vibe tv logo mini

FOLK PEVAČ IVAN MILINKOVIĆ za naš portal govori o razlogu odlaska iz grupe Legende - O svom novom albumu i poručuje U ZDRAVOM DUHU JE I ZDRAVO TELO!

Folk pevač Ivan Milinković je dugo gradio svoju karijeru u popularnoj grupi Legende. Pre izvesnog vremena, Ivan je napustio pomenutu grupu i nastavio solo karijeru koja mu fantastično ide.

Upravo smo iz tog razloga pozvali Ivana da nam da par kratkih odgovora.

Na početku Ivane da te pozdravim i pitam standardno pitanje, kako si  sobzirom na sva ova dešavanja oko nas?

 Hvala Vam na pitanju, odolevam, što bi rekli, vanredna dešavanja oko virusa su poremetila većinu pa i mene u nekom normalnom radu tako da su mnogi planovi morali da sačekaju bolje dane i da se uđe u normalne životne tokove da bi moglo da se radi.

Sada je bolje i pripremam, tačnije završio sam nove numere za koje spremamo snimanje spotova.

Ako želiš da podeliš sa našim čitaocima, razlog zašto si da kažem izašao iz grupe Legende koja je odlični plasman imala.

 Želeo sam dok sam još u dobroj pevačkoj energiji da ponudim i nešto stilski drugačije i konačno da sam odlučujem o svemu, to je osnovni razlog!

PROMIJENIO MUZIČKI PRAVAC Ivan Milinković prelazi u zabavnjake - Srpskainfo

Mnogi veruju da si se povukli sa javne scene, mada mi znamo da si aktivan i te kako. Da li planiraš nešto novo za tvoje fanove?

Upravo sam naveo da sam završio pored osam, do sada snimljenih numera devetu i desetu koje su upravo jedna završena, a druga u fazi finalnog mixa u studiju i masteringa!

Numera "Pecat" je čista pop numera, a pesma " O ocu" je numera koja se  ovih dana ekranizuje, mali film, spot!

O tvom emotivnom životu skoro da se i nezna ništa. Da li je Ivan emotivno zadovoljan ili da raspišemo konkurs?!

 ߘⰟ䣰

Jesam, iskreno, trudim se da čuvam moju porodicu i našu privatnost. Vreme je takvo da ako ste samo normalni  time ste uobičajeni i neinteresantni za medije, širu javnost i sl. Bavim se poslom koji je kada ga radite ozbiljno vrlo zahtevan i traži veliko posvećenje. Zbog toga imam razumevanje i apsolutnu pžnju moje porodice da posao ne bi trpeo!

Muzika boji moj život i ne znam kako bih bez nje, a sve radim sa razlogom, pojavim se kada smatram da ima povoda . Mislim da, bar za sada uspevam u tome.

Da li gledaš rijaliti i kakvo je tvoje mišljenje o ovakvim formatima?

Iskren da budem, ne pratim formate tog tipa, svojevremeno sam malo pratio "Farmu", jer je bilo, bar kod nas, nešto novo i zanimljivo videti kako se urbane osobe snalaze u seoskim, ruralnim uslovima. Eto, to mi je bilo zanimljivo, ali sam propratio kada stignem.

Da li bi bio učesnik nekog rijalitija.

Imao sam ponude dve, tri za učestvovanje u rijalitijima ali sam se zahvalio i rekao  da ne vidim sebe u tome, pogotovo što nastojim da na svom muzičkom planu radim kako treba i svoju energiju ne trošim na takve, za mene sporedne stvari!

Mesecima estradom se plasira reč Crna magija. Mnoge tvoje kolege govore o tome. Mnogi veruju da Crna magija postoji na estradi, koje je tvoje mišljenje na ovu temu.

Da vam budem kao i u prethodnim odgovorima čisto iskren, ništa neznam o tome i pojma nemam ko to plasira i ko se time bavi. Toliko!

PRIČALI SMO POSLE 2 GODINE" Ivan Milinković o Daši i grupi "Legende" -  Nikad nije kasno - Grand Online
Foto/Grand online

Kada možemo očekivati novu muzičku poslasticu od tebe.

 Nadam se do polovine aprila ili krajem istog.

Koji je tvoj životni moto?

Voli život, ne gubi nadu i "vozi bicikl" jer time držiš ravnotežu. Ako se zaustaviš moraš se osloniti ili pasti! Rad spasava!

Tvoja poruka čitaocima magazin-portala?

 Čuvajte zdravlje, u zdravom duhi je i zdravo telo i volite, volite sve oko sebe!

Filip Mijatov

OKO NAS