vibe tv logo mini

BIVŠI ZADRUGAR OPLEO PO JANjUŠU, MAJI I BILALU - Treba da su zahvalni Maji što ih aktivira, bez nje su ništa. Mogu samo da idu i beru maline!(FOTO)

Piše: N. Z.

Kada ovo bude čuo, ima da poludi.

S obzirom na to da Maja Marinković, u ovom trenutku, boravi u Beloj kući sa FIlipom Carem, Markom Janjuševićem Janjušem i Bilalom Brajlovićem, koji su njeni bivši momci, često se spekuliše i priča po imanju kako ih pecka.

Takođe, postavljalo se pitanje da li ona i dalje gaji emocije prema nekom od njih ili se samo igra. Ovim povodom, stupili smo u kontakt sa bivšim zadrugarom, a drugom njenog oca, Radomira Marinkovića Takija, Božom Džonsom, koji je ovu situaciju prokomentarisao za Pink.rs.

  • Maja je kraljica bila i ostala, ona kada uđe u prostoriju vazduh stane, zato je narod voli i podržava. Njena odluka je da li će da se igra sa Janjušem i Bilalom ili će da ih šutne. Janjuš već šest godina glumi dvorsku ludu, propali košarkaš koji posle "Zadruge" može samo da sadi maline i vuče se po kladionicama kao poslednji klošar, kao i da žali što nije znao da ceni Majino postojanje - istakao je bivši zadrugar, pa se osvrnuo na Bilala:

-  Što se Bilala tiče, on je previše mlad i mnogo je poleteo, tako da i on treba da se zahvali Maji što ga s vremena na vreme spusti na zemlju. Ja se često setim Majine rečenice: " Od nebitnih Džonse mi pravimo bitne. Oni su za nas limunada, a ja sam prekidač koji se pali i gasi. Ja kad hoću, ja ih aktiviram, a kad neću njih nema nigde, jer su nebitni" - rekao je Boža za Pink.rs

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

Izvor/Pink.Rs/FOTO: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

OkO NaS