vibe tv logo mini

BABA VANGA PROREKLA – Putin će biti osmi predsednik Rusije i gospodar sveta!(FOTO)

Baba Vanga ovo je prorekla 1979. godine, u vreme SSSR-a, ali inspirirani likom Vladimira Putina i njegovim, prema zapadnim merilima, despotskim načinom vladanja, mnogima je bilo zgodno aktuelizirati proročanstvo.

Nešto kasnije, ‘80-ih godina, Baba Vanga je rekla da svet svedoči sudbonosnim događajima. Ona je kazala da mira u svetu neće biti dok ne dođe “osmi” po redu predsednik Rusije.

Baba Vanga

 “Dva najveća vladara sveta pružiće ruku – rekla je tad, a oni koji tumače njena predviđanja, ispunjenje proročanstva vide u kraju Hladnog rata posredstvom Mihaela Gorbačova i Ronalda Regana. No bugarska proročica tad je dodala da mir u svetu neće biti postignut dok ne dođe “osmi”. Mnogi smatraju da se “osmi” odnosi na osmog velikog Vladimira.

Vladimir Putin

A osmi ruski Vladimir je upravo Putin. Sovjetski Savez će se, neki dalje tumače proročanstvo, obnoviti već u prvoj četvrti 21. veka. Nevezano uz Babu Vangu, ruskog predsednika na Zapadu potiho zovu njegovim veličanstvom.

Čvrst stav koji pokazuje prema zapadnim silama, cenzura u medijima, gušenje odpora, menjanje izbornih zakona kako bi s premijerske mogao ‘‘skakati’’ na predsedničku funkciju, mnogo je razloga za taj nadimak, zar ne.

Podsećamo vas i na ovaj zanimljiv naslov, ukoliko ste ga preskočili!

https://okonas.online/zoki-sumadinac-upozorava-ovo-nije-kraj-potresa-nastavicese-potresi-tokom-cele-godine-i-pogodice-celu-evropu-balkan-je-isto-na-metifoto/

Detaljnija proročanstva Baba Vange imaćete priliku da pročitate uskoro!

Šaljite nam vesti, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

Slobodan Mančić

OkO NaS – HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS