vibe tv logo mini

STANjE JELENE KARLEUŠE SE SVE VIŠE POGORŠAVA - Od tolikog stresa dobila je ogromne posledice!

Zdravlje Jelene Karleuše bilo je narušeno ali je porodica stala uz nju.

Naša najveća pop zvezda sa ovih prostora, Jelena Karleuša je navodno 2014.godine izgubila bebu u osmoj nedelji trudnoće. Iako naša pop Diva nije želela da otkriva detalje iznenadnog prekida trudnoće, u intervjuu za magazin Story potvrdila je da zbog svega preživela pakao.

– Stvarno ne želim da pričam o tome. Molim vas da imate obzira. Dovoljno je da kažem da je konstantni stres u mom slučaju doveo do katastrofalnih posledica – rekla je Jelena.

– Ne znam odakle vam ta informacija. To je samo moja stvar, moja intima i ne želim da se o tome piše i priča. Nisam od onih koji kukaju, više volim da me vide kao nesalomivu. Iako sam žena i majka dvoje dece, sebe smatram velikim borcem – zaključila je Karleuša.

– Moja porodica je tu za mene u svim životnim burama, suprug, majka, otac, tetka, brat, prijatelj… Oni su moje utočište i oni prave bedem oko mene – bila je iskrena pop diva koja je više puta u intervjuima isticala koliko joj njena porodica znači.

Povodom ove dirljive priče, domaći mediji pokušali su da kontakritaju s Jelenom, ali ona nije želela da se iznova svega priseća, piše Espreso.

Ako vam je promakao ovaj važan naslov, sada ga možete pogledati!

https://okonas.online/ovaj-let-je-zadao-mnogim-ljudima-uzasan-kosmar-putnici-su-povredjeni-a-evo-vise-informacija/

– Stvarno ne želim da se o tome piše, ja sve vreme nastojim da to sakrijem – bila je iskrena Jelena.

Slobodan Mančić

Izvor/Svet-Skandal.rs

OkO NaS – HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS!