vibe tv logo mini

OPŠTI PAKAO NASTAO IZMEĐU ZADRUGARA - Niko nije mogao da veruje da će se ovo desiti ali desilo se!(VIDEO)

Nije se suzdržavao!

Lepi Mića prenuo je Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić svađu koju je imao tokom "Igre istine" sa Zoricom Marković i Anom Ćurčić.

Vanbračna zajednica je sveto pismo kad je ona u pitanju, Zorici sam svašta rekao. Rekao sam da nisu iskreni, a ona skuplja poltrone. Prozivao sam ih, nisam dao jedno slobo da kaže sat vremena - pirčao je Lepi Mića.

J*bem ih usta. Oni mogu samo da kažu da sam uradio to što sam uradio - govorio je Zvezdan.

Ja sam prošle godine podržao Dalilu, a napao je zbog Dejana. Sad Zvezdana napadam, a ako njoj to ne odgovara, to je njen problem. Ja kad sam pričao za trulež bio sam u pravu i za prevare. Za mene ništa niste uradili, volite se i tu ima emocije, ne mogu da podržim tebe i Zvezdana.

Ja sam loš, okej. Ani sam rekao kad izađe napolje da će da vidi ko je šta pričao. Marija Kulić je sinoć pozvala Anu, a meni kaže Zorica: "Vidi Kuliće sad hoće da budu dobre sa njom", ja njoj kažem da se sa njomtakmiče ko će njoj da se približi. Vaš odnos je vaš i ja ću da formiram mišljenje kad čujem sve, a moje je šta ću da kažem.

Ja za nhju neću reći ružno slovo u životu, a ovo će da shvati kad se sve završi. Zvezdanu nisam predlagao devojke i slao ga u izolacije, nego tvoja prijateljica - dodao je Mića.

Boli nju k*rac, ona je odavno prevazišla svaku granicu normalnog - govorio je Zvezdan.

Više o ovom neverovatnom dešavanju možete pogledati ovde!

https://youtu.be/80QwpYEjJ78

A. N.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS