vibe tv logo mini

SUTRA ZEMLjA PRIMA JAKO POZITIVNU KOSMIČKU ENERGIJU - Iskoristite ove energije za čišćenje svoje energije i iscelenja!

Kosmička energija postoji svuda u kosmosu TJ oko nas se nalazi. Ona je veza između galaksija, planeta, ljudi i molekula. To je prostor između svakog i svega.

 To je veza koja održava red u kosmosu. Kosmička energija je životna sila. Kosmička energija je presudna za održavanje reda u našem životu, i za širenje naše svesti.

Iskoristite pozitivne kosmičke energije, kako mi ezoteristi i radioesteziolozi nazivamo sjajne  energije a one su na snazi od sutra, i počinju ranom zorom, što bi naš narod rekao.

Sutra rano ujutru oko od 04:20h, zemljina unutrašnjost počinje da prima jako pozitivnu i sjajnu  energiju koja dolazi sa središnjeg dela Sunca. Ova vrsta energija je veoma pozitivna i jako korisna za nas koji se nalazimo na zemljinoj kori.

Većina osoba osetiće se sutra u ovom periodu rasterećeno, odmorno, relaksirano, neće biti psihološke napetosti, a i pritisak bi trebao biti normalniji nego uobičajeno. Preporučujem da sutra što je moguće više vremena provedete napolju i ako je moguće barem 20 minuta. Ono što još poreporučujem je da bar desetak minuta hodate bosi po travi. Znam da je hladna zemlja ali grejaće suncve. Na taj način direktno će te poprimiti još više prirodnih sjajnih energija.

Ukoliko ste propustili ovaj naslov, slobodno ga sada pogledajte!

https://okonas.online/negativna-energija-koliko-u-sebi-nosimo-negativne-energije-a-da-nismo-ni-svesni-da-nas-ta-energija-aura-sputava-kroz-zivot-na-sve-nacine-pa-cak-nas-dovodi-i-do-raznih-bolesti/

Probleme će jedino sutra imati osobe koje imaju aurskiTJ energetskih  teških oštećenja i potpunu neaktivacviju čakrinih polja, koja nas direktno povezuju sa kosmičkim energijama.

Osobe koje budu osećale neizmeničnu bol u predelu glave, stegu u nekom delu tela ili bolove u kostima, to znači da imaju ljudski faktor TJ crnu magiju na sebi. Jer magija ne podnosi svetle i pozoitivne energije.

Pozitivne kosmičke energije potrajaće sve do ponedeljka do 22:50h kada će se početi ubrzano povlačiti.

Dragi moji uživajte u sjajnim božanskim energija jer nećemo ih skorije ponovo osetiti!

Za dalje informacije pogledajte link u opisu.

https://www.zokisumadinac.online/

Vaš Astronumerolog-ezoterista i radioesteziolog

Zoran Šumadinac

OkO NaS