vibe tv logo mini

Prva komšinica iz Niša otkriva – MA NjIH PRATI TEŠKO PROKLESTVO ZBOG SINIŠINE MAJKE KOJA JE RADILA ZA PARE NARODU RAZNE GROZOTE!(FOTO)

Piše: Filip Mijatov

Godinama ne janjavaju razne priče o “čuvenoj porodici” Kulić. Ali ova priča njihove komšinice nas ostavlja bez teksta!

  • Ma šta vam je bre ljudi – počinje komšinica -  meni je njih iskreno žao. Zaista mi je njih žao. Od njihove odnosno Sinišine loze, niko nevalja već par decenija. Njegova majka, mislim Sinišina je radila jako loše i grozne stvari narodu svuda. Bavila se bajanjem-gatanjem, šta ja znam čime već i tako su živeli decenijama u toj maloj trošnoj kućici. U toj kući nikad mira nije bilo, ni tada a ni danas, ne prođe dan a da se galama i dreka nečuju, slobodno budite ovde dva-tri dana i ami će da se uverite. Ma šta vam je kod nji u kuću niko skoro ne ulazi.

Komšinica koja je poznata redakciji nastavlja svoju priču i tvrdi da je u familiji Kulić proklestvo.

Foto/Pink.Rs
  • Prokletinja vlada tom kućom, nastavlja komšinica. - Od kako se ovo veselo dete rodilo, mislim na Miljanu ono od deteta se videlo da mu nešto fali. Vukli su je po lekarima, neču da kažem ali slaba vajda. Posle se upšustili sa nepšunih 18 godina u puste Parove i odatle ne izlazi, mislim iz rijalitija, sad je godinama na Pinku. Mariji i pustom pijanom Siniši se novac dopao i stalno je guraju da se vrati, oceju leba bez motike. Ali nije to stvar nego što Miljanu svaki put kad vidimo ona izgleda mnogo gore, mislim psihički. Njima je stalo do parea, jel Miljana ruku na srtce je ovu kuću podigla sama, kako tako ali jeste. Nji neka bude sramota što umesto da leče dete, oni je šilju da se pretuca po rijaliti. Bog im je već skrenuo pažnju bio sa bolesti nji dvoje, ali ne vredi. Sad eto i ovo veselo dete, ćerkica im imala udes pa i to je opomena, neka vrsta, zar ne.
  •  Opet kazujem da mi je jako žao Miljane, kakva god daje, to su roditelji krivi za sve. Krivo mi je kao i celo naselje isto tako misli da Miljana kada se rijalitiji završe ili će završiti u nekom jarku ili na psihijatriji. Ma nedaj bože nikome, zaključuje priču komšinica.

Od dotične komšinice i od još jedne, mnogo toga smo čuli ali kao ozbiljna i savesna redakcija to ne želimo da objavimo.

https://okonas.online/veliki-ljubavni-horoskop-do-26-03-2023-bikovi-resavajte-nakupljene-probleme-a-ova-dva-znaka-treba-da-krenu-dalje/

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS