vibe tv logo mini

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL -BLIZANCI - ukoliko u svom datumu rođenja imate OVAJ BROJ period ispred vas biće veoma težak!(VIDEO)

Prvi mesec žarkog leta biće svetao i bogat događajima. Ovaj mesec biće pogodan za rešavanje profesionalnih problema, usavršavanje veština i učenje. Glavna stvar je zapamtiti da je svako kovač svoje sreće, a ne da se oslanjamo samo na pomoć zvezda. Parovi treba da razmišljaju o usklađivanju odnosa. Brakovi sklopljeni u pod ovakvim aspektom biće posebno srećni i jaki.

Pa da pogledamo šta nas to očekuje u vrelom mesecu!?

BLIZANCI

 U junu se spremaju mnoga prijatna iznenađenja za Blizance. Samo treba da pokažete marljivost i da ne podležete promenama raspoloženja. Predstavnici ovog znaka, koji imaju kreativne hobije, mogu uspešno da prenesu ovaj posao na komercijalnu osnovu i konačno prestanu da rade za sitnice. Posao, koji je dugo bio samo izvor moralnog zadovoljstva, doneće stabilan prihod.

Ljubav

Ljubavni život Blizanaca će ličiti na praznik. Vaša srodna duša će u svakom trenutku moći da vas podrži i pomogne da napredujete. U junu će Blizanci, koji odluče da formalizuju vezu, moći da sklope istinski srećnu zajednicu. Usamljenici će juriti, ne znajući koju od simpatija da preferiraju, ali ne bi trebalo da odugovlačite proces odabira dugo da ne biste ostali bez ičega. Mesec je odličan za konačno izbacivanje loših navika.

Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete broj 3 kao na primer 3 – 13 – 23 – 30 - 31 ili ste rođeni primera radi 03.05.1993/2003 u tom slučaju bićete nažalost emotivno rastrzani i nećete znati gde se nalazite. Ali samo polako, jel već naredni aspek biće mnogo bolji.

Zdravlje

Smanjite napetost. Sa histerijom i napetošću ništa nećete postići osim što možete pogoršati vaše telesno ili psiho zdravlje.

Pogledajte dodatnu prognozu za vaš astro znak!

https://youtu.be/H6b7087uP44

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS