vibe tv logo mini

AMERIKA PRIZNALA DA SU DECENIJAMA UNAZAD IMALI KONTAKT SA VANZEMALJCIMA - Drugi tvrde da je to samo kako bi se zataškala afera Bajden!

Ipak su se pojavili dokazi o postojanju drugih bića na zemlji!

Dejvid Gruš, koji je vodio analizu neobjašnjivih anomalnih pojava (UAP) u okviru agencije američkog Ministarstva odbrane do 2023. godine, rekao je nadzornom odboru Predstavničkog doma u Vašingtonu da su "neljudska" bića pronađena, preneo je Gardijan.

Američka vlada je sprovela "višedecenijski" program tokom kojeg su prikupljeni srušeni neidentifikovani leteći objekti (NLO), a pokušan je i obrnuti inženjering tih objekata, rekao je bivši američki obaveštajni zvaničnik na saslušanju u Kongresu.

Saslušanje je bilo podstaknuto tvrdnjama Gruša u junu da je američka vlada tajno skrivala letelice vanzemaljaca. U sredu je Gruš neke od tih tvrdnji ponovio pod zakletvom.

Fizičar, istraživač i inženjer Goran Marjanović rekao je za Pink da je trenutak takav, da je moguće da je u pitanju izmišljotina koja bi goruće svetske teme skinula sa naslovnica.

- Čovek koji svedoči pred Kongresom svedoči pred zakonom, i sve što je on rekao treba shvatiti ozbiljno. Ja ne vidim razlog za čuđenje. Po meni, NLO postoji, jer po zakonima matematike, statustike i sl, veće su šanse da vanzemaljske forme postoje, nego da ne postoje - rekao je on.

Marjanović je naveo da je otkriveno dosta nocvih planeta, gde se prema parametrima nalazi zemlja koja jako podseća na našu planetu. Ima ih milijardu u našem okruženju, kaže on, dodajući da je ista udaljenost od Sunca.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

- Postoje fantastični opisi drevnih viđenja, videli smo da su se čudne stvari dešavale i na radarima i slične stvari. Pronalaženi su i mrtva tela nepoznatog medicini i nauci. Slika imamo, i na našim freskama i slično - nabrajao je Marjanović.

Novinar ''Večernjih novosti'' Dragan Vujičić kaže da imamo dosta gorećih tema u svetu, a među njima je zasigurno i ovo svedočenje koje je preplavilo naslovne strane svih svetskih medija. Ovo je, kaže, sa naslovnica skinulo Ukrajinu, Hantera Bajdena i sl.

- Ovaj čovek je dosad imao tri svedočenja o ovakvim stvarima. Najbitnije je, prema meni bilo ono prvo. Da je bilo značajno, bilo bi - navodi Vujičić.

Kako kaže, Teodor Ruzvelt je mnogo pre, kako tvrdi, imao susret sa NLO, prema svedočenja, jer su ga ometali. Ta priča je objavljena u svim svetskim medijima, kao i najnovija vezana za Dejvida Gruša.

  • Jeste ovo velika vest, može doći do seozmičkih poremećaja, to nije ništa strano, ai postavlja se pitanje, da li je ovo zaista, ili je pokušaj skretanja sa teme - Zaključio je Vujičić.

Izvor/PinkRs/Foto/PIXABAY.COM

OkO NaS