vibe tv logo mini

ALEKSANDRA KONAČNO PROGOVORILA O ODNOSU SA DRAGOJEVIĆEM - Pričala je u suzama dok su je ostali zadrugari tešili!(VIDEO)

U toku je porodični sastanaka. Zadrugari su odlučili da budu iskreni, te su sumirali sve lepe i manje lepe momente, koji su obeležli godinu koja se bliži kraju.

  • Kada pogledam kakvim sve života ima, svesna sam da moj nije tako loš. Jedan od mojigh većih uspeha je to što sam ovde i to što imam tu moć da slušam tuđe živote i razumem ih. Nadam se da ću narednoj godini biti još uspešnija i upspeti u svemu što sam zacrtala - kazala je Aleks.
  • Tokom ove godine sam prolazio kroz različite situacije. U martu sam imao svoj prvi meč, a onda sam došao ovde. U orvi mah sam smatrao da sam zalutao, a onda sam skapirao da je ovo ozbiljna škola. Krivo mi je jer nisam sposobna da ostvarim neke stvari, ali mislim da moje vreme tek predstoji - kazao je Marko Smiljić.
  • Moram da se zahvalim svima koji su me pozvali da budem deo ovog rijalitija. Ne mogu da kažem da nisam imao uspone i padove, ali bih se zahvalio roditeljima koji su me patrijahalno vaspitali. Ovde ima dosta loših ljudi, čast izuzecima. Žao mi je jer sam iritantan po mnoge. Stvoren sam za scenu. Ova kuća je moja matica, ja sam počeo ovde. Postoje situacije koje - kazao je Adam.
  • Mnoge stvari nisu bile dobre po mene ove godine. Želim da kažem da sam upoznala razne ljude, a onda sam došla ovde. Tada sam shvatila da loši ljudi napolju, nisu ni blizu onih koji su ovde. Ivan je najbolji momak kog sam ikada imala. Čuva me, pazi i mazi. To nikada nisam imala - istakla je Alreksandra.
  • Otvorio sam firmu sa bratom, ali smatram da sam ostvario svoj cilj. Došao sam ovde i pokazao pravo lice. Neki glodari su pokušali da me unište, ali im to nije uspelo - istakao je Boki.

Ukoliko vas zanima ovaj interesantan događaj možete pogledati ovde!

https://youtu.be/aKJpOSuxAXo

S. Z.

OkO NaS