vibe tv logo mini

KOLUMNA - Kad istina progovori - IDEMO DO MENE! No1

On je popularan pop pevač. Rođen je u Zemunu, a prvu svirku imao je sa šesnaest godina. Na tada popularnom festivalu, davne 2004-e godine pojavljuje se prvi put i njegova popularnost kreće da raste neverovatnom brzinom.

Zajedno sa popularnošću, tu su bile i devojke, koje su bukvalno poludele za lepuškastim, mladim i talentovanim momkom.

Hitovi su se samo nizali, a dve godine kasnije objavljuje i svoj prvi album. Na jednoj manifestaciji osvaja nagradu za otkriće godine, ali nije to bilo jedino otkriće.

Dok su devojke obožavale njegove pesme i nabildovano telo, on se trudio da potisne na razne načine svoju vezu sa Ivanom. Ne, nije osoba ženskog pola, naprotiv. Njih dvojica su se nalazili uglavnom u stanu popularnog pevača, dok su pojavljivanje u javnosti izbegavali.

Važio je za velikog zavodnika i kulturnog momka koji potiče iz tradicionalne porodice, pa bi bilo kakvo nagađanje da je biseksualne sklonosti, srušilo njegov imidž, a to nikako nije želeo.

Kako ne bi doživeo “Korak do dna”, popularan pevač odličio je nakon nekoliko meseci veze, da svom dečku Ivanu kaže zbogom kako bi ipak nastavio da gradi karijeru velikog zavodnika.

Po gradu se pričalo da su stihovi jedne pesme koju je otpevao sa pevačicom koja je bila udata za popularnog turskog pevača, upravo posvećeni njegovoj muškoj ljubavi, ali je odlučio da na pomenutu romansu definitivno stavi tačku.

I tako se, neslavno, završila turbulentna “Afera”. Svako je krenuo na svoju stranu. Pevač je zadržao imidž super frajera, dok je Ivan postao veoma uspešan poslovan čovek. Neko vreme su bili u povremenom kontatku, ali su ipak obojica doneli odluku da bi najpametnije bilo da prekinu svaki odnos, što se i desilo.

Danas svako ima svoj život i svoju karijeru. Svako od njih živi svoju laž, sve dok istina ne progovori. Jer znate onu čuvenu, “Zaklela se zemlja raju, da se sve tajne znaju”.

Autor Nenad Škundrić

OkO NaS