vibe tv logo mini

VODOLIJA – VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022 – Ljubav na klackalici (VIDEO)

Pogledajte Vaš mesečni horoskop za oktobar mesec ! Poslušajte šta vam zvezde kažu!

Posao

Moraćete više da uložite sebe i truda u poslovnu komunikaciju i potrudite se da sve obavite na vreme, kvalitetno kao i do sada. Izvesno je da ćete neke situacije morati da ponavljate, da se vraćate na ono što niste dovršili, ali generalno - čak i uz ove teškoće, bićete prilično zadovoljni krajnjim rezultatom na kraju meseca. U drugom delu meseca očekujte promenljiv tempo dešavanja. Čas ćete biti u punoj brzini, čas ćete silom prilika morati da stajete i da zaobilazite prepreke koje će se pojavljivati. U finansijskom delu je dosta solidna situacija, ali kraj meseca može doneti neočekivane, veće troškove. Zato pripazite.

Ljubav

U prvom delu meseca više će vam na pameti biti posao i finansijska situacija, pa nećete imati baš mnogo vremena i posvećenosti prema voljenoj osobi. Dolaziće do povremenih čarki, ali će se one uglavnom završavati isto tako naglo kao što su i započele. Tokom drugog dela meseca, vi i partner već funkcionišete mnogo bolje, nekako ste na istim talasnim dužinama, lako se uklapate, lako dogovarate i ovo za vas dvoje baš može biti jedan lep i životnim zadovoljstvima ispunjen period. Čak se i strasti mogu obnoviti i biti kao na početku vašeg odnosa, što će se naročito primetiti na kraju meseca. Ako ste slobodni, pred vama je još jedan mesec kada ćete moći da birate na koju ćete stranu, jer će minimum dve osobe biti u vašoj blizini. Sam početak meseca donosi prvu šansu, onda tokom druge dekade možete obnoviti jedan emotivni kontakt, i imate još jednu ljubavnu priliku tokom treće dekade meseca. Znači, kako god se okrenuli, nekako na ljubav nalećete, samo u različitim oblicima! Vi izaberite šta vam je srcu najdraže.

Zdravlje

Okrenite se nekom zdravijem režimu ishrane, budite u pokretu i trudite se da zdravstvenu situaciju držite pod kontrolom.

Vašu detaljniju astro prognozu pogledajte na postavljenom linku!

https://youtu.be/G9wrLa5WF6o

Posetite zvanični sajt ovog vrhunskog astronumerologa i ezoteriste.

https://www.zokisumadinac.online/astrologija.html

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS