vibe tv logo mini

VELIKI LjUBAVNI HOROSKOP DO 09. 04. 2023 - OVNOVI nikako da se nađu a ova TRI zodijaka ljubavni problemi, OVAJ znak uplovljava u mirnu luku!

Piše: Astronumerolog IVAN

Agencija Astro World

Ljubavni horoskop za prvu nedelju aprila. Planete su se malo poigrale i napravile su pometnju mnogim zodijacima.

OVAN

Nova veza koju ste nedavno započeli kao da vam je već dosadila. Izgleda da ste se nešto brzo zadovoljili, jer je partner postao isuviše posesivan, a to vam ne odgovara. Ako partner ne promeni svoj stav, onda može doći do manjeg konflikta. Ovnovi ove nedelje treba da iskoriste sve povoljne prilike u emotivnim odnosima i reše probleme koje ih opterećuju, jer će kasnije za to imati manje šansi.

Slobodni pripadnici znaka imaće više kontakata. Ne morate da iskoristite baš svaku priliku za koketiranje. Mnogi Ovnovi su do te mere u trendu da im sopstvena popularnost udara u glavu. Trebalo bi da, ipak, napravite selekciju u svom privatnom životu. Mnogo novca vam odlazi na kupovine poklona partneru i to vam je izgleda glavni hobi. Volite druge da obradujete, ali proverite bilans na računu.

BIKA

Početak nedelje će biti veoma povoljan. Ako je i bilo nekih nedoumica u vašem emotivnom životu, one će sada biti rešene, a ako je bilo sve u redu, ova nedelja će biti povoljna za jačanje i osveživanje veze. Neki će razmišljati o zajedničkom životu, što i nije loša ideja, ali možda biste ipak trebali malo da sačekate sa realizacijom te ideje.

Slobodnim Bikovima ova nedelja može doneti povoljne prilike za nova poznanstva, pa bi se neki mogli prilično zaljubiti, ali i započeti novu emotivnu vezu. U ovom periodu moraćete da taktizirate i to kako god znate i umete. Bilo bi dobro da budete realni u svojim željama, jer bi neko mogao da vam da nade da ima šanse za vas dvoje, a zatim da se povuče. Veoma ste autoritativni za svoje najbliže.

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje imati povoljnije prilike na emotivnom planu, što će slobodnim pripadnicima znaka doneti veće šanse za nova poznanstva i veze. Ipak, nije vam trenutno do nežnosti i zabavljanja. Jednostavno ste previše zaokupljeni poslom. Ako ste u vezi, partner se može osećati kao da ga ignorišete. Ako ste sami, još bolje, osećaćete se slobodnije. Oni koji su u vezi treba da se potrude da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

Može vam se učiniti da ste moćniji nego što ste, da možete da držite konce u rukama i da veza sa partnerom zavisi isključivo od vas. To je samo delimično tačno, zato pazite šta pričate. Moguća je romansa sa Ovnom negde na putu. Predstoje manje trzavice zbog vaše arogancije koju vaši bližnji teško podnose.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu osećati emotivnu krizu, a sve zbog situacije na poslu. Imate podršku vašeg partnera koji savršeno razume u kojoj ste situaciji, pa će vam izaći u susret i pomoći vam koliko god bude u njegovoj moći. Ponovo ćete da uvidite koliko vam znači kada imate takvu osobu pored vas. Slobodni pripadnici znaka dobro će se zabavljati, naročito ako se nađu na nekom putovanju gde je moguća i neka nova veza.

Ako vam se bude dopala Vodolija ili Ovan, a ne uspete da vladate situacijom, pokušajte da budete strpljivi. Nije vam lako da se priviknete na njihov stil života, a možda su i mnogo opterećeniji obavezama od vas. Ne budite malodušni. Ako ste u braku, počinje period nekakve neizvesnosti za vas u vezi sa porodičnim životom, jer nikako ne možete da se dogovorite oko nečeg vrlo bitnog.

LAV

Lavovi ove nedelje neće biti tako zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, neki mogu biti skloni preispitvanju emocija, i pred partnera postavljati besmislene zahteve. Prilično često menjate raspoloženje i to vas može u velikoj meri činiti nemogućim za bilo kakav stabilan odnos. Pokušavate da održite svoj autoritet, ali u stvari drugi na neki način upravljaju vašim životom. Neka tako i ostane, jer imaju dobre namere, čak i kada vam se to ne čini.

Slobodni će imati novih poznanstava, ali će to ostajati na nivou površnih kontakata. Imaćete toliko ljubavnih ponuda da ni sami nećete znati šta se to dešava. Vaše mogućnosti su ipak velike pa ćete pokušati da izađete u susret svima onima koji su za vas interesantni. Potrebna vam je romantična duša koja ima strpljenja za vas.

DEVICE

Device će se ove nedelje više truditi da uspostave poztivnije odnose u svojoj emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koja može bit zauzeta. Dosta raznih osoba se kreće oko vas, pa nije ni čudo što imate izuzetno mnogo mogućnosti za ljubavnu vezu. Ipak, samo jedna osoba će moći da vas u potpunosti pridobije, a vi sigurno i sami znate o kome se to radi.

Ako vam se udvara pretpostavljeni ili neko ko je po rangu iznad vas, nemojte biti arogantni, jer možete docnije shvatiti da ste nepotrebno zatvorili vrata za sobom. Moguća tajna romansa sa sportistom. Prepuštate vodstvo drugima jer vam je tako najlakše. Ipak, kad ste im potrebni tu se, i sasvim dovoljno od vas. U poslednje vreme takva taktika daje dobre rezultate.

VAGE

Dvoumite se da li da nastavite vezu u kojoj se nalazite ili da je okončate i da krenete iz početka. Sada nije period za donošenje bitnih odluka. Jednostavno, sačekajte da prođe još malo vremena, pa će se sve samo od sebe desiti. U suprotnom, nikada nećete znati da li je odluka koju biste doneli ispravna. Gledajte da budete otvoreniji za dogovore sa partnerom i da stabilizujete odnose u vezi.

Slobodne Vage će ove nedelje biti raspoloženje za nove kontakte i poželeti da se više druže i izlaze. Biće više šansi za nova poznanstva i emotivne veze. Divan period, ako budete pazili šta pričate i kakve sms šaljete. Ako ste zainteresovani za nekoga ko živi u inostranstvu, moguće je odlaganje susreta, ali razlog je opravdan, nemojte bez razloga sumnjati u razvoj događaja. Nikako da organizujete svoj život kako biste želeli. Ma gde da živite i ma kako da ste sredili dom, nešto nije kako treba. Ili nisu svi na okupu, usamljeni ste ili želite promenu ambijenta.

ŠKORPIJE

Škorpije će ove nedelje osećati intenzivnije emocije prema voljenoj osobi, pa mogu očekivati poboljšanje emotivnih odnosa u ljubavnoj vezi. Veza u kojoj se nalazite je stabilna. Shvatili ste da vam je emotivna sigurnost najbitnija. U vašem partneru vidite veću vrednost nego ranije. Kada bolje razmislite, ipak vam je drago što je jedna takva osoba pored vas. Bilo bi dobro da mu se nadete pri ruci kod rešavanja važnog problema.

Slobodne Škorpije će postati poželjniji i interesantniji . U velikom društvu, prilično bučnih, moguće umetnika, predstoji poznanstvo. Osećate veliku snagu i radost kada pomislite na jednog Lava ili drugu Škorpiju. Nemate mnogo vremena za vaše najbliže, ali uvek osećate njihovu podršku, ma čime da se bavite.

STRELCE

Ukoliko imate stalnog partnera, to može biti povod za raspravu. Sva pažnja se vrti oko patnera koji je veoma posvećen svojoj karijeri. Ako ste to vi, budite malo kooperativniji. Tako da, Strelčevi ove nedelje sa partneromtreba da imaju odnos sa više međusobnog uvažavanja, a onda će i emotivna veza dobiti na značaju.

Slobodni pripadnici znaka biće zainteresovani da ostvare neke ozbiljnije kontakte koji bi mogli da prerastu u emotivnu vezu. Imaćete potrebu da češće izlazite negde sami ili s društvom. Skloni ste avanturama i neozbiljnim vezama. Ne želite da se vezujete, jer se nalazite u periodu kada vam je iznad svega sloboda najvažnija. Iskoristite ovaj period da se više zabavljate jer možda uskoro dolaze dani kada ćete morati da se uozbiljite. Strelčevi koji se osećaju usamljeno, srešće Vodoliju, Raka ili Ovna, moguće na putu.

JARAC

Izbegnite nesuglasice koje su rezultat vešeg osećaja besa, nemoći i rezigniranosti poslom. U momentima krize jedino vas vaš partner razume i pruža vam svu podršku. On je vaš najverniji prijatelj i treba da ga poštujete. Iako ponekad dolazi do sukoba, znajte da je u pitanju samo mali nesporazum. Vi znate da ste voljeni.

Slobodni pripadnici znaka će osećati priliv energije koju mogu usmeriti na druženje, a biće i više šansi za nova poznanstva i emotivne veze. Vi ste na sedmom nebu kada ste zaljubljeni. Izazivate pažnju okoline, ma kog da ste pola, statusa i godišta.

VODOLIJE

Na emotivnom polju vas očekuje nešto novo. Neke stvari u ovom periodu moraju da se pomere sa mrtve tačke, a izgleda da je ovaj period kao stvoren za tako nešto. Ipak, nemojte da budete previše impulsivni, jer tako možete da napravite grešku. Ako ste duže u vezi, Vodolije ove nedelje mogu očekivati nerazumevanje u odnosu sa partnerom koji je bio tolerantan i želeo da im ugodi, a odnosi u vezi mogu postati komplikovanji.

Slobodni pripadnici znaka imaće šanse za nove kontakte, naročito ako budu na nekom putovanju. Neko vam se udvara, ali na malo nametljiv način. Vi ste ti koji volite da dominirate i nikako da prihvatite dominaciju partnera. Ako su u pitanju Ovan ili Lav, bolje odmah položite oružje. Strelac je željan vašeg društva. Uglavnom nemate mnogo vremena da vidate svoje najbliže. Bolje za vas, a i za njih.

RIBE

Pred važnim ste odlukama, posebno u vezi sa budućim životom. Partner je sumnjičav prema osobi koju vidate na poslu. Neki će želleti da budu glavni organizatori u vezi koju će želeti malo više da dovedu u red.

Slobodne Ribe ove nedelje mogu očekivati više druženja i izlazaka, kao i novih poznanstava, na nekom putovanju. Dopadate se osobi na koju samo prividno ne obraćate pažnu. Moguće su kraće veze bez obaveza. Dobijate poziv za videnje u tajnosti. Niste spremni da nikoga ni u čemu poslušate. Zaljubljeni ste, a to je stanje ukome se najbolje osećate. Iako ste možda idealizovali osobu sa kojom ste u vezi, ipak ćete se izuzetno lepo provoditi. Ipak treba da imate u vidu da je zaljubljenost samo jedno stanje iz koga ćete se u jednom trenutku probuditi, pa nemojte da vas stvarnost poremeti.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS