vibe tv logo mini

PETORICA PRIJATELJA SLIKALI SU SE NA ISTI NAŠIN 40 GODINA - Zbog jedne stvari im ceo svet zavidi!(FOTO+VIDEO)

Piše: Jelena Milenković

Ostavili svet bez daha.

Petoro prijateljia odlučila je 1982. da svake godine pozira na isti način i da serijom takvih slika sačuvaju uspomenu na prijateljstvo. Slike su otkrile mnogo toga i izazvale veliko interesovanje na Instagramu. Fotografije je lajkovalo 1.7 miliona ljudi.

Prijatelji su se fotografisali na isti način 40 godina, slike lajkovalo više od 1.5 miliona ljudi.

Na fotografijama se vidi kako su se prijatelji menjali kroz vreme. Utisak mnogih je da te promene i nisu toliko velike imajući u vidu da je prva slika zabeležena 1982. a poslednja 2022. Neki kažu da su se pak najviše promenili od 2007. do 2012. godine.

  • Četrdeset godina, a kao da je juče bilo, komentarišu na instagramu ističući koliko vreme brzo prolazi, ali je najjači pa i najvažniji utisak da je prijateljstvo opstalo, da su prijatelji ostali jedni uz druge. Položili su razne testove i prijateljstvo je zasigurno obeležilo živote ovih ljudi na slikama. I na tome im mnogi zavide.

OVDE možete pogledati kako su prijatelji izgledali iz godine u godinu punih 40 godina.

Za prijateljstvo 40 godina je zaista kratak period. Možda im je i odluka da se svake godine fotografišu na određeni način, pomogla da ojačaju međusobne veze. Rutine su važne, a i dobar su podsetnik na bitne stvari u životu, zar ne?

oKo nAs – vOlImO vAs