vibe tv logo mini

ŽESTOKI SUKOBI MEĐU SVIM ZADRUGARIMA - Oglasio se Bilalov prijatelj i šokirao sve svojim izjavama A evo šta je i rekao!(FOTO)

Bilal Brajlović se nakon duže pauze usled povrede i operacije noge, vratio na vrata velelepnog imanja u Šimanovcima, a mnogi komentarišu da je svojim ulaskom pomrsio konce među mnogim odnosima.

On se po samom ulasku ponovo upoznao sa svim zadrugarima, između ostalog i sa Majom Marinković, sa kojom je bio u turbulentnoj vezi, a koju su krunisali brakom.

Naime, on se jedno jutro našao kod Milice Veselinović u krevetu, te su jedno drugom priznali simpatije, a ovim povodom, kao i mnogim drugim, stupili smo u kontakt sa njegovim prijateljem, Đenisom, koji se za Pink.rs odmah osvrnuo na odnos sa Milicom.

Neću da se mešam u njegov izbor djevojaka, on zna najbolje šta radi - rekao je on.

Kako je tokom sinoćne emisije "Nominacije" izbio sukob između njega i Filipa Cara, zbog kog je reagovalo iobezbeđenje, upitali smo Đenisa kako gleda na ovo, na šta je on imao da kaže.

Što se tiče situacije sinoć sa Carem, Bilal je ušao i udara pravo u metu, a to ih boli pogotovo debilka Cara koji ne može da podnese istinu, pa skače na Bilala koji ima povredu noge i svaki udarac može biti koban za njegovu nogu. I pored povrede je ušao opet i sprda se s njima jer niko ne smije ništa da kaže u lice osim njega.

Car je ispričana priča, izlizana kao linoleum. Advokat je spreman bilo kakav udarac prema Bilalu ide tužba istog momenta - rekao je Bilalov prijatelj.

Za sam kraj, upitali smo ga da li misli da je razlog netrpeljivosti između Cara i njegovog druga zapravo Maja Marinković, na šta je on imao da odgovori.

Nemam šta da kažem za Maju Marinković a da doktori već nisu ustanovili - zaključio je Đenis za Pink.rs

N.Ž.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS