vibe tv logo mini

...VELIKI MECEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023 - VODOLIJE raspel veliki dok OVAJ znak očekuje sudbinska odluka!

Piše: Slobodanka Ćorić

Poslednji mesec 2023. biće iznenađujuće dobar za većinu znakova zodijaka i više će se naginjati novim počecima nego sumiranju i završetku godine.

Mnogo je dobrih prilika pred nama, a čak i prepreke koje se pojave možete okrenuti u svoju korist. Kako kažu astrolozi, univerzum ima planove za svakog od nas, jer je životni put svakog različit i jedinstven, a cilj je da naučimo vredne lekcije. Ostanite pozitivni i slavite svoje uspehe, ma koliko oni mali izgledali, jer se tako jačate.

vagaaaaaa

VAGE

Novčane nagrade

Pred Vagom je veoma važan mesec koji donosi neočekivane prilike, a vaš trud će biti adekvatno finansijski nagrađen. Vreme je da uđete u pozitivan period i sagledate život sa vedrije strane, a napori koje uložite, bilo poslovno ili privatno, biće plodonosni. Pazite šta govorite na poslovnom ili porodičnom okupljanju kako biste izbegli neprijatne scene. Finansije idu nabolje i na kraju meseca ćete konačno biti zadovoljni stanjem na računu, pa ćete se počastiti skupim i ekstravagantnim poklonom za novogodišnje praznike. Budite oprezni u porodičnim i partnerskim odnosima jer ovo za vas može biti prekretnica, pad ili uspon, zavisi od vas.

skorpija.jpg

ŠKORPIJA

Društveno priznanje

Početak decembra donosi vam lepe vesti i određenu vrstu društvenog priznanja. Vaša energija privlači ljude koji zadovoljavaju vaš ego, ali pazite koga puštate blizu, jer nisu svi dobronamerni kao što se predstavljaju. Nemojte zanemariti svoju intuiciju, koja vas nikada nije prevarila i koja će vas na vreme upozoriti na loše ljude u okruženju koji osmehom kriju svoju lošu narav. Vaše finansije nikada nisu bile bolje i ovaj trend će se nastaviti tokom celog decembra, a ove godine ćete konačno moći da se pripremite za novogodišnje i božićne praznike u miru i bez stresa, a da ne morate svaki sat da proveravate novčanik. Vaš partner je ljut na vas, ali vi najbolje znate kako da brzo i lako izgladite ovu situaciju. Ukoliko ste sami, vama se otvoreno nudi jedna druga Škorpija ili Lav, vreme je da pokrenete stvari.

jarac

JARAC

Veliko zadovoljstvo

Decembar je vaš mesec i to ćete osetiti već sa prvim danima ovog perioda. Imaćete odrešene ruke u poslovnom i finansijskom smislu, što će vam doneti veliko zadovoljstvo. Odlučićete i o nagradama drugih, što će mnoge naljutiti, jer osećaju da su uskraćeni, iako uvek ne sudite ni po babi, ni po stričevima, već po trudu i rezultatima. Godinu završavate sa spektakularnim poslovnim rezultatima, ali ćete ponizno prihvatiti pohvale kao nešto sasvim normalno. Ne preuzimajte nepotrebne rizike u smislu novca i ne trošite preko svojih mogućnosti. Možda ćete imati iznenadne troškove u vidu kvara automobila ili kućnog aparata. Pozabavite se emocionalnim problemima mlađeg člana porodice koji će vam biti zahvalan na vašem mudrom savetu.

vodolije.webp

VODOLIJE

Rasplet poslovne situacije

Na poslovnom planu, već duže vreme ste pod pritiskom, pa se sve više osećate kao lonac koji će da eksplodira. U decembru Vodolije konačno očekuje razrešenje napete poslovne situacije. Promene će vam doneti priliku da konačno pokažete sav svoj potencijal i zablistate na pravi način. Kada je reč o finansijama, na kraju godine stižu računi koje ste mesecima odlagali. Hteli ili ne, moraćete da ih izmirite do kraja godine, pa ćete u 2024. ući rasterećeni i bez tereta dosadašnjih dugova. Partnerski odnosi se razvijaju bolje nego što ste očekivali, pa vas tokom decembra očekuju lepi i nezaboravni trenuci sa voljenom osobom.

ribe

RIBE

Šanse za napredovanje u karijeri

Rođeni u znaku Riba u decembar ulaze sa brojnim šansama da napreduju u karijeri. Ponuđena pozicija doneće vam brojna pitanja i dodatni stres, ali imate naklonost i podršku visokih ljudi, pa nemate razloga za strah i brigu o tome da li ste dorasli zadatku koji je pred vama. Sreća vas prati na svakom koraku tako da možete slobodno da istražujete i pronalazite neobična rešenja za napredak poslovanja. Pazite kako trošite novac da ne biste ostali bez novca krajem decembra kada vam je najpotrebniji. U ljubavi je situacija nepromenjena, a od vas se očekuje prvi korak, koji ćete nevoljno učiniti da biste pokrenuli stvari sa mrtve tačke, jer ste već umorni od tapkanja u mestu.

PREOSTALIH ŠEST ZODIJAKA OČEKUJU VAS NA DRUGOM NASLOVU!

OVAN - DEVICA - MESEČNI VELIKI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023 - BIKOVI oprez - a NJIH očekuje uspeh! ...

OkO NaS