vibe tv logo mini

U KOMI JE A MOŽDA I MRTVA KEJT MIDLTON osvanule užasne tvrdnje - Oglasila se i palata!(FOTO(

SVET

Kejtin život, rekao je španski novinar, "bio je u velikoj opasnosti" posle njene abdominalne operacije i da su lekari morali da je spasavaju. Izvori iz palate odlučno demantuju te tvrdnje.

Tvrdnje na španskoj televiziji da je život Kejt Midlton bio u „velikoj opasnosti“ i da je stavljena u indukovanu komu odbačene su kao „potpuna besmislica“ i „u osnovi, potpuno izmišljene“ od strane izvora iz Palate.

Te tvrdnje iznela je španska novinarka Konča Kaljeha dan pre nego što je Kejt puštena iz bolnice posle abdominalne operacije, preneo je londonski The Times.

Kejtin život je, kaže Kaleja, „bio u velikoj opasnosti“ posle operacije i da su lekari morali da je spasavaju. Kaleja je rekla da je „sa pomoćnikom iz kraljevskog doma razgovarala na potpuno nezvaničan način“, što palata poriče.

princeza kejt

  • Lekari su morali da donesu drastične odluke u tom trenutku zbog komplikacija koje su nastale, rekao je Kaleja.
  • Odluka je bila da se ona (Kejt) stavi u indukovanu komu. Morali su da je intubiraju. Bilo je ozbiljnih komplikacija koje nisu očekivali jer je operacija prošla dobro, ali postoperativni period nije prošao tako dobro.
  • Zabrinutost u kraljevskom domu bila je opipljiva - rekao je Kaleja.
  • Kejt će verovatno trebati mnogo pomoći, a ne mislim samo na njenu porodicu, rekla je Kaleja o Kejtinoj nezi kod kuće, koja je počela ranije ove nedelje nakon njenog dvonedeljnog boravka u bolnici. Zdravstveno osoblje je brinulo o Kejt, izvestio je Kaleja, dodajući da se „praktično cela bolnica postavlja“ u kući princa Vilijama i Kejt.

Calleja je izvestila da je Kejt odvedena u bolnicu nekoliko dana 28. decembra — tri dana nakon što je poslednji put viđena u javnosti, na božićnoj šetnji kraljevske porodice do crkve u Sandringemu.

  • To je potpuna glupost, rekao je izvor iz palate za
  • Ta novinarka nije pokušala da proveri bilo šta što je rekla sa bilo kim u domaćinstvu. To je u osnovi, potpuno izmišljeno, apsolutno nije tako – zaključio je izvor.

Izvor/Daily Beast        

Oko Nas