vibe tv logo mini

VELIKI LjUBAVNI HOROSKOP DO 05. 03. 2023 - OVA dva zodijaka imaće jaku turbulenciju, raskidi su naglašeni!

Romantika je svuda oko nas – Poslednja dva dana meseca ljubaoi i prvih pet dana marta, planete povodomo ljubavi donose nam plejadu dešavanja.

OVAN

Ove nedelje zauzeti Ovnovi ulaze u pozitivniju fazu, veza će biti stabilna, a u odnosu sa partnerom biće prisutne neke nove ideje. Međutim, neki od vas postaju nedovoljno oprezni, posebno ako ste skloni tajnim vezama, što se može loše odraziti na vaš brak ili odnos sa stalnim partnerom. Budite oprezni kod slanja SMS, da ne ode na pogrešan broj.

Slobodni pripadnici znaka biće izuzetno optimistični, moguće je da će se broj novih poznanstava prilično povećati, a moguće su nove ljubavne veze. Osoba sa kojom ste u poslovnim kontaktima želi vezu sa vama, dok se vi pravite nevešti ili stvarno ne znate kako treba da se postavite. Pokušavate da svoj život držite u tajnosti, ali što ste vi dikretniji, to okolinu sve više intrigirate i ne da vam mira. Nikada vam nije dosta poštovanja, uvažavanja i pohvala od vama bliskih osoba. Možda treba da vi prvi počnete s komplimentima da bi vam neko uzvratio.

BIK

Bikovima ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, osim ako nisu u nekoj tajnoj ljubavnoj kombinaciji ili bi takvu vezu mogli započeti u ovom periodu. Zauzeti sa partnerom prolaze kroz period stagnacije, gde se ne dešava ništa bitno.

Slobodni pripadnici znaka mogu nekoga upoznati. Posedujete veliki emotivni i erotski naboj sa kojim verovatno teško izlazite na kraj, jer ga ne koristite kako treba. Sebe podceljujete i ne verujete da je moguće da se dopadate osobi o kojoj maštate, čak i kada vam ona daje jasne znake njene naklonosti prema vama. Dobro se snalazite u situaciji koja vrvi od nekakvih prodornih pogleda, dvosmislenih izjava, poziva za susrete. Moguć je susret sa Ovnom ili Devicom pod neobičnim okolnostima. Razgovori o ponašanju daljih rođaka i njihovim motivima može dobiti razmere ogovaranja. Izbegnite rasipanje energije na to.

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu biti posvećeniji svojoj ljubavnoj vezi, komunikacija sa partnerom će se poboljšati i biće više međusobnog razumevanja. Vaš partner se možda neće osećati sjajno, posebno na početku nedelje, ali vi ste tu da mu se nađete pri ruci. Vas dvoje se odlično razumete i on vas u svemu podržava.

Slobodni pripadnici znaka imaće šanse da sretnu osobu koja će im se izuzetno dopasti, a na pomolu su i nove ljubavne veze. U opasnosti ste da se zaljubite u nekoga ko vam imponuje, ali vam u stvari ne odgovara jer je prilično nestalan i sklon preljubi. Ma kog pola da ste, mislite da ste jači nego što ste, i da možete da kontrolišete situaciju. Imate maksimalnu podršku vaših bližnjih. Obratite pažnju na jednu Vagu, Strelca ili Vodoliju.

RAK

Za Rakove će ova nedelja biti mirnija što se ljubavi tiče, i neće doneti neke promene u njihov emotivni život. Zauzeti pripadnici znaka su okupirani privatnom situacijom. Vaš partner je vidno neraspoložen jer mu je karijera u zastoju ili na prekretnici. Vi se previše brinete za njega, a malo za sebe. Morali biste sebe više ceniti, jer je on u stanju da vam stvori kompleks niže vrednosti. Ako mislite da vam je veza u krizi, smognite snage da pokušate da je stabilizujete.

Ako ste slobodni i ako ste muškarac, može vam se svideti žena koja je dosta mlađa od vas, ali mnogo ambicioznija. Pazite da ne budete zapostavljeni u toj vezi. Ako ste u zrelim godinama, i žena, sviđa vam se lekar ili osoba na položaju. Izbegnite uzajamne kritike, jer ćete samo isprovocirati svadu, ali nećete ništa konstruktivno postići.

LAV

Ove nedelje zauzeti pripadnici znaka uneće više optimizma i razumevanja u odnos sa partnerom. Nemojte previše da izazivate partnera svojim smislom za humor koji njega nervira. Gotovo sve što uradite ili kažete njemu smeta jer je opterećen problemima druge vrste, moguće nešto u vezi sa rodbinom. Ako ste u dužoj vezi, jedno drugom dajete slobodu, ali pazite se. Neko će biti dovoljno uporan, ako ništa drugo da privuče vašu pažnju, i tada kreću mogući problemi. Ako se u bilo šta upustite, teško ćete se iz te situacije lako izvući. Ako ste u braku, u vašoj porodici svi su ambiciozni, osim nakog ko je najmlađi i od vas se očekuje da na njega utičete, a vi ste u pogledu toga prilično nezainteresovani.

Slobodnim Lavovima ove nedelje ljubavni život dolazi u prvi plan i žele da sretnu pravu osobu za sebe. Mnogi će imati prilike za nova poznanstva, ali i nove ljubavne veze.

DEVICE

Zauzete Device ove nedelje mogu mnogo energije trošiti na svoj privatni i porodični život, gde je moguća i povećana nervoza u odnosu sa partnerom, iz čega mogu nastati i razmirice. Vrlo ste uzdržani, a moguće i povremeno neprijatni sa stalnim partnerom, dok ste sa osobama koje prvi put srećete vrlo ljubazni i predusretljivi.

U mnogo štošta sumnjate, jer mislite da partner vodi neku vrstu dvostruke igre ili dvostrukog života. Niste spremni da mu mnogo toga oprostite, naročito uz nelogična objašnjenja. Vaša veza je prilično monotona i bilo bi dobro da se oboje okrenete društvu koje će vas pokrenuti. Slobodnim pripadnicima znaka u ovom periodu sreća u ljubavi neće biti naročito naklonjena.

VAGE

Ove Nedelje zauzete Vage imaće sa partnerom dobru komunikaciju i više uvažavanja. Mnogi vam pomažu da se osećate poželjnim i vi uživate u popularnosti kod suprotnog pola, što opet može izazvati ljubomoru, ali na partnerovu ljutnju ne obraćate pažnju sve dok vam ne da na znanje da ume da vam uzvrati istom merom.

Slobodne Vage ove nedelje postaju veoma aktivne kada su druženja i novi kontakti u pitanju, pa tako mogu sresti osobu koja će ih veoma privući, ali i započeti novu ljubavnu vezu. Pripazite se mogućeg skandala zbog veze sa osobom koja nije slobodna. Pokazujete svoju dobru volju da saslušate osobu koja vam je draga. Ona će to znati da ceni. Sasvim neočekivano može vam se dopasti vazdušni znak, mogu vam se dopasti Lav, Ovan ili Vodolija. Trebalo bi da imate strpljenja za neku vama blisku osobu koja vas je na neki način nečim veoma zadužila.

ŠKORPIJE

Oni pripadnici znaka koji su u svežim vezama, poboljšaće odnos sa voljenom osobom. U dužim vezama uglavnom neće biti značajnih promena. Pokušajte da ne ulazite u paralelne veze, bez obzira na to što ste neodlučni.

Slobodne Škorpije ove nedelje mogu imati uspeha u novim ljubavnim vezama, ali su neke tajanstvene i ne žele da otkriju svoje planove. Želeli biste da povratite naklonost osobe koja vam postaje sve više prijatelj, a manje neko ko prema vama pokazuje zainteresovanost druge vrste. Vaša sujete je povređena i vi možete reagovati neočekivano afektivno. Na radnom mestu ili u vašem okruženju ima više osoba koje bi želele da budu sa vama u vezi, nezavisno od toga da li ste slobodni ili ne. Odgovaraju vam Lav ili Jarac. Dobićete vest u vezi sa nečim što je za vas veoma značajno. Mislite na osobu koja vam nije blizu a ne smete da napravite prvi korak.

STRELCI

Zauzeti Strelčevi biće preterano dominantni u svojoj vezi, pa su sa partnerom moguća neslaganja. Ako ste u vezi sa vatrenim znakom, oboje ste skloni ljubomori i oboje ste izuzetno ambiciozni. Upravo te lične ambicije mogu vas odvojiti od osobe koja vam je draga, ali samo nakratko. Ovan ili Lav vas dobro razumeju. Budite tolerantniji prema partneru i pokušajte da im se nađete pri ruci. Oni to od vas s pravom očekuju. Rešavaćete problem u vezi sa nekretninama.

Slobodnim Strelčevima ove nedelje kreće na bolje, velika doza optimizma preneće se i na njihov ljubavni život, pa tako mnogi pripadnici znaka mogu očekivati nova poznanstva i ljubavi. Osećate se sjajno u društvu osoba koje vam se dive, ali i u društvu onih koji su prema vama uzdržani. To vam daje snage u upornosti i želji da ih osvojite. Činite sve što je u vašoj moći da bi se nekome dopali.

JARAC

Jarčevi ove nedelje mogu imati burniji emotivni period u kojem će, naročito oni zauzeti, morati da stabilizuju svoj odnos sa partnerom. Ako ste u braku, on postaje sve samo ne složan, iako se trudite da stvorite kakav takav sklad. Mnogo uzajamnog prebacivanja čini vaš odnos gotovo nepodošljivim. Spremni ste da se angažujete oko svih problema članova vaše porodice. Pokušavate da održite svoj autoritet po svaku cenu.

Slobodne pripadnike znaka neće pratiti naročita sreča u ljubavi, a oni kojima se neko već dopada mogli bi da započnu novu vezu. Ne uspevate da odolite nečijem šarmu, a to i ne želite. Potrebno je mnogo strpljenja da bi vaša veza sa nekim vatrenim znakom uspela. Vi ste osetljivi i prilično sujetni i ne odgovara vam trenutna situacija. Morate naučiti da budete prilagodljiviji, ma s kim da ste u vezi

VODOLIJE

Ove nedelje zauzeti pripadnici znaka osećaće kako partner u vezu unosi novi optimizam i mnogo novih ideja. Bilo bi dobro da se priviknete na neke nove okolnosti u vašem domu i da gledate samo pozitivnu stranu te situacije.

Slobodne Vodolije najviše radosti mogu doživeti u prijateljskom društvu, gde mogu upoznati osobu koja će ih veoma privući i sa kojom je moguća nova ljubavna veza. Mnogobrojne prilike vam se ukazuju, ali vi se držite uhodane veze i oprobane šeme u zavođenju, iako znate da biste morali da se drugačije postavite da biste osvojili osobu koja je vaš izazov. Na kraćem putu ili na nekom, moguće poslovnom sastanku, predstoji vam poznanstvo, i to bi moglo biti veoma značajno za vas. Ako se bavite umetnošću ili sportom, utoliko su veće mogućnosti za tako nešto.

BONUS VIDEO: Pogledajte vašu veliki martovsku astro prognozu za BLIZANCE

https://youtu.be/q5ZIOc-PZvU

RIBE

Ribe će ove nedelje osećati povećanu tenziju u svojoj vezi, a odnos sa partnerom može nekada da preraste i u svađu. Vaš partner je preterano senzibilna osoba i sve doživljava, po vašem mišljenju, suviše dramatično. Mogli biste, ako promenite taktiku sa njom, da pokušate da joj dokažete da nije u pravu. Trebalo bi da se ne nervirate oko nesuglasica sa bližnjima i da im ne pridajete mnogo važnosti. Ipak mnogi će biti vro strpljivi i tolerantni, tako da će uspeti da prevaziđu nesporazume.

Slobodni pripadnici znaka mogu imati nove kontakte.

Volite da se družite sa osobama koje su potpuno različite od vas, ali koje vas upravo zato i privlače. Skloni ste izletima i rado koketirate sa onima za koje znate da nisu slobodni. Veze sa umetnicima vas inspirišu, čak i ako ste sasvim druge struke.

Vaš Astronumerolog IVAN

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – MI SMO UZ VAS!