vibe tv logo mini

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL MESEC 2022 - BIK - Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete OVAJ BROJ tada će te biti na velikom gubitku!

Prvi mesec žarkog leta biće svetao i bogat događajima. Ovaj mesec biće pogodan za rešavanje profesionalnih problema, usavršavanje veština i učenje. Glavna stvar je zapamtiti da je svako kovač svoje sreće, a ne da se oslanjamo samo na pomoć zvezda. Parovi treba da razmišljaju o usklađivanju odnosa. Brakovi sklopljeni u pod ovakvim aspektom biće posebno srećni i jaki.

Pa da pogledamo šta nas to očekuje u vrelom mesecu!?

BIK

Bikovima savetujem da budete oprezni sa rečima i izrazima. Neumerenost i agresivan stav samo će vas gurnuti nazad od davno zasluženog unapređenja, a negativno će uticati i na odnose sa voljenima. Mesec će biti povoljan za one koji se bave poljoprivrednim poslovima. Čak i ako samo uzgajate povrće u svojoj bašti čeka vas uspeh. Finansijsko blagostanje Bika direktno će zavisiti od sposobnosti da radite u timu.

Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete broj 1 kao na primer 1 – 11 – 21 - 31 ili ste rođeni primera radi 01.05.1991/2001 ili 01.11.1981/1991 u tom slučaju mnogo će te više raditi nego zarađivati. Postoji opcija da dobar deo novca ode na neočekivanu stranu.

Ljubav

U junu treba da obratiti pažnju na potrebe vaše srodne duše. Nemojte se fokusirati samo na svoja zadovoljstva i pustite voljenu osobu da se odmori tako što ćete preuzeti malo više kućnih poslova. Usamljeni Bikovi treba da budu oprezani na odmoru.

Zdravlje

Mogući kardiovaskularni problebi praćeni nesanicom.

Pogledajte dodatnu prognozu za vaš astro znak!

https://youtu.be/irTvZ_CcFsA

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS