vibe tv logo mini

VAŠ MESEČNI JUNSKI HOROSKOP ZA OVNA - Ukoliko u svom datumu rođenja imate OVAJ broj očekuje vas mesec pun ljubavi i nežnosti!(VIDEO)

Prvi mesec žarkog leta biće svetao i bogat događajima. Ovaj mesec biće pogodan za rešavanje profesionalnih problema, usavršavanje veština i učenje. Glavna stvar je zapamtiti da je svako kovač svoje sreće, a ne da se oslanjamo samo na pomoć zvezda. Parovi treba da razmišljaju o usklađivanju odnosa. Brakovi sklopljeni u pod ovakvim aspektom biće posebno srećni i jaki.

Pa da pogledamo šta nas to očekuje u vrelom mesecu!?

OVAN

Posao

Predstavnici ovog znaka moći će u potpunosti da pokažu borbene kvalitete koje im je dala priroda. Ovnovi će moći da dokažu da su sposobni za mnogo toga kada im predstoji zaista značajan cilj. Istovremeno,  preporučujem da se ne vodite praznim ambicijama, kako ne biste trošili energiju na nešto što vam na kraju neće doneti zadovoljstvo. Uspesi u karijeri Ovna mogu zaprepastiti druge, tako da postoji rizik od malih trikova od strane zavidnih ljudi. Jun će biti uspešan za one koji rade sa dokumentima ili su im potrebni, pa ako treba da se bavite poslovima sa nekretninama, ne propustite priliku.

Ljubav

 Zvezde kažu da ćete biti posebno privlačni i izazovni. Ovan koji je u vezi treba na vreme da spreči razvoj konflikta. U suprotnom, očekuje vas period dugotrajnih sukoba.

Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete broj 6 kao na primer 6 – 16 – 26 ili ste rođeni primera radi 06.11.1996/2006 ili 12.06.1986/1996 tada za vas navedene opcije vezano za ljubav ne dotiču vas se jer vi možete uzivati u čarima ljubavi.

Zdravlje

U oblasti zdravlja, savetujem vam da obratite pažnju na stanje nervnog sistema. U slučaju naglog pogoršanja sna, idite na odmor ili barem počnite da praktikujete opuštajuće kupke.

U nastavku priloga možete pogledati vašu detaljniju astronumero prognozu!

https://youtu.be/pjy7KTYt4JY

Astronumerolog-Ezoterista

Vaš Zoran Šumadinac

OKO NAS