! Raspremanje kuće je izgubljeno i nikad vraćeno vreme!
Fotoi/FB

Žene koje zarađuju ozbiljan novac, nikada ne raspremaju kuću!

Raspremanje kuće je promašena investicija i izgubljen novac. Takve žene plate onog ko će to za njih da uradi. Ili još bolje, imaju muža koji im to obezbedi jer biti muž je FUNKCIJA! Bas kao i biti supruga!

  • Na Balkanu imamo problem što se supruga doživljava kao majka ili kao sluškinja, a prava žena nikada ne sme da dozvoli da svom muškarcu postane MAMA ILI SLUŽAVKA!
  • Prava Zena je svom muzu uvek SEKS UŽIVO! Čista esencija ljubavi i podrške! Partner i u delima i u teškim momentima. VETAR u leđa! Tako ili nikako!
  • Muškarci varaju kada se žene opuste i pretvore u majke i služavke! žene varaju kada nemaju emotivnu pažnju muškarca ili kada muškarac nije usmeren na ženine potrebe. Znate ono, žena nikad ne zna šta joj treba dok ne vidi od druge žene! I to je tačno!

Ako ste propustili ovaj naslov, samo polako bez stresa, tu smo da vam ugodimo!

https://okonas.online/nismo-mi-krive-sto-smo-jake-krivi-ste-vi-sto-ste-slabi-porucila-je-jeremicka-na-dodeli-nagradefoto/

Zapamtiti: MUŠKARAC NIKAD NIJE DOVOLjNO BOGAT. ŽENA NIKAD NIJE DOVOLjNO MRŠAVA.

P. S. Da su sve moje reči tačne, pokazaće vam vreme, kada svoju povređenu sujetu stavite u ispražnjene džepove, a svoje majčinsko-služavske komplekse u seksi donje rublje. Zaključila je post na svojim insta i FB nalozima kontraverzna Jeremićka!

Sanela Vrbnik

OkO NaS