vibe tv logo mini

HOROSKOP ZA PRVI MAJ – Ova dva znaka danas će doživeti veliko razočarenje!

Danas je prvi maj – Planete ne haju što je lep praznik, već nas upozoravaju na mnogo toga!

OVAN

Možete biti nervozni zbog nekih ne tako bitnih problema ali naročito ako ste dama Ovan, nećete se uzdržavati da pokažete da vas neka situacija nervira. Moguće da ćete se ipak posvetiti bitnijim pitanjima kao što je vaša karijera. Možete dobiti dobre poslovne ponude od osobe koja živi u inostranstvu.

Moguć je susret negde gde se okupljaju mladi i ako ste i sami mladi, verovano ćete negde izaći gde će vam biti prijatno. Verujete u mogućnost susreta sa jednim Rakom, Blizancima ili Strelcem koji često putuju u inostranstvo.

BIK

Trudite se da budete efikasni ali vaši poslovni partneri ili kolege ne pokazuju baš razumevanje za vas i trebalo bi da se oslonite isključivo na sebe i ne bi trebalo da se previše nervirate zbog tuđih protpusta. Dobro se slažete sa Škorpijom ili nekim drugim Bikom ili nekim Jarcem.

Trudite se da ne podležete provokacijama od strane neke prilično ambiciozne osobe, moguće i uspešne koja je ubeđena da ćete vi biti spremni da joj se nađete pri ruci u vezi sa nečim što se tiče zajedničkog posla.

BLIZANCI

Nemate jaku konkurenciju ali se ponašate kao da je situacija veoma ozbiljna uglavnom zbog onih koji vam se suprotstavljaju. Trebalo bi da se maksimalno posvetite svom poslu i da ne dozvolite da vas bilo ko previše provocira jer verovatno nećete uspeti da se uzdržite od komenatara.

Današnji dan može vam doneti zadovoljstvo pri susretu sa nekim vazdužnim znakom, moguće sa Vodolijom. Sa Jarcem ne možete da nađete zajednički jezik jer mu prigovarate da više pažnje pridaje poslu nego vama.

 RAK

Osluškujete šta se priča i pokušavate da prikupite što je moguće više informacija o nečemu što vam je trenutno veoma bitno. Dobićete poziv da se pojavite negde na nekom veoma važnom sastanku na kome će vam neko dati konkretne predloge i vi ćete biti spremni da ozbiljno razmislite o toj ponudi.

Nespokojni ste ako niste imali prilike da se sretnete sa osobom koja vam je draga već izvesno vreme ili akos te se rastali bez nekog logičnog opravdanja i objašnjenja. Moguće da čekat poziv od te osobe.

LAV

Ne morate da se previše nervirate ako neko bude prema vama drza ili zahtevan ili ako bude očekivao neku uslugu, vi ćete biti u stanju da mu izađete u susret. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji po pitanju sopstvene karijere i da se odlučite šta u stvari želite i da se tome maksimalno posvetite.

Trebalo bi da organizujete suret sa nekim društvom ili da pozovete nekog ko je dao na znanje da misli na vas. Niste sigurni da li želite da se sretnete sa jednim Jarcem ili Vodolijom, naročito ako je poslednji susret bio neprijatan.

DEVICA

Nemojte se previše oslanjati na mišljenje vatrenih znakova, trebalo bi da budete odlučniji kada se radi o poslu sa jednim Jarcem ili nekim Rakom u njih možete da imate poverenja. Ne bi trebalo da se raspravljate sa Strelcem ili Lavom jer oni mogu da vas tendenciozno isprovociraju.

Niste naročito raspoloženi da se sa bilo kim sretnete naročito ne sa Blizancem ili Strelcem. Trebalo bi da budete toleraniji prema osobi koja je više puta dala jasno na znanje koliko joj značite.

 VAGA

Nekome je veoma stalo da vam da na znanje da niste nedodirljivi i da morate da poštujete pravila igre. Ponašate se fer prema kolegama da ne biste ulaziti u rasprave. Želite da budete maksimalno profesionalno i u tome vam pomaže neka Vodolija koja vas istovremeno i često zbog nečega kritikuje.

Nemate način da na lak način rešite neku nesuglasicu sa Jarcem, Bikom ili Ribama. Trebalo bi da budete kritički nastrojeni prema sebi i da pokažete dobru volju da ispravite jedan odnos koji vas u velikoj meri tišti.

ŠKORPIJA

Vaš profesionalizam je očigledan ali zbog toga mnogi pokazuju otvorenu zavist a drugi vas štite i brane. Niste načisto kome da verujete i zato se bolje oslnoite na svoju intuiciju i radite po svom nahođenju jer nećete pogrešiti. Jedna Riba očekuje da joj se javite.

Dobijate povoljne vesti od jednog Jarca, Lava ili Bika i shvatićete koliko vas ceni osoba na koju često mislite. Moguće da se radi o Raku ili Ribama koje nisu slobodne. Dobijate vesti od Vodolije koje vas mogu obradovati.

 STRELAC

Ne bi trebalo da pothranjujete nerealan optimizam u vezi sa nečim što vam trenutno ne ide baš od ruke ili su okolnosti takve da ne možete lako da nađete rešenje kako da što pre naplatite neki posao. Dobićete poziv da se javite jednom Lavu ili nekom Ovnu sa kojima ste već sarađivali.

Dobijate vesti od Blizanaca ili Device ali verovatno nećete imati mnogo nerava da razgovarate o prošlosti. Trudite se da se nametnete nekom u nekom većem društvu ili, naročito ako mislite da će to nekog impresionirati.

 JARAC

Pokušavate da budete hladnokrvni i da se preterano ne nervirate zbog nečijih kritika ili zbog kašnjenja u poslu. Verujete da će vam Ribe ili Škorpija izaći u susret i moguće da ćete naći način da se sa njima dogovorite oko nekih bitnih pitanja. Jedan Rak vam se nalazi pri ruci u vezi sa bitnim pitanjem.

Niste spremni da se viđate sa vazdušnim znacima, naročito sa onima koji su oduvek bili prema vama distancirani ili previše direktni. Trebalo bi da nađete način kako da se pomirite sa Ovnom, Škorpijom ili Bikom.

VODOLIJA

Nemojte se previše baviti tuđim problemima nego rešavajte svoje a trebalo bi da drugačije organizujete život tako da vam ostane dovoljno vremena za neko lično zadovoljstvo. Nemate način da se izborite za ono do čega vam je stalo na lak način, posebno u radu sa jednim Rakom.

Blizanci će vam dati na znanje da žele da se sa vama sretne. Možda će vam se javiti Ovan sa kojim imate dobru komunikaciju i sa kojima uspevate da se dogovorite po mnogim pitanjima ko se ne meša u veš odnos Jarac.

RIBE

Neko želi da vam pomogne i verovatno će vam dati savet od koga ćete imati koristi.Možda ćete dobiti ponudu da promenite radno mesto ili da započnete saradnju sa strancima. Imate mnogo šansi da uradite nešto za sebe lično, za svoje stručno usavršavanje, naročito ako se bavite društvenim naukama.

Niste sigurni da li možete da se dogovorite sa Lavom u vezi sa nečim što ste planirali. Ukoliko planirate da pozovete Blizance ili Raka, možete očekivati mnogo toga što vas može iznenaditi. Raspitajte se da li je Rak slobodan.

Vaš magazin – portal Oko Nas želi vam da prvomajske praznike provedete u što boljoj atmosferi.

OKO NAS