vibe tv logo mini

ĐOKOVIĆ POKAZAO VELIČINU I KAD GUBI - Gospodski je čestitao rivalu, ali obratio se i publici !(VIDEO)

Pobednik je i kad gubi!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doživeo je poraz od Italijana Janika Sinera (2:1) u meču drugog kola Zelene grupe završnog mastersa u Torinu.

Posle prvog poraza Novaka Đokovića još od finala Vimbldona medije je interesovalo šta misli o Janikovom napretku u igri i koliko smatra da je sam doprineo svom porazu?

  • Prošli put smo igrali u polufinalu Vimbldona, i iako sam do sada ostvario tri pobede u nizu protiv njega svi mečevi su bili neizvesni. Nekoliko poena odlučivalo je o ishodu svakog seta. U pogledu njegove igre, mislim da je igrao jednako dobro tada kao što je igrao i danas. Možda je u ovom meču bolje servirao, ali smatram da je glavna razlika bila u tome što je u važnim poenima bivao hrabriji”, ističe Novak, i nastavlja:

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE I POSAO DO 20. 22. 2023 - BIKOVE očekuje uspeh a ONI da se pripaze na poslu ali i kada je zdravlje u pitanju OPREZ!

  • Janik je zaslužio pobedu jer u važnim trenucima nisam bio, pretpostavljam, dovoljno agresivan, niti dovoljno odlučan. Dao sam mu priliku da preuzme kontrolu nad poenima. Pri rezultatu 5-5 u trećem setu, na 15-30 i njegovom drugom servisu, imali smo dugu razmenu i umesto da ja “uđem u teren” to je učinio on. Jednostavno, Janik zaslužuje sve čestitke, odigrao je fantastičan meč, što sam mu rekao na mreži. Mislim da je u najvažnijim trenucima odigrao najviši nivo svog tenisa i apsolutno zasluženo je pobedio”, konstatuje Novak.

nnovbak.jpg

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO 20. 11. 2023. - BLIZANCE i DEVICE plivaju u novoj romansi a OVA tri zodijaka emo turbulencije!

  • Šta bih mogao iz ovog poraza da naučim? Očigledno je da se u ovakvim mečevima pruža vrlo malo prilika za prednost, brejkove i ako ih vi ne iskoristite, onda će to učiniti vaš protivnik. U suštini je to bio slučaj. Mislim da sam naučio da u nekim trenucima moram biti malo odlučniji, što danas nisam bio. I to je u redu jer ćete neke mečeve dobiti, a neke izgubiti. Većinu svoje karijere pobeđivao sam u ovakvim mečevima, ali sam neke izgubio, kao ovaj večeras. Ne mislim da sam načinio previše grešaka u koncepciji moje igre, već je Janik odlučniji odlučniji i hrabriji u trenucima kada je bilo najvažnije. Osvojio je nekoliko neverovatnih poena, odigrao tačno one udarce koje je trebalo da odigra i jedino što možete da uradite je da mu “skinete kapu, zaključio je Novak.

CEO INTERVJU, MOŽETE POGLEDATI OVDE - Novak Djokovic After LOSS "Sinner is Fantastic!" - Turin 2023

Izvor/Pink.Rs/Foto/Printscreen/YouTube

MI smo OkO NaS – A VI ste Najbolji jer ste uz NAS