vibe tv logo mini

OPŠTI HOROSKOP ZA OVU NEDELjU 16 - 22. 05. Lavove očekuje lepa poslovna nedelja a OVA DVA znaka neće znati gde se nalaze!

Dobro došli u još jednu suncem okupanu nedelju. Pogledajte šta su vam to zvezde i planate predvidele za ovu nedelju!

OVAN

Posao - Očekujte mnogo promena. Puni ste optimizma, ali skloni sukobu sa ljudima za koje smatrate da vas ugrožavaju. Nalazite se u pozitivnom periodu kada je najvažnije da sačuvate prisustvo duha, jer će biti onih koji će pokušavati da iskušavaju vaše strpljenje i da vas isprovociraju na razne načine. Stvari se brzo dovode u red i ne podležite trenutnim utiscima i emocijama, da ne pogrešite u proceni. Pažljivo sa finansijama krajem nedelje.

Zdravlje - Potrebna vam je detoksikacija organizma zdravijim životom.

 BIK

Posao - Mnogo toga vam ne ide kako biste želeli. Moguće je da ste premoreni ili nezainteresovani za posao koji radite. Ne znate čemu pre da date prioritet, finansijskim problemima ili odnosima sa pretpostavljenima. Osećate da nemate kontrolu nad dešavanjima. Ne krivite za to saradnike, preuzmite mere da bi stvari radili sistemski i logično. Borite se da svaki dinar završi na pravom mestu, posebno ako radite za druge jer ste pod lupom duže vreme i neko čeka da napravite grešku.

Zdravlje - Fizički i mentalno ste iscrpljeni. Potreban vam je lep odmor od svega.

BLIZANCI

Posao - Osećate priliv energije i ideja. Ali, problem je što je previše ideja i dilema. Budite oprezni jer to može da izazove kod vas neku vrstu mentalnog haosa, da vam se učini da je moguće čak i ono što nije. Svaki vaš plan nosi brojne prepreke iz prošlosti. Isplati se da se posavetujete sa nekim kome verujete i ko će vam pomoći da efikasnije rešite sve probleme i nedoumice.uprkos preprekama.

Zdravlje - Pazite se na moguće povrede usled rukovanja alatom ili nekim predmetom.

 RAK

Posao - Početkom nedelje svaki plan je ostvariv. Važno je i da budete strpljivi. Moguće su loše glasine i priče koje morate demantovati vašim pozitivnim delima. Ne budite nervozni već prihvatite izazov koji vam se nudi. Imate snažno osećanje pravde, ali po vašoj meri i po vašim kriterijumima. To može da ispadne vrlo dobro ako radite u velikoj državnoj firmi, ali i prilično loše ako se bavite privatnim poslom. Budite oprezni u svakom pogledu.

Zdravlje - Obratite pažnju na nerve i pad imuniteta.

LAV

Posao - Oko vas se stvara gužva, ali ne utiče pozitivno na planove i ideje. Tažite povod za ljutnju i pravite selekciju među saradnicima. Prija vam društvo onih koji vam u svemu povlađuju. Mogući su sukobi oko nekih na izgled sitnih problema, dok krupne još ne rešavate. Moguće su okolnosti sa kojima teško izlazite na kraj ali sa pravim postupcima vodite sebe do cilju. Ne shvatajte olako rane znake upozorenja na problem.

Zdravlje - Uredan život i redovan san su najbolji savet za naredni period.

DEVICA

Posao - U ovom periodu otvara se novo poglavlje u vašoj karijeri, usmereno ka novcu i materijalnim vrednostima po cenu žrtvovanja principa. Značajne promene u prilivu novca mogu biti i dobre i loše. Važno je da realno procenite situaciju i razbijete sve iluzije. Budite manje pasivni, iskoristite sve svoje potencijale i nemojte ih uzalud koristiti za neke beskorisne poslove. Nemojte se ponašati uvređeno i ne očekujte da se vaše kolege stalno uklapaju u vašu šemu. Ostaćete usamljeni u takvom stavu.

Zdravlje - Infekcije i virusi uzrokuju iscrpljenost i manji pad imuniteta.

  VAGA

Posao - Vrlo ste aktivni i verzrani u ono što radite, gotovo da ste ekspert u svom poslu i malo ko može da vam bude dostojna konkurencija. Ako ste mladi i studirate, očekujte uspeh na ispitima, ako ste u zrelim godinama imaćete uspešnu saradnju sa strancima. Obratite pažnju, jer su mogući problemi prilikom naplate i manipulacije novcem kao i stalni nesporazumi sa okolinom, na poslu i van njega. Vreme je za ozbiljne odluke i razgovore sa bitnim ljudima koji utiču na vaše planove.

Zdravlje - Više se krećite i pravilnije hranite. Izbegavajte preterana uzbuđenja.

 ŠKORPIJA

Posao - Velika tenzija je još prisutna, ali iz inostranstva dolazi pomoć prijatelja, koja sve olakšava. Potrebna je restrikcija i potreba za racionalnom potrošnjom, a ne rasipanjem na sve strane. Ne bi trebalo da preterano eksperimentišete na poslu, a posebno pazite da svojim ponašanjem ne izazovete neki skandal zbog koje možete imati dugoročne probleme.

Zdravlje - Čuvajte se povreda i padova. Izbegavajte hladne napitke jer su mogući problemi s grlom.

  STRELAC

Posao - Imate skeptičan pogled na stvari. U ovom periodu očekuje se od vas da prekinete sa starim i otpočnete novi posao. Pustite da se događaji sami odvijaju, čekajte povoljan trenutak. Svaki otpor situacijama koje dolaze je uzaludan i otežava stvari. Bićete na svom terenu , uspešni i spremni da date maksimum od sebe. Moraćete da se branite od niskih udaraca koji mogu doći od vaših kolega.

Zdravlje - Pijte više tečnosti i ne preterujte sa masnom hranom.

JARAC

Posao - Tokom nedelje dobijate vest ili informaciju koju očekujete. Intenzivirani su dogovori oko posla i šanse su vam veće. Osim promene posla, moguće su i promene pozicije na radnom mestu. Dinamičan, naporan, ali profitabilan period je pred vama. Pokušajte da iskoristite svu snagu koja imate da biste ga iskoristili na najbolji mogući način. Obavite sav traženi posao što pre.

Zdravlje - Mogući bolovi u nogama ili povrede nogu.

  VODOLIJA

Posao - Nesuglasice s kolegama i podmetanja su već postali praksa. Ovo je faza korenitih promena i velikih poslovnih tenzija. Oprezno birajte strane u okruženju i donosite odluke. Ne podležite trenutnim utiscima i emocijama. Situacija može izgledati povoljno, ali vam se ipak preporučuje oprez. Ako se bavite poslom u kome je potrebno i dosta sreće, možda ćete je i dobiti. Neustrašivi ste i samouvereni, ali ne preterujte u tome.

Zdravlje - Dobro se osećate.

    RIBE

Posao - Moguća je restrikcije u vezi količine obaveza i novca. Takođe, moguće su sistemske promene, reorganizacija, kontrola rada i razultata. Sreća će vas pratiti, ali samo ako budete dovoljno mudri. Pravi je momenat da vi budete ona strana koja se nešto pita, koja postavlja uslove i ne verujte nikome, jer ćete slušati razne priče o saradnicima, sadašnjim i budućim, često tendenciozne i štetn e po vas.

Zdravlje - Smanjite umor i stres što više možete.

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS