vibe tv logo mini

LjUBAVNI VELIKI HOROSKOP ZA SVE ZODIJAKE❤️ DO 22. 05 ❤️ŠKORPIJE na dohvat vam je ruke sreća a OVA DVA zodijaka turbulencija veoma jaka!

Piše: Astronumerolog Ivan

Nova Majska nedelja je veoma hladna za ovo doba godine. Ukoliko nas srce i ljubav ne greje, neće nam biti baš prijatno. A planete nisu bač na strani grejanja, kada su emocije u pitanju.

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu računati na dobru atmosferu u svojim vezama, koje će biti ispunjene lepim emocijama pa bi ovaj period mogao da unese novu energiju u ljubavne odnose. Jedino neki Ovnovi usled velike količine posla, neće biti previše zainteresovani za ljubavne dogodovštine. Ovo će kod njih potrajati do kraja nedelje. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu sa kojom je moguća emotivna veza.

Povoljan period traje skoro sve vreme, posebno za romansu sa nekom izuzetno ženstvenom ženom, ukoliko ste muškarac. U slučaju da ste žena, pojaviće se tajanstveni udvarač, o sebi neće mnogo pričati, ali će ga sve u vezi sa vama i te kako zanimati. Moguće da je tamnokos, privatnik, ili arhitekta.

BIK

Bikovi će ove nedelje imati više novih kontakata i mogu upoznati osobu koja će im se dopasti, a neki bi mogli sresti i ljubav iz pošlosti sa kojom mogu da obnove vezu. Zauzeti će imati bolju komunikaciju sa partnerom i mogu postići dogovor oko starih problema ili ih konačno rešiti i naći zajednički jezik. Ako ste u braku, popuštate radi mira u kući.

Slobodni Bikovi će pronaći vremena za ljubav. Imaćete mnogobrojne susrete, kako na putovanjima tako i na poslu. Radi se o kreativnim, ambicioznim osobama sa kojima ćete naći zajednički jezik. Ipak, pre su verovatne ljubavi u tajnosti nego otvorena bračna ponuda.

BLIZANCI

Na polju emocija sve deluje izuzetno dobro, pa će biti puno ispunjenosti romantikom i svega onoga čemu se najviše radujete. Ove nedelje Bliznanci mogu uživati u ljubavnim šansama koje im se otvaraju na svakom koraku, pa bi mnogi mogli da se zaljube ili započnu novu vezu. Zauzeti pripadnici znaka biće mnogo romatičniji i trudiće se da u svoju vezu unesu više emocija i strasti. Za slobodne Blizance ova nedelja doneće mogučnost jednog lepog poznanstva. Gledajte da imate poverenja u ljude i da vam misli ne lutaju na neku drugu stranu. Uz malo vaše taktičnosti možete zainteresovati neke osober za sebe, posebno ako budete veseli ili duhoviti. Ne pričajte nikome o svojim sumnjama.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu biti nezadovoljni nekom situacijom na prvatnom planu, a mnogi mogu osećati promenjiva osećanja prema partneru, a od njega će očekivati više pažnje. Jasno vam je da je partner zbog nečega malo zabrinut, ali vas nervira to što ne želi o mnogo čemu da sa vama iskreno priča. Vama je potrebna mnogo sadržajnija veza. Nemojte sebi dozvoliti da se osećate odbačenim. Slobodni priželjkuju ozbiljniju vezu, ali u ovom periodu teže uspostavljaju nove kontakte. Dajte sebi mogućnost za neka nova poznanstva posebno sa Bikom ili nekim drugim Rakom, eventualno Ribama. Ne bi trebalo da imate problema sa novcem, naprotiv, mogući su dobici preko rada sa prijateljima.

DEVICE

Osećate se ispunjeno i zadovoljno. Ova nedelja biće emotivno dobra, ali sa veoma malo slobodnog vremena. Priželjkujete stabilnu emotivnu vezu, ali ćete mnogi biti rastrzani između svojih želja i mogućnosti. Tako da, i pored lepih stvari koje će vam se događati, nećete imati onoliko vremena za sve, koliko biste to vi želeli. Gledajte da uspostavite skladan odnos sa partnerom.

Slobodne Device bi mogle da se zaljube u osobu sa kojom neće moći da ostvare emotivni kontakt. Pazite da nesmotreno ne udete u neku avanturu koja bi mogla biti prilično komplikovana. Moguća rasprava sa Jarcem.

VAGE

Vage će se u ovoj nedelji odlično slagati sa partnerom, ljubavni odnos će biti ispunjen pozitivnim emocijama, pa će mnogi imati osećaj da je sve kao i na početku veze. Ipak, pripazite pri komunikaciji, jer možete da budete veoma razdražljivi.

Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženi za nova poznanstva, a mnogi bi mogli da se zaljube. Izgleda da je na pomolu neka nova veza. Ako ste u poslednjih par dana upoznali osobu koja je ostavila snažan utisak na vas, to bi mogla biti ona prava koju čekate, pa prema tome, nemojte previše da razmišljate.Ako ste žena, moguće je da ste pred povećim iskušenjem, između dva partnera ili izmedu dve opcije, gde stanovati ili da li krenuti u varijantu vanbračne zajednice. Ako ne reskirate nećete ni otići do oltara, a to vam je želja. Muškarci koriste humor kao oružje u zavođenju.

ŠKORPIJE

Škorpije ove nedelje osećaju više samopouzdanja što će se kod nekih povoljno odraziti i na emotivne odnose koje ostvaruju sa drugim ljudima. Zadovoljni ste svojim ljubavnim životom. Najzad ste u jednoj osobi uspeli da nađete ono što želite.

Slobodni pripadnici znaka osećaće kako imaju rešenje za svoje ljubavne probleme, pa će konačno malo više da se potrude oko toga. Svojeglavost je osobina koja vam može smetati u ljubavi, ali upornost se isplati. Neko vam se stalno šeta po glavi i na samu pomisao na tu osobu vama je lepo i pozitivno se osećate, stoga trebate pod hitno reagovati jel će posle biti kasno. Ako želite da osvojite Ovna, Lava ili Jarca, samo napred. Ukoliko vam se dopada osoba koja nije slobodna, oprez, neko motri na vas.

STRELAC

Nemate baš puno entuzijazma za ljubavni život, pa vam je trenutno svejedno šta se po tom pitanju dešava. Ravnodušni ste, što se vama ne dešava često, ali sada je jednostavno takav period i tu ne možete ništa da promenite. Ipak, već krajem nedelje, situacija će biti mnogo bolja. A, za sada, ako ste zauzeti, gledajte da budete u dobrim odnosima sa partnerom i više se trudite oko nega.

I vi ste jedan od znakova kojima prošlost igra veliku ulogu u životu. Ako ste dugo u vezi sa istim partnerom, nemojte započinjati teme koje su uvek bile kamen spoticanja i po kojima se nikada niste složili. Ako vam se javi nekadašnja simpatija, verovatno ćete izbeći susret u slučaju da se radi o Ovnu ili Jarcu. Blizance i Vodoliju nećete odbiti.

JARAC

Dani koji su pred vama obećavaju lep provod, puno emocija, ljubavi i zabave. Lepo vreme će takođe doprineti vašem dobrom raspoloženju, pa ovaj period zaista možete doživeti nešto izuzetno. Ipak, Jarčevi bi ove nedelje mogli biti podlični nekoj tajnoj strasti koja im neće dati mira, a neki bi lako mogli da se upuste u tajnu ljubavnu vezu. Oni koji su već u takvoj kombinaciji, uživaće u ukradenim ljubavnim trenucima. Slobodni Jarčevi, posebno ako su mladi i prvi put zaljubljeni, na sedmom su nebu. Neki Jarčevi neka obrate pažnju na svoje radno mesto, tamo vas možda neko željno čeka.

VODOLIJE

Ponovo reagujete kako ne treba. Upravo su slični postupci i ranije dovodili do problema. Iz tog razloga, pokušajte više da se kontrolišete i da budete malo tolerantniji prema partneru. Ako ne poslušate ovaj savet, može doći do problema. Ako ste skloni preljubi, budite oprezni, velike su šanse da vaša avantura bude otkrivena. Ne poigravajte se tudim osećanjima. Ukoliko ste u dugoj vezi, a partner vas u poslednje vreme jako smara temama i pričama koje vas ne zanimaju, ne zamerajte mu. Niste ni vi uvek duhoviti i zabavni, pa ne očekujte to ni od drugih. Gledajte da uživate u svojoj vezi i da sa partnerom oživlite uspavane emocije, pa će tako veze postaju stabilnije i jače.

Slobodni pripadnici znaka mogu lako da se upuste u novu ljubavnu vezu, naročito sa osobom koja može imati neke veze sa inostranstvom.

VODOLIJE

Ponovo reagujete kako ne treba. Upravo su slični postupci i ranije dovodili do problema. Iz tog razloga, pokušajte više da se kontrolišete i da budete malo tolerantniji prema partneru. Ako ne poslušate ovaj savet, može doći do problema. Ako ste skloni preljubi, budite oprezni, velike su šanse da vaša avantura bude otkrivena. Ne poigravajte se tudim osećanjima. Ukoliko ste u dugoj vezi, a partner vas u poslednje vreme jako smara temama i pričama koje vas ne zanimaju, ne zamerajte mu. Niste ni vi uvek duhoviti i zabavni, pa ne očekujte to ni od drugih. Gledajte da uživate u svojoj vezi i da sa partnerom oživlite uspavane emocije, pa će tako veze postaju stabilnije i jače.

Slobodni pripadnici znaka mogu lako da se upuste u novu ljubavnu vezu, naročito sa osobom koja može imati neke veze sa inostranstvom.

BONUS VIDEO:

https://youtube.com/shorts/NjuXhqsYHA8?feature=share

RIBE

Ribe su ove nedelje sklone da previše razmišljaju o svom emotivnom životu, neke analiziraju svoju ljubavnu vezu i odnos sa partnerom. Partner postaje nestrpljiv jer samo se smeškate, obećavate, dajete komplimente, ali ne preduzimate konkretne korake. Ako on krene u akciju i ustuknete, može se desiti da propustite životnu šansu da doživite ljubav sa strastvenim a inteligentnim partnerom. Šta ćete lepše?

Slobodni pripadnici znaka mogli bi da sretnu osobu koja im je nekada značila u prošlosti, a moguće je i obnavljanje stare ljubavne veze. Najverovatnije ćete tokom ovog perioda imati vrlo interesantan kontakt sa jednom osobom koja vas već duže vreme posmatra iz prikrajka. Još uvek ne znate o kome se radi, ali najverovatnije se radi o nekome sa vašeg posla. Ako vam se dopadaju Bik ili Škorpija, to je pun pogodak, pa onda, samo napred.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – MI SMO UZ VAS