vibe tv logo mini

VELIKI POVRATAK MIKICE BOJANIĆ NA ESTRADNO NEBO - Nemam strah od povratka, sada imam veću želju nego ikada!(VIDEO)

Slobodno možemo reći da je porodica Bojanić zaista muzikalna. Muzika teče njihovim venama. Novi singl Mikice Bojanić ugledao svetlost dana.

Kao i svaka mlada osoba, i on je želeo da započne život “preko bare”, a nakon dugogodišnjeg boravka u Kanadi nedavno se vratio u svoju domovinu.

Moja jedina kuća je Srbija. To je iza mene, živim ovde već dve godine, tu sam sa familijom i ne mrdam dalje– otkrio je tokom direktnog uključenja u “Grand Magazin”.

Trenutno priprema dve nove pesme kao i spotove za iste i ne može da dočeka da ih predstavi publici, a u sve je umešao prste njegov kum Siniša Tufegdžić.

– Bila je jedna opravdana pauza i sada nastavljamo gde smo stali. Stižu dve nove pesme i dva spota. Moj kum Siniša Tufegdžić i ja iz ljubavi smo uradili ove pesme i prezadovoljan sam – rekao je pevač koji tvrdi da nema bojazni od povratka u muzičke vode.

– Nemam strah. Veću volju sada imam nego kada sam počinjao prvi put sa nekih 20 godina, sada je sve to malo drugačije, prija mi i jedva čekam da završimo – iskren je bio Mikica čije ćemo pesme imati prilike da čujemo uskoro.

Pogledajte spot za pesmu Oči su njene k`o nebo plave

https://youtu.be/VVRuATyQ2hQ

Filip Mijatov

Foto: Z. K. Munja

Izvor: Grand online

OKO NAS