vibe tv logo mini

Vaši snovi - SANJAM ČESTO DA SAM BOLESTAN - Pomalo me plaše takvi snovi!

Pišu: Dr.Prof. Psih. Ljiljana Urošević

Astronumerolog FILIP

Kao što smo i obećali, tako i nastavljamo. Jer mi postojimo samo zbog vas. Hvala vam što nas pratite iz dana u dan u sve većem broju.

U daljem tekstu našpi saradnici odgovaraju TJ tumače VAŠE snove.

Hvala vam što dajete mesto nama koji nemamo načina da se javno obratimo ili potražimo savet. To meni ali i mnogima siguran sam jako puno znači.

Već par puta sam sanjao, sinoć baš po četvrti put da bolujem od teške bolesti i nalazim se u bolnici, baš sam koše izgledao.

Pozdrav i zahvalnost od Ljubiše R.

Odgovara

Astronumerolog FILIP

astrolog FILIP

  • Ove ustanove asocijacija su na zdravlje, kao i na psihičku higijenu koja vam možda i nije prioritet koliko bi trebalo da bude, zbog čega vas poseti u toku spavanja, navodi dreamdictionary.org

Bolnice u snovima nude tretman iz vaše prošlosti ili sadašnje emocionalne traume. Baš kao što biste lečili fizički bol ili iznenadnu bolest odlaskom u svoju glavnu zdravstvenu ustanovu, u snovima bolnice pružaju istu negu.

Bolnice u snovima su pozitivnog karaktera, koji podstiču sanjara da identifikuje i izleči stare rane prošlosti.

One vas u snovima vode do samooporavka. Međutim, bolnice se mogu pojaviti u negativnom kontekstu kada postoji otpor prema promeni starih navika.

Vaši snovi - VIŠE PUTA SANJAM DA MAČKA JE ULOVILA MIŠA - SLOMILA NOGU TREČI PUT!

Odgovara

Dr.Prof. Psih. Ljiljana Urošević

dr.ljiljana Urosevic

  • Tumačenje snova je od nekadašnje zabavne i popularne sanjarice dobilo sasvim drugačiji smisao, ljudi koriste svoje snove kao alate kako bi poboljšali svoj život.
  • Sanjati često da bolujete od teške bolesti otkriva vam vaše mentalno stanje. Otkriva vam da ste mentalno u klopci, haosu. Ne znate šta vas snalazi. Često životno lutate, nemate mira. To vam upravo vaša psiha u vidu podsvesti govori da ste u sopstvenoj klopci i da što pre treba da reagujete i spasete sebe. Što je veća bolest, samim tim veći je i problem u kojem se nalazite, svesno ali više nesvesno.

nasi saradnici

Redakcija:

Ukoliko i VI imate neke zabrinjavajuće snove, snove koji vas uznemiravaju, pogađaju ili nemožete spavati mirno, PIŠITE NAM na navedeni kontakt telefona i naši saradnici pokušaće da vam odgovore najsažetije.

 oko_nas_viber-min.png

Vreme je da stvaramo zdrave i lepe snove.

MI smo OkO NaS – A VI ste Najbolji jer ste uz NAS