vibe tv logo mini

VELIKI FEBRUARSKI HOROSKOP ZA - RIBE - Stres na poslu - Povedite računa o zdravlju!

Zvezde i planete oduvek su nam ukazivali na greške i pokazivali pravi put. Na nama je samo da ih sledimo. Evo šta nam je univerzum pripremio za drugi mesec 2023 godine.

RIBE

Posao

Prva dekada meseca će vam doneti gomilanje obaveza, mnogo žurbe i pojačan stres. Takođe, radna atmosfera može biti dosta nepeta pa izbegavajte rasprave sa kolegama. Vi ste na korak od od donošenja nekih važnih odluka ili promena vezano za poslovni segment. Pokretanje u ovom pravcu očekujte od poslednje nedelje februara i kroz mart mesec. Troškovi za kuću, ukućane ili privatni posao će biti pojačani u prvoj polovini meseca. Zato od treće dekade februara očekujte stabilnost i jače prilive.

Ljubav

Venera u vašem znaku mami zainteresovane poglede i svakako je da vas tokom većeg dela februara očekuju ljubavne „ponude“. E sad, vi biste trebali da sagledate ko su pravi „ponuđači“ a ko osobe koje vam skidaju zvezde sa neba i usput prodaju šarene laže. Možete se zaneti lako i brzo, pa makar pokušajte da ta „zanošenja“ budu na pravu stranu i da ne ostanete razočarani. Što se tiče zauzetih – odnosi su nestabilni, pogotovo kod onih koji su u braku ili žive zajedno. Neka vaše akcije budu ka konkretnim promenama u domu ili kroz strasti – probajte da izbegnete rasprave. Ukoliko sakrivate nešto od partnera (šta god to bilo, ne mora da bude tajna veza) – računajte da vaše tajne mogu biti otkrivene. Pokušavajte da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom, provodite više vremena zajedno.

Zdravlje

Stres je prisutan, što može uticati i na to kako se fizički osećate. Mogući su i problemi sa spavanjem. Pokušajte da više budete u pokretu, da se redovnije i kvalitetnije hranite, da se relaksirate.

Vaš verni i iskreni Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS