vibe tv logo mini

NEVEROVATNA SNAGA MOLITVE KOJA POMAŽE U NEVOLJI: Izgovorite OVE reči i oterajte sve zle sile i negativnost od sebe!

Božje ime treba spominjati uvek i često mu se zahvaljivati na svoj dobroti njegovoj, a ne samo kada upadnemo u nevolju.

Molitva koja tera sve zle sile je molitva Časnom Krstu. Ona ima veliku snagu i od velike je pomoći čoveku koji je u nevolji!

Molitva Časnom Krstu

Slava Gospode, Krstu Tvome Časnome

Neka vaskrsne Bog, i neka se razveju neprijatelji Njegovi, i neka beže od Lica Njegova oni koji ga mrze. Neka iščeznu kao što iščezava dim, kao što se topi vosak na domaku ognja tako neka izginu đavoli pred licem onih koji ljube Boga i osenjuju se krsnim znakom, i koji radosno govore:

Raduj se, prečasni i životvorni Krste Gospodnji, koji progoniš đavole silom raspetog na tebi Gospoda našeg Isusa Hrista, koji je sišao u pakao i satro silu đavolsku,

i koji nam je darovao tebe, Krst Svoj Časni, za proganjanje svakog protivnika.

O, prečasni i životvorni Krste Gospodnji, pomaži mi uvek sa Svetom Vladarkom, Djevom Bogorodicom, i sa svima Svetima zanavek.

Amin!

Ili imamo molitvu Isusovu gde možemo u sebi ili naglas tri puta Izgovoriti:

Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj me grešnog-nu!

Ovu molitvu možemo svakodnevno izgovarati ili kad osetimo  da padamo u  iskušenijna ili osetimo uznemirenost a i onda kada nam nešto ne ide po planu.

Ja savetujem da je izgovaramo svakodnevno!

Protojerej Zosim

Ukoliko želite da postavite pitanje Ocu Zosimu, to možete uraditi putem našeg maila ili poruku poslati na viber ili WhatsApp 061/ 302 – 9 – 140 i budite sigurni da će Otac Zosim vam odgovoriti kroz naš portal. Pored pitanja OBAVEZNO upiširte i šifru pod koju će mo vcam odgovoriti!

OKO NAS