vibe tv logo mini

BLIZANCI - HOROSKOP ZA MAJ 2022 - Ukoliko u svom datumu rođenja imate OVAJ BROJ očekujte razne probleme na poslu!

Mesec maj je predivan mesec, priroda se uveliko probudila. Sunce ima posebno lepe zrake, koje neškode našoj koži. Jednostavno mesec-magija kako ga ja od milja zovem.

  BLIZANCI

 Posao - Kreće uzbudljiv period, a kako ćete ga iskoristiti zavisi isključivo od vaše inicijative i spremnosti za saradnju. Bilo da radite u privatnoj ili državnoj firmi, trebalo bi da pokušate da date maksimum od sebe jer vi možete biti pomalo ležerni i pokušati da pridobijete kolege i šefove šarmom umesto delima. U ovom periodu imaćetete utisak da morate da se isključivo oslanjate samo na sebe. Sve što ne uradite na vreme može vam se vrlo brzo lupiti o glavu ali od docnijeg kajanja nećete imati ništa. Imaćete priliku da se istaknete u društvu. Konkurencija će biti jaka i samo od vas zavisi kako ćete se postaviti prema njoj. Moraćete da budete uvek korak ispred drugih. Finansijsko stanje nije sjajno, a vi ćete umesto da nađete nov izvor prihoda, pokušati da štedite, ali će novac odlaziti na nepredviđene troškove.

Ukoliko u svom datumu rođenja imate broj 3 kao na primer 3 - 13 – 23 – 30 ili 31 i slično nadređeni Vam mogu biti više agresivniji nego inače. Napetost na poslu može biti jača.

Ljubav - Povišeno je vaše samopouzdanje u želji da postignete željeni cilj, međutim možete imati više nego komplikovan odnos jer nećete znati na čemu ste. Ponašaćete se možda kao da niste naročito emotivno zainteresovani ni za koga, a u stvari pokušaćete da saznate što je moguće više o osobi koja vam se dopada. U stvari vaše ponašanje može biti bežanje od spostvenih emocija koje su prejake, a nemate utisak da je druga strana podjednako zainateresovana ili bežanje od donošenja odluka u vezi sa privatnim životom. Ako vam se jedan Jarac uvukao pod kožu ili su vam Devica ili Ribe opsesija nije iskljkučeno da doživite tajnu romansu. Neko može izgubiti nerve sa vama zbog vaše netaktičnosti ili preterane potrebe da kontrolišete njihov život. Što se porodičnog života tiče on je izvor priličnog stresa jer, naročito ako ste mladi, imate utisak da roditelji konstantno komentarišu vaš ljubavni život na vašu štetu.

Astronumerolog-Ezoterista
Zoran Šumadoinac

Zdravlje – Dobro se osećate, napetost smanjite i redovnu ishranu unesite.

Pogledajte vašu detaljnu astro-numero prognozu!

https://youtu.be/Lb4gDPqi3gU

Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS