vibe tv logo mini

BOŽIĆ U DOMU NADE TOPČAGIĆ - Pokazala bogatu trpezu i ujedno najavila predstojeći koncert!(FOTO)

Jedno od najvećih muzičkih imena naše estrade, Nada Topčagić, za portal Pink. rs otkrila je s kim će provesti najradosniji hrišćanski praznik, ali i kako će izgledati proslava istog.

Da li ste spremini raskošnu trpezu, koja će upotpuniti proslavu Božića?

Peče se jagnjetina, sve ide kako dolikuje. Deca su mi došla, unuk će biti položajnik. Biće to bogata trpeza. Jako mi je žao što danas nisam stigla u najgledanije ''Novo jutro'' sa Jovanom Jeremić, jer sam nastupala. Moje gostovanje bi upotpunilo ovaj dan. U njenim emisijama vlada uvek dobra energija, a verujem da sam ja jedna od ljudi koji prave zagaranzovano dobar provod - istakla je Nada.

Poznati ste kao osoba koja gde god da kroči, napravi dobru atmosferu. Da li će vaš dom danas biti ispunjen gostima, ali ga ipak obeležavate u krugu poredice?

Uvek zovem svoje komšije, to nije slučaj samo ove godine. Pored moje porodice, prazničnu atmosferu će upotpuniti i oni - otkrila je Nadica.

Da, razmišljala sam o tome. Mislim da bi to bila kruna moje karijere. Tokom prethodne godine, sportista Zlatan Ibrahimović predstavljen je uz fošpil pesme ''Jutro'' na festivalu u 'San Remu', što je mene jako iznenadilo. Nadam se, ukoliko moja ideja o koncertu zaživi, da će se on pojaviti na bini sa mnom - rekla je Nada.

S. Z.