vibe tv logo mini

VAŠ MESEČNI JUNSKI HOROSKOP ZA RAKA – Ukoliko u svom datumu rođenja imate OVAJ broj očekujte ceo mesec rasprave i probleme!(VIDEO)

Prvi mesec žarkog leta biće svetao i bogat događajima. Ovaj mesec biće pogodan za rešavanje profesionalnih problema, usavršavanje veština i učenje. Glavna stvar je zapamtiti da je svako kovač svoje sreće, a ne da se oslanjamo samo na pomoć zvezda. Parovi treba da razmišljaju o usklađivanju odnosa. Brakovi sklopljeni u pod ovakvim aspektom biće posebno srećni i jaki.

Pa da pogledamo šta nas to očekuje u vrelom mesecu!?

RAK

Rakovima mesec biće ispunjen zanimljivim projektima i sastancima. Međutim, finansijska strana može učiniti Rakove malo obeshrabrenim. Ne brinite i ne pokušavajte da pozajmite novac od prijatelja! Ova pojava će biti privremena, imaćete dovoljno duhovnih zadovoljstava koja će zaseniti materijalno bogatstvo, a do kraja meseca očekuju vas nagrade za umerenost i strpljenje. Na poslu, takmičari mogu postati aktivniji. Zvezde savetuju da ne odustajete i radite za sebe - energija i vitalnost biće dovoljni da u potpunosti napredujete.

Ljubav

Pokušajte da provedete što više vremena sa svojom porodicom. Kuća će postati ono tiho utočište u kojem možete crpiti ne samo snagu, već i čuti nekoliko korisnih saveta. Usamljeni Rakovi imaju mesec ispunjen ljubavnim avanturama, ali zapamtite da se ne ispostavlja da je sve što blista zlato.

Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete broj 9 kao na primer 9 – 19 ili 29 ili ste pak rođeni primera radi 09.05.1999/2009 ili 01.09.1989 u tom slučaju očekujte prevaru od strane partnera i skoro ceo mesec rasprave i probleme. Biće ovo baš naporan mesec za vas.

Zdravlje

Lagani džoging i vodeni sportovi će pomoći u održavanju odličnog zdravlja.

U nastavku priloga možete pogledati vašu detaljniju astronumero prognozu!

https://youtu.be/tVZC11e_US8

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS