vibe tv logo mini

VELIKI OPŠTI HOROSKOP ZA ZDRAVLjE I POSAO DO 26. 02. 2023 - Mnogim zodijacima sledi aksioznost a OVA DVA znaka veliki uspeh na poslu!

Nova i jako uzbudljiva nova radna sedmica je pred nama. Evo kako nas planete vide kada je reč o poslu i naravno zdravlju!

OVAN

Posao

 Nalazite se u sjajnom periodu, punom raznoraznih aktivnosti u toku kojih dolazi do izražaja vaša inventivnost, spremnost da preuzmete kormilo događaja u svoje ruke, ali i poveća nervoza. Sredinom sedmice mogući su dobici, bilo preko posla u vezi sa nekretninama ili preko članova porodice.

Pokušavate da budete štedljivi, ali vam to malo teže polazi za rukom. Imate velike planove u vezi sa ulaganjem novca u dugoročne poslove. Veoma ste ljubazni i predustretljivi, ali i odlučni u svojim namerama. Mnogi se oslanjaju na vaše mišljenje, uključujući i vašeg pretpostavljenog. Možete da se nadate i nekom unapređenju.

Zdravlje

Moguća nesanica. Trebalo bi da promenite režim ishrane,

BIKA

Posao

 Bićete izuzetno aktivni, svesni da ne smete da propustite prilike koje će vam se ukazati u vezi sa zaradom. Neko će pokušati da ospori vaše kvalitete, a to je najverovatnije osoba koja vam već duže vreme pravi probleme. Ako situacija bude počela da se komplikuje, razlog tome je vaša loša koncentracija, posebno početkom perioda i jako osećanje odgovornosti.

Postavili ste sebi gotovo nemoguće ciljeve. Bolje organizujete svoje vreme. Nije momenat da rizikujete ulazeći u nove, nesigurne poslove. Trebalo bi da naučite kako da rukujete novcem, mnogo trošite.

Zdravlje

Mogući bolovi u grlu.

BLIZANCI

Posao

Postoji mogućnost sjajne saradnje sa mladim muškarcima, ma kog pola da ste. Takmičarski duh vas ne napušta, spremni ste na nove izazove, posebno kada je inostranstvo u pitanju. Spremni ste dosta da potrošite, naročito na društveni život.

Članovi porodice vam daju praktične savete u vezi sa novcem. Ako ste želeli da izađete iz anonimnosti, nemojte da se mnogo cenjkate oko uslova pod kojima je to moguće. Zgrabite tu priluku koja se retko pruža. Favorizovani ste u ovom period u odnosu na druge.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

RAK

Posao

Delujete kao neko ko dobro zna šta hoće i u ovoj sedmici vam je potrebna dobra taktika. Postavite se odlučno, ali i pokažite strpljenje, posebno ako radite sa strancima. Verovatno ste spremni da dosta novca uložíte u nekretnine ili u zajednički projekat sa Jarcem ili Ovnom. Napravite dobru računicu pre toga.

Ozbiljno ćete razgovarati sa članovima svoje porodice u vezi sa poslom za koji vam je potrebna njihova podrška. Nečim ste nezadovoljni, moguće da je to ponašanje pretpostavljenih na poslu prema vama. Pokušavate da nametnete svoj stav koji malo ko oko vas uvažava.

Zdravlje

Smanjite obroke. Moguća glavobolja.

LAV

Posao

Dobro se slažete sa onima koji često putuju, sa strancima ili osobama koje rade za velike strane firme. Ako očekujete bilo kakvu ponudu, ona bi mogla malo kasniti ili ćete svoje planove morati da odložite. Nemate dovoljno novca ili ga ulažete u velike poslove sa strancima.

Tražite najbolji način da sa što manje troškova i neprilika završite posao koji je počeo da se prilično komplikuje. Neprijatni ste I ne dozvoljavate kolegama da vam ukažu na greške. Moguć je i prekid saradnje sa dugogošnjim saradnicima.

Zdravlje

 Pripazite na kosti.

DEVICE

Posao

Dobra saradnja sa ambicioznim saradnicima i onima koji očekuju da ih sledite u svemu što rade, je za vas ključ uspeha. Potrudite se da budete maksimalno kooperativni, jer ste skloni da sledite samo svoje ciljeve i snove. Trebalo bi da pokažete interesovanje za neki zajednički poslovni projekat, ma o kome da se radi i ma ko da vam ga nudi. Bićete u dilemi da li da odbijete jedan posao koji vam se već duže vreme nudi, a koji vas privlači što se tiče finansijske strane, ali ne i u pogledu saradnika o kojima nemate sjajno mišljenje i sa kojima teško uspostavljate i minimum potrebne saradnje.

Zdravlje

Pripazite, moguć je manji nazeb.

VAGE

Posao

 Mnogi će vam davati korisne savete, ali vi ćete biti nepoverljivi ili preterano svojeglavi. Dobijate ponudu koju ste dugo čekali. Nov posao, nova prilika za zaradu. Osećate se spremnim da dobro zaradite. U tome će vam pomoći jedan vatreni znak. Sledite svoje impulse i želje jer ste na pragu velikog uspeha, naročito ako uspete da uspostavite dobru saradnju sa strancima ili vam se ostvari plan u vezi sa putem u inostranstvo.

Zdravlje

Moguća prehlada.

ŠKORPIJE

Posao

Veoma ste aktivni i to donosi vidne rezultate. U dilemi ste da li da se pomirite sa nekim ko vam nudi dobro plaćen posao ili da krenete svojim putem u neke nove samostalne poslovne projekte. Bilo bi dobro da započnete neki nov posao, jer vam to može doneti satisfakciju i neku vrstu popularnosti. U svakom slučaju, dobro sve analizirajte pre nego što donesete konačnu odluku.

Ako možete da birate saradnike, neka to budu Ovnovi, Škorpje, Vage ili Lavovi. Kreativnost je ključ uspeha u ovom periodu. Najbolji izvor prihoda je trgovinski posao, ma šta to bilo. Trenutno, većina predstavnika vašeg znaka dobro finansijski stoji, a uskoro će još bolje.

Zdravlje

 Moguće je povremeno glavobolja i napetost.

STRELAC

Posao

  Očekuju vas uspesi, nove ponude i mnogo toga dobrog. Neočekivani izazovi za koje ćete biti spremni, podsticaće vašu ambiciju u svakom pogledu. Moguća je saradnja sa Ovnom, Lavom i mogućnost napredovanja u poslu. Mnogo vam bolje ide saradnja sa strancima i kada ste što dalje od kuće i od okvira postojećih odnosa. Potrebna vam je promena i iskreno se nadate da će se uskoro dogoditi nešto pozitivno u vezi sa vašim poslom. Od pre izvesnog perioda, finansijska situacija se u priličnoj meri stabilizovala. Mogući su dobici preko rodbine i prijatelja.

Zdravlje

Ne preterujte s obilnim obrocima.

JARAC

Posao

 Ne bi trebalo da se preterano fizički iscrpljujete ma kojim poslom da se bavite. Inače ste u periodu kada vaša energija opada i zato se posvetite samo onim poslovima koji vam se isplate. Vaš praktičan duh ne dolazi u ovoj sedmici do izražaja. Svojeglavi ste i ne slušate savete prijatelja kako bi trebalo da rukujete novcem. Pametno ga uložite u trajne vrednosti. Na poslu imate dobru saradnju sa vašim kolegama, čak i sa onima koje ste nedavno stekli. Ulivate poverenje ljudima jer tačno znate šta hoćete i vrlo ste principijelni, pa ljudi mogu da se pouzdaju u vas. Ipak pripauite, jer mnogi pokušavaju preko vas da profitiraju. Gledajte svoja posla, jer će doći vaših pet minuta.

Zdravlje

Moguća blaga aksioznost.

VODOLIJE

Posao

 Nalazite se na prelomnoj tački u svojoj karijeri. Imate veliku potrebnu da krenete dalje u nove poslovne aranžmane i to najverovatnije sa strancima. Vaš pretpostavljeni će od vas zatražiti uslugu koju nećete moći da mu odbijete.

Ako ste verbalno jaki i moćni, možete biti preterano sigurni u sebe da svakom možete sve da kažete, a to je loša taktika. Malo više diplomatije u odnosima sa onima koji vas nerviraju više će vam se isplatiti. Najradije ćete novac trošiti na putovanja i na izlaske. Moguća je ponuda za neku ekstra zaradu, prihvatite je obavezno, ma ko da vam je nudi.

Zdravlje

 Pazite se moguće povrede na radu.

RIBE

Posao

 Ovo je period novih početaka i to treba iskoristiti. Budite spremni da se uhvatite u koštac sa konkurecnijom, ali i da prihvatite nove izazove. Odnekud vam stiže novac, moguće preko osoba koje su vam drage ili preko rođaka iz inostranstva. Treba da napravite detaljan plan u vezi sa novim poslovima koji bi trebalo da vam omoguće mnogo veće prihode. Imate uspeha na studijama ili u okviru stručnog usavršavanja. Moguće je poziv za put u inostranstvo.

Zdravlje

Dobro se osećate.

S ljubavlju vaš Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS