vibe tv logo mini

ŠTA SU SNOVI – Da li nam snovi mogu predskazati naredna dešavanja – Da li možemo prizvati-naručiti šta šta ćemo sanjati! Prvi deo

Odmor fizičkog tela obično se događa kroz mirovanje, znači može i kroz spavanje, ali čovek nije samo fizičko telo. Njegova duša je zapravo ona koja udahnjuje život materiji od tela.

Što se zapravo sa njom događa dok spavamo i sanjamo prava je zagonetka.

Doživljaji snova za nekog su prava otkrivenja, spoznaje, kao i zanimljiva astralna putovanja.

Teško da bi današnji zdravstveni radnici svojom metodologijom dokazivanja mogli išta objasniti o snovima. Jednostavno zato što se radi o potpuno nematerijalnom svetu, ali ponekad toliko snažnom da on i te kako može uticati na život.

U stvarnosti su poznati mnogi „spavači“ i „sanjači“ čiji su snovi postali legende, a koji su uticali na stvarnost.

Jedan od poznatijih je čuveni san faraona u Egiptu koji je sanjao sedam zdravih debelih krava, a potom sedam bolesnih i mršavih. Josip mu je protumačio da prvih sedam krava znači sedam rodnih godina, a drugih sedam da znači sedam godina gladi. Faraon je to shvatio ozbiljno i dao pripremiti zalihe žitarica tako da je Egipat preživio godine gladi.

Ivana Orleanska je još kao devojčica imala vizije i glasove koji su je upućivali da treba pomoći prestolonasledniku Francuske i izbaciti Engleze iz svoje domovine. Prepoznala je to kao svoju misiju i sama vodila borbe sve do pobede. Iako su je na kraju spalili kao nevernicu, kasnije je proglašena sveticom.

Toma Akvinski napisao je o snovima: „Iskustvo je svih ljudi da snovi sadrže upozorenja o budućnosti. Zbog toga je uzaludno poricati delotvornost u proricanju snova.“

Stoga dobro obratite pažnju ako sanjate neki vama upečatljiv san. Ništa se ne događa slučajno i znajte da je on tu s nekim razlogom.

Mnogi umetnici nalaze inspiraciju u svojim snovima, a neki su na taj način dolazili do rešenja problema koji su ih mučili.

U biti san možemo i nametnuti.

Prvo pravilo je da kad polazite na spavanje, potrudite se da barem poslednjih pola sata provedete u miru i opuštanju.

Potom pre spavanja u sebi zamolite odgovor na pitanje koje vas muči. Nemojte nabrajati svoje brige, nego samo postavite pitanje i iskreno, svim srcem zamolite za rešenje.

Onda se prepustite spavanju. Na ovakav način, mnogi su znali kroz san dobiti odgovor. Nemojte ga samo tumačiti doslovno, jer simbolika vašeg sna svojstvena je samo vama i vašem životu. Određene osobe, situacije, pojave i događaji za vas imaju određeno značenje u kontekstu vašeg života i trenutačne situacije. Sa malo promišljanja i intuicije vi ćete već znati shvatiti šta vam vaš san poručuje. Budite otvoreni i bez predrasuda. Još bolja opcija je da snove zapisujete, tako da kada sanjate za mesec dana više od tri sna, preko svih snova shvatite njihovu poruku.

U drugom naslovu koji ide odmah , upoznaću vas sa snovima kroz astrologiju i planete…

Vaš Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS