vibe tv logo mini

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 12. 05. 2024 - Ove nedelje ćete se nositi sa stresom u svom ljubavnom životu.

ASTROLOGIJA

Piše: Astronumerolog – Ezoterista

Zoran Šumadinac

astrolog zoki

Saznajte astrološka emo predviđanja za znakove zodijaka.

Ove nedelje ćete se možda nositi sa stresom u svom ljubavnom životu.

OVAN

Ove nedelje ćete možda doživeti trenutke sumnje u svoj ljubavni život. Povremeno se možda predomislite s kim da se uključite, ali važno je ne dozvoliti da ove nesigurnosti zaslepe vaš sud. Zaboravite na ove stvari; umesto toga, usredsredite se na samousavršavanje i negujte sopstvenu sreću. Otkrijte nove hobije i aktivnosti koje vam donose radost. Ne isključujte se budite otvorenog uma.

BIK

Vaš zauzet raspored može vas sprečiti da razvijete potencijalne romantične veze ove nedelje. Bez obzira na vaš užurbani raspored, neophodno je napraviti prostor za društvena okupljanja i događaje za sastanke. Ako ste posvećeni, važno je da otvoreno komunicirate sa svojim partnerom i obavestite ga o vašim zauzetim planovima kako biste izbegli komplikacije. Čak je i njihovo vreme važno – dakle plan.

BLIZANCI

Ova nedelja može izgledati više kao pauza u vašoj potrazi za ljubavlju, iako je to samo privremeno. Nemojte se osećati beznadežno; ovaj period tišine bi vam mogao omogućiti da razmislite ko ste. Podignite glavu i zapamtite da će se ova privremena oluja stišati, a vi ćete uskoro hodati po suncu. Ako ste posvećeni, iskreno izrazite svoje misli i osećanja svom partneru jer će to pomoći da ojačate vašu ljubav.

RAK

Ove nedelje biste mogli da osetite nostalgiju i vidite da se ponovo pojavljuju bivši partneri i stari prijatelji za koje niste očekivali da će vam preći put. Ovo vas može utešiti, ali ne daje mnogo nade u njihov povratak. Razmotrite sada i kreirajte nove mreže. Ako ste posvećeni, verujte svojoj vezi i razgovarajte sa partnerom o tome kako se osećate u vezi sa svojim željama i dugoročnim ciljevima. Poverite se jedni drugima.

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ - ZA OVA TRI ZODIJAKA SLEDI VELIKI USPEH!

LAV

Od vitalnog je značaja da se fokusirate na stabilizaciju svog životnog stila, jer je to prvi korak ka privlačenju pravog partnera. U početku se usredsredite na sebe, svoje dopadanje i nesviđanje, pre nego što pokušate da pronađete vezu. Nemojte biti previše nestrpljivi; neka se priča razvija svojim tempom. Razmislite kako izgleda idealna osoba za vas, a zatim svoje namere sprovedite u delo. Budite otvoreni za nove stvari, ali nemojte se zadovoljiti ničim drugim osim onim što zaslužujete.

ljubavnii

DEVICE

Lako se možete izgubiti u svojim mislima i zapitati se da li ste ove nedelje doneli pravu odluku. Dok kreirate nove veze, budite oprezni, jer vaša prošlost ili ljudi oko vas mogu izazvati neke poremećaje. Hodajte putem svog srca i ne dozvolite da vas spoljni uticaji skrenu sa vašeg odredišta. Oslonite se na svoju intuiciju da vas usmeri u pravom smeru i da vam pomogne da upoznate ljude sa kojima treba da se povežete.

VAGE

Ova nedelja je ona sa najuzbudljivijim susretima. Spremite se za druženje; planete su u redu da privuku vaše željene partnere u vašu sferu. Pazi svoje oči i svoje srce; sudbina bi vas mogla dovesti do nekoga ko može da vam privuče pažnju. Budite spremni da upoznate nove ljude, a slučajni susreti će odlučiti o vašem daljem poznanstvu. Mogli biste biti onaj koga privlači osoba koju nikada niste očekivali, pa idite na put otkrivanja.

ŠKORPIJE

Udaljenost, fizička ili emocionalna, može dovesti u pitanje vašu vezu. Učestvujte aktivno u rešenju i vodite računa da otvoreno razgovarate sa partnerom. Provedite neko vreme da ponovo uspostavite i negujete svoju vezu, na bilo koji način, kroz duboke razgovore ili zajedničke aktivnosti. Imajte na umu da tehnologija može da utiče na vašu vezu i obavezno nađite malo vremena da provedete zajedno bez svojih uređaja i ekrana.

STRELAC

Ove nedelje ćete se verovatno upustiti u duboke razgovore koji će razotkriti dublje slojeve vaše veze. Pukom srećom, sastanak se može završiti divnim razgovorom, a vrata za romantiku mogu se otvoriti. Ipak, zapamtite da morate biti pažljivi sa svojim izborima i ne donositi nikakve odluke bez jasnog razumevanja namere druge osobe.

par ljubavni

JARAC

Nebeske sile vas ove nedelje podstiču da budete u sadašnjem trenutku, uskladite se sa svojim željama i ostvarite ih. Bilo da tražite duboku i značajnu vezu ili strastvenu aferu, vaša energija će privući one koje želite. Ipak, u tome leži izazov da ostanete otvorenog uma i verujete svom osećaju, jer neće svaka prilika biti u skladu sa vašim dugoročnim ciljevima.

MAGIČNI DANI U MAJU - Veoma pogodni dani za prizivanje novca ali i za roditelje koji žele decu!!!

VODOLIJE

Budite oprezni, jer možete nenamerno učiniti neke stvari koje mogu oštetiti vašu vezu. Možda postoje neke pogrešne komunikacije ili rasprave koje mogu biti uzrokovane nepromišljenim odlukama ili pogrešno odabranim rečima. Neophodno je održavati dijalog otvorenim i obratiti pažnju na ponašanje drugih kako biste sprečili bilo kakvu štetu. Ne pokušavajte da pobedite u svađi nego tražite načine da sporazumno rešite nesuglasice.

RIBE

Ljudima u ozbiljnim vezama ove nedelje će biti teško da komuniciraju, posebno sa svim stresom i zahtevima koji vas okružuju. Neko može imati pogrešne percepcije, što može dovesti do svađe ili nesporazuma partnera. Ne donosite zaključke ili pretpostavke bez razloga. Umesto toga, aktivno slušajte svog partnera da biste razumeli njegovu perspektivu i izrazili svoje misli i emocije sa jasnoćom i saosećanjem.

Ljubav, ljubav i samo ljubav dragi moji. Ljubav je ono što nas čini boljim i jačim.

nasi saradnici

Oko Nas